Relevant Bewertungen 327

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt serum’en i ca. to uger nu, og kan allerede se en forandring i hovedbunden, som tidligere var rød og tør, hvilket nu er næsten væk. Indtil videre er jeg tilfreds, ser frem til resultaterne... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ville egentligt helst give 3 1/2 stjerne. Dejlige produkter, men irriterende emballage. Pumperne stopper med at virke når der er 1/3 tilbage. Shampoo og conditioner er ens beholdere, hvilket gær de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hold da op. Nu har jeg sloges med hudproblemer hele mit liv og har afsøgt markedet for egnede produkter gennem 3 årtier. Har indtil nu ikke fundet noget 100% tilfredstillende. Så prøvede jeg Relev... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været super glad for nedenstående tre produkter: - Multi-Treating Body Exfoliator - Deep Moisturizing Body Lotion - Spot Recovering Body Serum Ovenstående produkter har jeg bestilt i citr... Mehr ansehen

1. Kosmetikbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Relevant is on a mission to develop body care products that are good for your body and our planet 🌍 For too long the body has been a second priority - it's about time we start treating it right. Our products contain a high amount of active ingredients that truly make a positive difference for your skin. If you've any feedback for us, feel free to write us an email at hello@relevantcos.com

4.6

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bedste deo nogensinde!!!

9. Januar 2022

Hej Sarah

Tusinde tak for din gode anmeldelse 💚 Vi er glade for, du kan lide produktet.

God aften,
Christian og resten af team Relevant

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endelig en deodorant der virker

Deodoranten lever op til forventningerne 100% - jeg er meget imponeret og glad for endelig at have fundet en der virker

5. Januar 2022

Hej Sisse

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Skøn naturlig deodorant.

Skøn naturlig deodorant.

Efter 2-3 ugers brug, blev jeg fan af den velduftende, effektive og naturlige deodorant.

Bruger dog en anden naturlig deodorant efter barbering pga. hudirritation.

4. Januar 2022

Hej Lonerosa

Tak for din anmeldelse. Vi er glad for du gav den chancen og det har betalt sig for dig :-)

Generelt anbefaler vi ikke at påføre deodorant lige efter barbering, da det kan forårsage irritation (meget generelt problem for deodoranter og antiperspiranter).

Vi håber, vi kan gøre os fortjent til 5-stjerner en gang i fremtiden :-)

God og effektiv deodorant

God og effektiv deodorant. Skulle lige vende mig til den, men effektiv og holder 24 timer.
Hurtig ekspedition og levering, næste dag.

3. Januar 2022

Hej Susanne

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Vi er glade for, at de er blevet en favorit hos dig.

Venlig hilsen,

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering, lækkert produkt der holder hvad de lover, ingen afsmitning på tøjet efter brug at deodorant.

1. Januar 2022

Hej Ulla

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Relevant er blevet min foretrukne deo

Relevant er blevet min foretrukne deo. Jeg har prøvet både med og uden duft - og foretrækker med duft, da de er bedst til at holde svedlugt væk. Jeg bruger den typisk to gange om dagen, hvor jeg med en almindelig deo med aluminium kan nøjes med én gang - men dette gør jeg gerne for at undgå aluminium og andre potentielt skadelige stoffer.

Hej Lene

Sikke en dejlig anmeldelse - den varmer på kontoret 🤩 Tak for din støtte.

Mads

Relevant deo

Er meget glad for relevant (deo), uden tilsætnings stoffer der generer huden og miljø venlig emballage.

Hej Kirsten

Relevant sag!

Har brugt deodoranten med duft af citrus og agurk i næsten et år nu, og den er blevet en fast del af mit personlige sortiment! Elsker at den ikke giver gule mærker og at indpakningen er plastik der er genanvendt, fx. fra gamle fiskenet.
Vil til enhver tid støtte gode sager som dette, når de laver så godt et produkt er det jo en leg!

Hej Nynne

Tusinde tak for den dejlige anmeldelse 🤩 Det varmer at læse!

Vi vil fortsætte med at gøre os umage med både udviklingen af vores produkter og i valget af vores emballage.

Endnu en gang tak,

Virkelig fantastiske produkter!

Virkelig fantastiske produkter!
Helt igennem god service og hurtig levering. Super oplevelse🤩👏🏻

Hej Karoline

Tusinde tak for din gode anmeldelse 💚

Vi er glade for, du kan lide produkterne.

Mads og resten af team Relevant

Rigtig god deodorant!

Deodoranten holder lugt væk, dufter godt, holder længe og sætter ikke mærker på tøjet ✨

Hej Simone

Sikke en dejlig anmeldelse - den varmer på kontoret 🤩

Mads og resten af team Relevant

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er så svært at finde produkter som…

Det er så svært at finde produkter som deklarerer, at de er fri for palmeolie, så det er dejligt at det fremgår tydeligt på hjemmesiden hvad der IKKE er i. Jeg har prøvet deodoranten og bodywash og er rigtig glad for begge dele. Hurtig levering og super kundeservice har de også 😊

Hej Nina

Tak for din anmeldelse. Glad for du sætter pris på vores transparens og ikke mindst vores produkter :-)

Rigtig god aften

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bedre sent end aldrig

Det begyndte dårligt ift at få leveret til tiden og trods voksende skepsis, fik jeg svar på alle mine henvendelser inden for 24 timer, som hjalp på frustrationen og bekymringerne. De er ikke de første som ikke lever op til leveringen - den slags sker jo.

Det vigtigste er at jeg fik min diffuser og olier. Godt nok 2 uger efter købet, men det har været ventetiden værd. Diffuseren virker fremragende og har kørt non-stop siden jeg fik den.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vild med body kit og deo!

Utrolig tilfreds med deres deo. Bruger den hver evig eneste dag! Bodylotionen bruger jeg mere ujævnt, men den dufter godt og tørrer hurtigt ind, så glad for den. Alt i alt, et godt kit!

Hej Martin

Tak for din dejlige anmeldelse. Glad for du kan lide vores produkter 🤩

Mads

Kæmpe anbefaling 😊

Fedt brand med lækre produkter til sensitiv hud, og så er emballagen meget tiltalende!

Hej Maria

Super lækker deodorant.

Super lækker deodorant. Min nye favorit.

Hej Jesper

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er super glad for relevants deodorant…

Er super glad for relevants deodorant med citrus&cucumber. Den har en dejlig duft, holder hele dagen og laver ikke mærker på tøjet. Det bedste er at ingredienserne er naturlige og at emballagen er miljøvenlig.

Hej Melanie

God duft og hudvenlig

Hej Birgitte

Tusinde tak for din gode anmeldelse 💚

Vi er glade for, du kan lide produktet.

Ha' en god dag,
Christian og resten af team Relevant

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker min deo fra relevant

Elsker min deo fra relevant. Dufter dejligt og holder mig duftende hele dagen :)

Hej Julie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supergode deodoranter, hurtig og problemfri service

Jeg køber min deo hos Relevant. Det er et virkelig godt produkt, og da min kæreste skulle prøve den en dag hvor hans egen var opbrugt blev han meget overrasket over, hvor god den er - nu bruger han heller ikke andet. God og hurtig service - jeg overvejer at prøve flere produkter :-)

Hej Anna

Tusinde tak for din gode anmeldelse 💚

Vi er glade for, du og kæresten kan lide deodoranten. Vi er sikker på, at vores andre produkter heller ikke vil skuffe.

Ha' en god aften,
Christian

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr