Fik firmaet ud til et stoppet afløb. Super flink mand som klarede opgaven på en del under 1 time. Regningen lyder på 1350,- hvilket er dyrt, men det kan man jo se af de andre anmeldelser herinde.... Mehr ansehen
Havde 1/2 årlig rottetjek hvor fælden bliver taget op af kloakken. Der bliver taget et billede og så sat ned igen. Har det på film. Tidligere blev fælden vasket med sæbe og rengjort. Beklagede mig ti... Mehr ansehen
Af et par omgange med års mellemrum, har jeg haft behov for akut hjælp med en kloak samt pumpe på privat grund. Begge gange har René Mathiassen A/S været min absolutte ”redningskrans”. De... Mehr ansehen
Vi fik for ca. tre år siden drænet vores have af dette firma. Inden da havde vi ved kraftige regnskyl haft vand stående tæt på vores terrassedør. De udførte arbejdet meget omhyggeligt. Og vidste helt... Mehr ansehen
FUSERFIRMA – HOLD JER LANGT VÆK
HOLD JER LANGT VÆK
Vi har haft en fuldstændig uacceptabel oplevelse med Entreprenør René Mathiassen / Aarhus Kloakservice.
Der har aldrig tidligere været problemer med lugtgener, kloak eller noget som helst i boligen – aldrig.
Min mor, som er alvorligt syg med kræft, fik et stoppet toilet med langsomt afløb. Vi søgte efter et professionelt kloakfirma i Aarhus, og Entreprenør René Mathiassen dukkede op.
Første medarbejder brugte en roterende skæreenhed (med knive) i afløbet og påstod efterfølgende, at der med 100% sikkerhed var trærødder i kloakken. Han forklarede endda, at det højst sandsynligt startede med rotter, der havde gnavet sig ind, hvorefter trærødder var kommet ind.
Han anbefalede et kameraeftersyn.
En uge senere kommer deres kollega og udfører kameraeftersynet – og siger det stik modsatte:
Der er ingen fejl i kloakken. Den er helt i orden.
Hans egen kollega må altså have taget fejl.
Alligevel bliver vi anbefalet endnu en rensning, som vi selvfølgelig også betaler for.
I løbet af én uge har de været ude 2 gange på forskellige dage og udført forskellige indgreb – uden at finde en reel fejl. Det fremstår tydeligt som unødvendigt ekstraarbejde uden klar retning eller ansvar. Helt fair at klak spulingen var nødvendigt.
Det skal dog siges, at de to medarbejdere, der var ude – både ham med kamerainspektionen og ham med skæreenheden/slamsugeren – var meget flinke, professionelle og behagelige at have i hjemmet. Problemet ligger ikke hos dem, men i håndteringen fra ledelsen.
Efter den sidste rensning blev afløbet ganske rigtigt bedre –
MEN så starter det virkelige problem:
Der opstår en kraftig og konstant kloaklugt på 1. sal, som aldrig har været der før deres arbejde.
Vi tilkalder et uafhængigt VVS-firma, som:
Udskifter pakninger ved toilet
Tjekker og udskifter vandlås
Udfører en professionel røgtest
Ved røgtesten blev der sendt røg ind gennem afløbet (en type røg, der kan trænge gennem vand), og der kom tydeligt røg ud fra væggen.
Resultatet var krystalklart:
Der er en utæthed i afløbet inde i væggen – præcis i området hvor der er blevet arbejdet.
Det er altså opstået efter deres indgreb.
Konsekvensen er nu:
Omfattende reparation
Nedbrydning af væg/konstruktion
Tømrer-, VVS- og malerarbejde
Massivt støv og gener
Min syge mor kan ikke opholde sig i sit eget hjem, og kan heller ikke bare flytte ned i stueplan, da arbejdet foregår mellem etagerne.
Da vi kontakter Entreprenør René Mathiassen, bliver vi mødt af en fuldstændig kold og ligegyldig attitude fra ejeren.
Ingen ansvar.
Ingen forståelse.
Ingen reel vilje til at hjælpe.
Hans svar:
"Vi kan godt komme igen – men I skal selv betale."
På trods af at:
Problemet ikke fandtes før deres arbejde
Der er dokumenteret utæthed via røgtest
Deres egne medarbejdere modsiger hinanden
Der er udført gentagne og modstridende indgreb
Min alvorligt syge mor er blevet påvirket
Konklusion:
Fejldiagnose (trærødder/rotter som ikke fandtes)
Gentagne og unødvendige besøg
Skabt ekstraarbejde uden løsning
Sandsynlig skade på installation
Total ansvarsfralæggelse
Uprofessionel og uempatisk kundehåndtering
Sagen er nu overdraget til andet firma og forsikring.
Hold jer langt væk fra dette firma.
di siger der ikke nåd galt
Hej sag ald sam jeg har et hold vend som der hafte besgøe Rene Mathiassen dag di problem med rotte i klorge di kom ud kør tv på den og sag det ikke faleg nåd jeg sed bilder fra tv insperon vår lis tylige kanb sed rotter spist af rørt med det siger di nej til det stor frimag og di vel ikke gør nåd som helst det frimager skal mand hold sag væk fra dag svind folke til og ikke tal sant
Brian hjalp mig så jeg selv kunne fixe…
Brian hjalp mig så jeg selv kunne fixe mit afløb. Ærlig og konge betjening.
Friendly, helpful and rapid service saved our house
Rene Mathiassen helped us out when the big storms came a few weeks ago and flooded our sewer system, our house is very old, and apparently some tree roots had been growing into the piping, and the torrential rain just couldn't be handled with the now-blocked pipes to the street. He responded extremely quickly to our enquiry and was very friendly, professional and helpful. He fixed the problem with the sewer system, helped us clear out the sewer water from the basement which had completely flooded (not fun, believe me!). He also helped us with what steps we should take next regarding contacting the kommune and our insurance.
We were extremely happy with the service and would recommend their services to anyone. We had a disaster, and sorting out the sewer system thankfully was one of the least stressful parts of the whole ordeal. 10/10
kr. 675,00 for fem minutters rottetjek.
Tidligere blev fælden vasket med sæbe og rengjort. Beklagede mig til Rene´ M. som sendte mig et billede hvor man kunne se at den havde været oppe, men kunne også se hvor beskidt den var. Arbejdet er ikke gjort ordentligt, men regningen fastholdes. Anbefales en anden til dette arbejde, eller køb to stænger og gøre det selv.
Jeg havde desværre bøvl med mit afløb i…
Jeg havde desværre bøvl med mit afløb i min lejlighed et par gange… Hver gang fik jeg René Mathiasen ud. Da jeg fik besøg for anden gang, var det Thomas fra René Mathiasen, der trådte ind ad døren. Han var en super venlig person, som havde en god tilgang til opgaven og var meget løsningsorienteret. Han fik afløbet og opgaven løst til perfektion. Selvom det krævede en ekstra omgang, sørgede han for, at jeg var sikker på, at han nok skulle få styr på det. Jeg ved med sikkerhed, hvem jeg ringer til (Thomas), hvis jeg nogensinde får problemer med afløbet igen. Jeg kan varmt anbefale René Mathiasen, og specielt medarbejderen Thomas!
Mega dårlig oplevelse
kloak stoppet, men opgaven løses kun halvt. Problem igen efter to uger. Medarbejderne ved Rene Mathiassen påtager sig intet ansvar. Totalt arrogante. Kan på ingen måde anbefales
Kæmpe anbefaling
Begge gange har René Mathiassen A/S været min absolutte ”redningskrans”.
Det er sjældent, at jeg har oplevet en så ekstrem handlekraft og sublim kundeservice.
Her kan man virkelig tale om, at en virksomhed dedikerer sig til at få ting til at lykkes på en human og top-professionel facon.
Både hvad angår dialogen undervejs og ikke mindst den tekniske løsning.
Hvis man kunne give 6 stjerner, så havde jeg gjort det.
Ekstremt dårlig service
Ekstremt dårlig service. De kom for at frigøre et rør og endte med at blokere det værre. Og så løbe fra deres ansvar. Undgå
Dårlig kundeservice
Det mest utilfredstillende er at fakturaen bliver sendt pr. mail og ender i mit spam-filter. Firmaet ringer til mig og fortæller dette efter at 1. rykker allerede er afsendt og jeg ikke har været opmærksom på at tjekke mit spam. Derfor fortæller de at jeg nu skal betale rykkeren oven i det oprindelige beløb.
Det er dårlig kundeservice i mit hovede.
Dygtige behagelige og kompetente
Dygtige behagelige og kompetente
Man skal optage når de siger prisen
Pas på!!! Overholder ikke pris selvom det er .
Heldigvis mindre opgave så overlever merudgiften.
Top kvalitet
Kloakskade i sommerhus i Ebeltoft.
Meget positiv oplevelse med Rene's medarbejdere. Jesper laver fin gennemgang med inspektionstv og forklarer hvad der er galt. Efterfølgende kommer Kim og laver en fin strømpeforing, så skaden er udbedret til topkarakter. Meget behagelige medarbejdere, der kan deres kram. Absolut de bedste anbefalinger herfra.
Arrogant og nedladende
I forbindelse med forsikringsskade i vores kloak, har vi haft firmaet Rene Mathiassen ude for at vurdere skadens omfang. Da jeg kontakter firmaet for at aftale et tidspunkt, oplever jeg en total mangel på imødekommenhed og fleksibilitet. Jeg får dog en aftale om at få en opringning 20 minutter førend de er her, for dermed at have mulighed for at være hjemme.
På dagen kommer den udsendte mand - vel at mærke uden at ringe først (jeg havde valgt at blive hjemme i det to timers tidsrum de skulle komme indenfor) og desuden er der den håndværker som havde hjulpet os og nødtørftigt udbedret skaden så vores kloak kunne fungere.
Den udsendte mand fra Rene Mathiassen vælger ikke at hilse på mig - eller for den sags skyld at præsentere sig - ligesom han ignorere mig. Han taler irettesættende og nedladende til den håndværker som har udbedret skaden, hvilket gør det er ubehageligt at være i. Derudover arbejder han meget, meget hurtigt og afviser den anden håndværkers kommentarer og indvendinger.
Jeg har ikke mulighed for at vurdere den udsendte medarbejder fra Rene Mathiassen faglige evner - men jeg ved at det firma vil jeg aldrig anbefale! Og at jeg har tydeligt givet udtryk for overfor mit forsikringsselskab hvilken ubehagelig oplevelse det har været at være i kontakt med dette firma!
Uhørt pris
Jeg har fået noget kloakarbejde udført i forbindelse med renoveringen af mit hus.
Arbejdet blev udført i to besøg, og efter første besøg bad jeg om en faktura for at vide hvor vi lå henne. Det kunne ikke lade sig gøre, og jeg måtte vente til den samlede kom.
Da den så kommer er det med en uhørt høj pris. Dette til materialer der koster ca. 100-200% af hvad jeg selv som privat kan købe disse til, tidsforbrug de ikke har haft samt at jeg skal betale 500 kr for at de gemmer billeder af det udførte arbejde til deres egen dokumentation (tidsforbrug til dette faktureres særskilt).
Da jeg kontakter dem bliver jeg mødt med arrogance, og får at vide jeg skal være glad for at min regning er på under 20.000 kr.
Jeg kommer ikke til at anvende dem igen, og heller ikke til at anbefale dem til andre, hverken som privat eller igennem mit arbejde som rådgivende ingeniør.
Pas på!!
Pas på!!! Overholder ikke pris selvom det er aftalt på forhånd. Efterfølgende dialog umulig, bliver mødt med forbehold og arrogance. Heldigvis mindre opgave så overlever merudgiften.
(Risskov afd.)
(Risskov afd.)
Kontaktede Rene Mathiassen og modtog fantastisk kundeservice - tilmed var de hurtige til at rykke ud.
Thomas udførte et yderst kompetent arbejde og var meget hjælpsom. Kan kun give de bedste anbefalinger!
Ny faskine til regnvand - P.E.R.F.E.K.T.
Har fået etableret ny faskine/siv til regnvand (350 kvm tag). Hele processen - første besøg med opmåling/rådgivning, siveprøve, tilbud og efterfølgende etablering gik som smurt. Jesper, Brian og Mathias, der lavede arbejde og tilbud har hele vejen igennem været meget kompetente, forklarende og hjælpsomme. Prisen blev som i tilbud, så ingen ubehagelige overraskelser. Hele processen har fra start til slut været betryggende, og jeg kan varmt anbefale Rene Mathiassen til sådanne opgaver.
(Risskov afdeling)
(Risskov afdeling)
Bestilte service af tilstoppet afløb fra tagbrønd.
Nem bestilling på hjemmeside.
Hurtig og professionel service, vandlåsen gav op
i tredie spuleforsøg. Flink og venlig mand, selv om det
var efter fyraften.
Vi fik i forbindelse med en…
Vi fik i forbindelse med en forsikringsskade udført noget ekstraarbejde. Firmaet Rene Mathiassen var både taksator og udførte også arbejdet.
Det ekstra bestod i 2x1 mtr. afløbsrør lagt i gulv.
Fakturering af f.eks. 32x1000 mm afløbsrør 119,00 kr plus moms.!!! Samme rør koster i et byggemarked 29,95 kr. Så den samlede pris på de 2x1 mtr. nedlagt rør 3225,00.kr Det er ganske enkelt en uhørt pris.!!!
Desuden var det afsluttende arbejde på gulvet af så ringe kvalitet at det måtte laves om. Og det var ikke af Rene Mathiassen.
Gad vide hvad regningen til forsikringen lyder på.???
Det er bestemt ikke et firma jeg på nogen måde kan anbefale nogen at bruge !!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.