Vi stod og skulle til Frankrig, til et cross løb, der fandt vi ud af der ingen strøm var. Og med kort varsel, og dagen inden vi skulle rejse. Stod RC-holm klar til at hjælpe. Vi modtog en g... Mehr ansehen
Købte en minigraver Bernards 1000 EX, hos RC Holm. Rigtig god maskine, som kan anvendes til mange forskellige opgaver. Kan monteres med forskelige redskaber. Fik den leveret dagen efter køb. F... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Et firma med kompetente medarbejdere. Købte en motor, men forinden spurgte sælgeren om konkrete data på den gamle, hvilket medførte, at jeg fik den rigtige, som ellers kan være problematisk. Har l... Mehr ansehen
Super positiv oplevelse ved køb af segboard. Venlig kundeservice, og efter at have kørt fra odense til grenaa med 2 elendige segboards fra en anden butik fik vi lov til impulsivt at kigge ind forbi RC... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Leverandør af kvalitets maskiner og værktøj til forhandlere. Ingen privat handel.
Industrivej 18, 8963, Auning, Dänemark
- info@rcholm.dk
- www.rcholm.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Manglede strøm i Frankrig
Og med kort varsel, og dagen inden vi skulle rejse.
Stod RC-holm klar til at hjælpe.
Vi modtog en generator 2300. Og den kan trække aircondition, lade el-cykler, køleskab mm.
Den er helt perfekt og vejer ikke et ton 🙏🏻
Tak for en for kundeservice, snak og grin.
Kan klart anbefales.
Fantastisk service
Fantastisk service , selv et år efter køb af motor :-)
Fantiastisk service, og trygt køb.
Fantiastisk service. Vi har købt el-løbehjul til vores søn.
God vejlledning omkring produktet, da jeg havde lidt spørgsmål. Man har helt klart føelsen af at her kan man få hjælp hvis man skal bruge det, også selvom det er netkøb i den dyre ende, så var jeg helt tryg ved det.
Jeg anbefaler 100% at handle med RC holm.
Fik byttet min atv uden beregning til…
Fik byttet min atv uden beregning til en anden model. Morten hvis det er muligt skal i have 10 stjerner og ikke kun 5.jeres service er bare unik.

abdul mahdi
Deres varer er gode, og deres kundeservice er fremragende. Jeg anbefaler at købe fra dem. Jeg er tilfreds med deres service.

Købte en minigraver Bernards 1000 EX Hos RC Holm
Fik den leveret dagen efter køb. Fik en professionel instruktion I brug / håndtering af maskinen af Claus.
Kan anbefale RC Holm med 5 stjerner.

Antwort von Rcholm
Har handlet hos jer flere gange og er…
Har handlet hos jer flere gange og er super tilfreds med hurtig levering

Antwort von Rcholm
Har handlet her flere gange og snakket…
Har handlet her flere gange og snakket med kundeservice.
De er altid meget hjælpsomme og tingene er i orden.

Antwort von Rcholm
Kvalitet passer til prisen.
Kvalitet passer til prisen.
Forvent ikke tysk kvalitet til den pris. Flishugger gør det den lover og starter ved første hug.
Der er lidt vedligehold som man skal medregne. Der er god service fra RC-Holm og de er søde til at løse evt. problemer. og jeg fik løst mine problemer.

Antwort von Rcholm
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med ATV.Der er et fremragende team og et imødekommende personale, både i serviceafdelingen og på kontoret. Behandlingen af oplysninger er meget hurtig, forespørgsler bliver håndteret hurtigt, og eventuelle fejl bliver rettet uden unødige forsinkelser.
Lasse, som arbejder på værkstedet, er en meget behagelig, hjælpsom og alsidig person. Han rådgiver og hjælper altid gerne, endda ud over sine arbejdsopgaver og i sin fritid. Også Alan fra kontoret er meget venlig og hjælpsom, og kommunikationen med ham har altid været problemfri.
Min samlede vurdering er 5 ud af 5. Fremragende service og maksimal tilfredshed. Kan varmt anbefales.

Professionel og hjælpsom service
Professionel og hjælpsom service - hjalp med at løse en vedvarende udfordring med en fjernstyret plæneklipper.

Problemer med en flishugger
Har købt fler forskellige maskiner hos RC og der er altid ydet en kanon service. Jeg havede et mindre problem med en flishugger som de løste omgående UB. Jeg kan klart anbefale dem som leverandør.

Mega god service
Mega god service, har skrevet ind med spørgsmål både til reservedele og til minilæsser.
Ingen af tingene er købt af dem, så bare mega god stil at de kommer med svar alligevel! Fem stjerner herfra, flere af sådanne virksomheder.

Antwort von Rcholm
En god og positiv oplevelse
Jeg købte en motor med elstart som jeg desværre ikke kunne bruge! Jeg gjorde derfor brug af min 14 dages fortrydelsesret og sendte den retur! 2 dage efter stod pengene på min bankkonto! Det kalder jeg GOD SERVICE! Jeg købte følgende en motor med træk som virker perfekt! Jeg kan slet ikke rose firmaet og dets medarbejdere nok for den venlighed og positive imødekommenhed jeg blev mødt med i forbindelse med
mine "køb" Tak til alle i firmaet!
RC HOLM kan varmt anbefales

Antwort von Rcholm
defekt motor blev erstattet uden…
defekt motor blev erstattet uden problemer. også selv om det viste sig at være defekt af mindre karakter. fik lov til at beholde den gamle til reservedele. Meget god service.

Super kompetent og hjælpsom
Har købt et el løbehjul/scooter til golf.
“Lille model” som er super nem at håndtere for en ældre dame☺️
Super service og hjælpsomhed ved køb og efterfølgende hvor jeg manglede en ekstra skrue.
Et firma med kompetente medarbejdere.
Et firma med kompetente medarbejdere.
Har ligeledes købt en loncin motor der. Den har nu kørt næsten dagligt i ca 10 år, selvom den er kinesisk.
Dette fa kan virkeligt anbefales, da man så undgår at få tilsendt en forkert motor i mit tilfælde.
7 stjerner til RC Holm.
God service, hurtig svartid og tilsyneladende ganske informerede servicemedarbejder i kundeservice afdeling.
Kan bestemt anbefale at købe jeres skovbrugsmaskiner her.
Altid god service
Altid god service. Har lige købt et pælebord der kom efter 2 dage.
Køber helt sikkert der igen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.