Banner for Reducero Låneförmedling

1'147
TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick 26st SMS på en och samma dag från Reducero. 6st på förmiddagen och sedan resterande på loppet av 10 minuter på kvällen. 5 av dem på mindre än 1 minut. Och de flesta av dem kom efter jag skickad... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är verkligen supernöjd. Denniz hjälpte mig på ett fantastiskt sätt och gav tydliga, ärliga och väldigt hjälpsamma råd. Han gick över förväntan och jag kände verkligen att han brydde sig om att... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick hjälp att få ned min månadskostnad för ca ett halvår sedan men de va lite hög ränta fortfarande. Nu ringde dom igen för att hjälpa mig igen för att få till en lägre ränta och ökad amortering på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service och rådgivning! Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag fått från Linus på Reducero. Han var professionell, tydlig och väldigt hjälpsam genom hela processen. Tack vare hans rådgiv... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Autofinanzierung und -kreditunternehmen
  2. Finanzmakler
  3. Versicherungsmakler
  4. Kreditvermittlung
  5. Finanzdienstleistungsinstitut

Vom Unternehmen geschrieben

Reducero är en jämförelsetjänst för lån som hjälper dig att jämföra lån helt kostnadsfritt. Vårt mål är att göra lånemarknaden mer transparent och ge dig som kund bättre insyn i vilka alternativ som finns tillgängliga när du behöver ett privatlån eller omförhandla dina villkor. Genom Reduceros lånejämförelse kan du jämföra erbjudanden från flera banker och långivare samtidigt - med endast en kreditupplysning via UC. Ansöker du om lån får du ta del av olika erbjudanden på ett smidigt och överskådligt sätt, så att du enklare kan fatta ett välgrundat beslut utifrån din ekonomi, dina behov och de bästa villkoren för dig. Under hela processen finns vi tillgängliga tillsammans med våra rådgivare som gärna hjälper dig om du behöver det. Vi samarbetar med banker och långivare på den svenska marknaden för att ge dig ett brett urval av låneerbjudanden. Samtliga samarbetspartners står under relevant tillsyn och följer gällande regler och krav för kreditgivning. Därför kan du känna dig trygg när du jämför lån genom Reducero.

Kontaktinformationen

34 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VARNING

VARNING! Deras erbjudande kan låta bra, men sen ringer och ringer de igen trots att man lovas att de kommer plocka bort dina kontakt uppgifter. Du blir helt enkelt inte av med dem.

14. April 2025

Antwort von Reducero Låneförmedling

Vi skall inte ringa dig om du inte vill. Om duringer eller mailar mig ditt nummer så kommer jag ta bort det från våra listor. andreas.ericsson@reducero.se eller 073-8131220
Med vänlig hälsning,
Andreas Ericsson
Reducero AB

Liam var intresserad

Liam var intresserad, tålmodig och trevlig. Han var intresserad av att verkligen hjälpa till den bästa lösningen för oss! Vi är supernöjda!

1. April 2025

Antwort von Reducero Låneförmedling

Tack för de fina orden. Önskar dig en bra dag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket trevlig och kunnig kille som…

Mycket trevlig och kunnig kille som ringde mig. Fixade ett bättre lån till mig med lägre ränta och mindre år men till samma månadskostnad.

27. März 2025

Antwort von Reducero Låneförmedling

Vad roligt att du är nöjd med vårt arbete. Önskar dig en bra dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lean har hjälpt mig med alla mina…

Lean har hjälpt mig med alla mina frågor. Jag är glad att jag kunde prata med ett proffs.Tack så mycket.

Antwort von Reducero Låneförmedling

Tack för de vänliga orden.
ha en fin dag// Andreas Reducero

Mycket bra

Mycket bra, smidigare än andra ställen. Har snabb handling och trevlig handläggare:).
Han får 5 av 10 :)

Tack för de fina orden,

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande , tydlig info och snabb återkoppling.

Antwort von Reducero Låneförmedling

Vad roligt att du är nöjd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag fick chansen att prata med smarts…

Jag fick chansen att prata med smarts Marttin ni ska berömma honom att han fick jobba med er han är smart , snällt och hjälpsam han har hjälpte mig två gångar genom att samla mina splittrade lånen hit och dit
Tack så mycket Martin du är en Engel

12. März 2025

Antwort von Reducero Låneförmedling

Vad kul att du är nöjd med Martin, Skall berätta för Martin vad du skrev.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjälpsamma o en vilja att hjälpa när…

Hjälpsamma o en vilja att hjälpa när man behöver lite hjälp. Allt gick snabbt o , bra kunskap så man känner sig trygg.
Så kan verkligen rekommendera att kontakta Redusero , och be att få prata med Arvid han är en riktig klippa , kan sitt jobb, trevlig med. Så tusen tack Arvid på Redusero🤗

4. März 2025

Antwort von Reducero Låneförmedling

Vad roligt att du är nöjd med Arvid,
Skall berätta för Arvid vad du skrev
// Andreas Reducero

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bästa hjälpen från Johan!

Bästa hjälpen från Johan!
Rekommenderas starkt, professionell och kunnig personal.

7. März 2025

Antwort von Reducero Låneförmedling

Vad roligt att du är nöjd med Johan,
Önskar dig en fin dag// Andreas Reducero

Fantastiska Martin

Fick fantastiskt hjälp av Martin, lika så min syster som haft kontakt med Martin. Han har hjälp till med allt, och man har känt en otrolig trygghet, han har tagit sig tid och förklarat allt man behöver veta. Kan varmt rekommendera era tjänster.

10. März 2025

Antwort von Reducero Låneförmedling

Vad roligt att Martin har kunnat hjälpa dig och din syster.
Önskar er en fin dag// Andreas Reducero

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag fick hjälp att samla lån till en…

Jag fick hjälp att samla lån till en lägre månadskostnad, väldigt hjälpsam . Tack

3. März 2025

Antwort von Reducero Låneförmedling

Tack roligt att höra att du är nöjd.
Andreas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var jätte tydligt information

Det var jätte tydligt information, Johan hjälpa mig så mycket, tack Mvh Alan

3. März 2025

Antwort von Reducero Låneförmedling

Vad roligt att du är nöjd.

Tack Martin som hjälpte mig

Tack Martin som hjälpte mig att sänka räntan rejält 🎉🎉🎉

26. Februar 2025

Vad kul att du är nöjd. Skall berätta för Martin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service och rådgivning!

Fantastisk service och rådgivning!

Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag fått från Linus på Reducero. Han var professionell, tydlig och väldigt hjälpsam genom hela processen. Tack vare hans rådgivning fick jag en bättre lösning än jag hade förväntat mig. Stort tack för det engagemang och den service ni erbjuder! Jag rekommenderar verkligen Reducero till alla som behöver låneförmedling.

25. Februar 2025

Vad kul att du är nöjd. Skall berätta för Linus
Kundservice Reducero AB

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr