Banner for Reducero Låneförmedling

1'147
TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick 26st SMS på en och samma dag från Reducero. 6st på förmiddagen och sedan resterande på loppet av 10 minuter på kvällen. 5 av dem på mindre än 1 minut. Och de flesta av dem kom efter jag skickad... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är verkligen supernöjd. Denniz hjälpte mig på ett fantastiskt sätt och gav tydliga, ärliga och väldigt hjälpsamma råd. Han gick över förväntan och jag kände verkligen att han brydde sig om att... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick hjälp att få ned min månadskostnad för ca ett halvår sedan men de va lite hög ränta fortfarande. Nu ringde dom igen för att hjälpa mig igen för att få till en lägre ränta och ökad amortering på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service och rådgivning! Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag fått från Linus på Reducero. Han var professionell, tydlig och väldigt hjälpsam genom hela processen. Tack vare hans rådgiv... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Autofinanzierung und -kreditunternehmen
  2. Finanzmakler
  3. Versicherungsmakler
  4. Kreditvermittlung
  5. Finanzdienstleistungsinstitut

Vom Unternehmen geschrieben

Reducero är en jämförelsetjänst för lån som hjälper dig att jämföra lån helt kostnadsfritt. Vårt mål är att göra lånemarknaden mer transparent och ge dig som kund bättre insyn i vilka alternativ som finns tillgängliga när du behöver ett privatlån eller omförhandla dina villkor. Genom Reduceros lånejämförelse kan du jämföra erbjudanden från flera banker och långivare samtidigt - med endast en kreditupplysning via UC. Ansöker du om lån får du ta del av olika erbjudanden på ett smidigt och överskådligt sätt, så att du enklare kan fatta ett välgrundat beslut utifrån din ekonomi, dina behov och de bästa villkoren för dig. Under hela processen finns vi tillgängliga tillsammans med våra rådgivare som gärna hjälper dig om du behöver det. Vi samarbetar med banker och långivare på den svenska marknaden för att ge dig ett brett urval av låneerbjudanden. Samtliga samarbetspartners står under relevant tillsyn och följer gällande regler och krav för kreditgivning. Därför kan du känna dig trygg när du jämför lån genom Reducero.

Kontaktinformationen

(1'147)

30 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick fantastiskt hjälp med både sänkt…

Fick fantastiskt hjälp med både sänkt ränta samt månadskostnad ! Tack Albin!

2. April 2024

Antwort von Reducero Låneförmedling

Tack för ditt omdöme Anton!

Kul att vi kunnat hjälpa dig att komma ner i kostnad på lånen! Jag ser till att Albin får ta del av ditt omdöme.

Stort tack till Elis

Bra service och schysst kundbemötande av Elis på Reducero. Jag fick ett samtal där han förklarade om hur jag låg för högt i ränta förhållande till dagens läge. Skall få ett samtal imorgon med förslag på förbättring.

2. April 2024

Antwort von Reducero Låneförmedling

Tack för ditt fina omdöme Britt-Marie!

Det gläder oss att vi kunnat vara behjälpliga. Jag ser så att Elis får ta del av dem fina orden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

För ca.ett år sedan kontaktade Liam mig…

För ca.ett år sedan kontaktade Liam mig för att hjälpa mig att lösa lån med hög ränta. Tyvärr gick det inte så bra den gången fastän Liam gjorde allt han kunde för att hjälpa mig.
Liam kontaktade mig förra veckan och denna gången gick lånet igenom. Han hjälpte mig hela vägen och kontaktade mig flera gånger för att höra så att allt gick som det skulle. Otroligt professionell, tydlig, vänlig och hjälpsam.
Tack för hjälpen jag är otroligt tacksam över att Liam tog så väll hand om mig, rekommenderas varmt!

19. März 2024

Antwort von Reducero Låneförmedling

Hej Daniella, och tack för ditt fina omdöme!

Ja Liam är verkligen en riktig stjärna! Jag ska vidarebefordra detta så att han får ta del av dem fina orden!

Ha en fin dag,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort tack till Liam på Reducero som…

Stort tack till Liam på Reducero som verkligen gjorde allt för att hjälpa mig.

19. März 2024

Hej Daniella!

Tack för ditt omdöme! Jag kommer föra detta vidare till Liam så att han får ta del av dem fina orden!

Reducero AB

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

att jag fick lånet.

14. März 2024

Antwort von Reducero Låneförmedling

Hej Benny, och tack för ditt omdöme!

Vi är glada över att ha kunnat vara behjälpliga!

Bra och personlig hjälp

Bra och personlig hjälp, samt uppföljning.

13. März 2024

Hej Jennie!

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du haft en bra upplevelse med oss!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personen som jag pratade med vad…

Personen som jag pratade med vad jättesnäll och försökte hjälpa mig med att berätta och förklara allt.

12. März 2024

Antwort von Reducero Låneförmedling

Hej Blerina och tack för ditt omdöme!

Vi blir väldigt glada över att höra att du är nöjd med vår hjälp!

Antwort von Reducero Låneförmedling

Hej Rickard och tack för ditt omdöme!

Vi blir väldigt glada över att du har upplevt en snabb och smidig service hos oss. Vår viktigaste uppgift är att finnas där för våra kunder, och vi är oerhört glada för att vi har kunnat hjälpa dig denna gång.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vägrar ta ett nej att man vill vänta…

Vägrar ta ett nej att man vill vänta eller inte är intresserad. Pratar på i 180 så att man inte får en syl i vädret. När man säger att man redan gjort en koll för några veckor sedan från ett annat bolag för att sänka ränta men ej valt att gå vidare med detta så fick jag till svar att ”vi kontaktade er i höstas & vi kan hjälpa er” när jag igen då säger samma sak & försöker avsluta samtalet så börjar han ställa en massa frågor. Jag säger sen att jag ska kolla med min sambo innan vi går vidare för vi vill inte ha en massa kreditprövningar. Då säger säljaren att han redan skickat iväg oss på kreditprövning!!!!! Är detta ett skämt, får man ens göra detta om man inte får ett godkännande från kunden. Har ringt till eran kundservice & dem skulle be någon ringa upp mig. Detta är inte okej någonstans!!!!!

6. März 2024

Hej Therese,

Det är väldigt tråkigt att höra om din upplevelse med oss. Detta arbetssätt är inget vi strävar efter och jag vill be om ursäkt för detta.

Jag kommer att ta detta vidare till den som är ansvarig, så att detta inte sker igen.

Självklart hjälper vi dig att reda ut ärendet.

Sänkt månadskostnad

Fick samtal från Reducero i frågan om jag ville få hjälp med att samla mina lån och försöka sänka min månadskostnad.
Sparar nu 1200kr i månaden på det samtalet.
Tack till Liam som hjälpte mig!
Professionell och riktigt trevlig.

Riktigt nöjd!

8. Januar 2024

Tog 8 upplysningar!

Sa att de skulle ta 1 upplysning- blev 8!!!! 2 från Reducero, 6 från samarbetspartners.

23. Februar 2024

Antwort von Reducero Låneförmedling

Hej Adam och tack för ditt omdöme.

Vänligen återkom till vår kundservice för att få vidare hjälp i ditt ärende.

Vi gör alltid en Kreditupplysning via UC som delas med de låne- och kreditgivare som vi samarbetar med. De låne- och kreditgivare som vi samarbetar med kan därefter komma att skicka ut en kopia till dig som kund på att dem har tagit del av den Kreditupplysning som vi har gjort via UC.

Vi gör även en Kreditupplysning via Bisnode och Creditsafe, men dessa Kreditupplysningar har ingen inverkan på din kreditvärdighet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb enkelt å fick hjälp med de man…

Snabb enkelt å fick hjälp med de man önska lägre rent snabbare avbetalt

22. Februar 2024

Antwort von Reducero Låneförmedling

Hej Ronny och tack för ditt omdöme.

Vad härligt att höra att du är nöjd med oss och att vi kunde hjälpa dig till ett bättre låneavtal!

Nöjd

Väldigt hjälpsamma och enkla att ha och göra med. Följer upp, och hör av sig för att kolla hur det går. Fick hjälp av Oliver, proffsigt och trevligt bemötande!

22. Februar 2024

Antwort von Reducero Låneförmedling

Hej Nadja och tack för ditt omdöme.

Kund

Jag är jättenöjd

19. Februar 2024

Antwort von Reducero Låneförmedling

Hej Nansi och tack för ditt omdöme.

Vad härligt att höra att du är nöjd med oss och att vi kunde hjälpa dig till ett bättre låneavtal.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, professionell och förstående.
Alvin som hjälpte mig genom låneansökan gjorde ett fantastiskt jobb!
Han förtjänar en extra gofika på lil'lördag.

19. Februar 2024

Antwort von Reducero Låneförmedling

Hej Sandra och tack för ditt omdöme!

Trevlig handläggare

Trevlig handläggare , snapp handlingar , tar hand om sina kunder TACK

15. Februar 2024

Antwort von Reducero Låneförmedling

Hej Kaj och tack för ditt omdöme.

Tveka inte på att återkomma ifall frågor eller funderingar skulle dyka upp.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simon var grym som hjälpte mig med ett nytt lån!

Simon var grym som hjälpte mig med ett nytt lån så jag kunde sänka min månadskostnad. Allt gick som en dans.

14. Februar 2024

Antwort von Reducero Låneförmedling

Hej Ludvig och tack för ditt omdöme!

Vad härligt att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunde hjälpa dig till ett bättre låneavtal.

kundservice@reducero.se

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr