Nadat ik op diverse websites had gekeken wat de prijzen zijn van een Duitse milieusticker kwam Reisklaar als goedkoopste uit de bus. Waar je overal ver boven de 10 euro uitkomt betaal je hier slechts... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snelle levering tegen een goede prijs en nu een label met een keurig gedrukt kenteken ipv zo'n lelijk handgeschreven ding uit Berlijn. Aanrader!
Unternehmen hat geantwortet
Ik kwam er vrij laat achter dat onze auto nog geen milieusticker had. Via Reisklaar nog snel eentje besteld. Deze lag binnen 2 dagen in de brievenbus. Echt top! Fijn dat de site ook via het kentek... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jammer dat de sticker tot twee dagen later pas in de brievenbus lag waardoor we zonder sticker op pad moesten !
Unternehmen hat geantwortet
Bij Reisklaar.nl bestel je eenvoudig producten voor een zorgeloze autoreis binnen Europa, met een focus op milieustickers voor Frankrijk en milieustickers voor Duitsland. Daarnaast delen we waardevolle informatie en reistips voor een goed voorbereide reis door Europa, zodat je altijd goed voorbereid op reis kunt gaan.
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Snel, accuraat, goede prijs
Besteld idem dag verstuurd

Antwort von Reisklaar
Alles klopt. Eenvoudige interface, goede informatie en snelle levering en dat voor, volgens mij, de laagste prijs!

Antwort von Reisklaar
Snel, duidelijk, klantvriendelijk en gunstig geprijsd

Antwort von Reisklaar
Had een milieusticker nodig voor Duitsland.Reisklaar heeft een nette prijs en makkelijk om te bestellen en af te rekenen.Als we nog eens iets nodig hebben wat zij in het assortiment hebben zal ik zeker daar weer bestellen

Antwort von Reisklaar
Besteld snel ontvangen gewoon zo als het hoort

Antwort von Reisklaar
Vlot geleverd en mooie kwaliteit
Prijs is ok daar de sticker ook wordt bezorgd!

Antwort von Reisklaar
Ik was vergeten een sticker aan te vragen. Snel besteld en 2 dagen later werd het al bezorgd. Ook prima geholpen door de klantenservice.

Antwort von Reisklaar
Op Dinsdag voor 17:00 uur een Duitsland Milieusticker besteld, Vrijdags nog niet binnen. Bestel hier dus alleen als je maanden de tijd hebt!
UPDATE
De sticker, besteld op 25 November is gearriveerd op 2 December!
Reisklaar kiest niet voor PostNL, maar voor Cyclon. Een erg domme beslissing. De barcode op de envelop geeft aan dat de sticker inderdaad op 25 November is verstuurd. Reisklaar bespaart een dubbeltje, maak creëert voor een tientje aan trammelant...

Vignet Duitsland besteld.
Ging allemaal hartstikke makkelijk !
Klantenservice reageerd snel en denkt mee in oplossingen super goed!

Antwort von Reisklaar
Ik had een vraag over de status van bestelling. Ik had gemaild en er was direct reactie. Alles duidelijk uitgelegd.

Antwort von Reisklaar
Snel geleverd! Binnen 2 werkdagen was het vignet voor Duitsland binnen.
Harstikke prima!

Antwort von Reisklaar
Bestelproces was makkelijk en betrouwbaar.
De sticker kwam kwam snel binnen.
Super geregeld!

Antwort von Reisklaar
Via deze webshop een Duitste Umweltsticker besteld. Deze kwam na 3 dagen binnen, wat prima is. Echter viel mij meteen op: er staat reclame op van reisklaar.nl, en er staat geen markering/stempel op van een officieel uitgevende instantie (denkend aan TUV, dekra etc), wat VERRICHT IS! Alleen een code.
Hierover dus contact opgenomen met de webshop.
Deze geven echter aan dat de stickers conform de Duitste wetgeving is uitgegeven. Maar geven na vragen ook niet aan waar deze stickers vandaan komen (ik kan zelf ook sticker maken, maar dat is niet geldig - en krijg het idee dat zei hetzelfde doen).
De beste webshop gaf eerst aan dat er altijd een markering op moet zitten, de kleur correct moet zijn, en het kenteken.
Na nogmaals contact gaven ze echter aan alleen de laatste 2 gecontroleerd te worden. Echter is dit niet perse zo, als de politie je dan wil pakken, kan het. De webshop geeft aan dat er een markering zit aan de rechterhoek - echter niks zichtbaar, wat wel moet volgens de BlmSchV (Duitste regelgeving).
Mijn advies: geef ergens anders 5 euro meer uit, en koop bij een betrouwbare partij. Nu 8 euro weggegooid, want ik ga het risico niet lopen.

Antwort von Reisklaar
We gingen last minute naar Frankrijk.
Binnen 24 uur kreeg ik het digitale bewijs al binnen.
De fysieke sticker kwam later aan.

Antwort von Reisklaar
Mileusticker aangevraagd voor 17:00 en dezelfde dag verstuurd. Snel geleverd en meteen bruikbaar!

Antwort von Reisklaar
Wij hebben voor onze vakantie naar Frankrijk een mileusticker besteld op deze website. Alles was duidelijk en overzichtelijk. Goed voor elkaar! Voor onze volgende vakantie zullen we deze website weer raadplegen.

Antwort von Reisklaar
Dacht dat ik te laat was, maar de digitale sticker lag binnen de zelfde dag in m'n inbox. Fijne ervaring

Antwort von Reisklaar
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.