Jeg benyttede mig af Raskerollingers tilbud på op til 70% på udvalgte varer, og fandt de ting, jeg kunne bruge, og på den måde til en god pris. Ellers er det lidt dyrt, synes jeg. Fin service med... Mehr ansehen
Købte noget tøj på tilbud til rigtige gode priser og god kvalitet. Det kom meget hurtigt og var super at det bare kunne passe i postkassen så det ikke skulle hentes nogle steder.
Hjemmesiden er nem at bruge, børnetøjet flot - meget af det økologisk/bæredygtigt - og til en god pris. Varerne loves sendt 1-2 dage efter bestilling, og det holdt stik. Pakken kom med en lille person... Mehr ansehen
Jeg handlede en smuk hvid kjole fra Noa Noa samt et par super søde shorts i str. 104 hos Raske Rollinger. Da jeg modtog shortsene, var der en lille kuglepensstreg på ved elastikken i taljen. Jeg konta... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi forhandler baby- og børnetøj i alderen 0-8 år. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder børnetøj af høj kvalitet. Mærkerne er nøje udvalgt, så tøjet afspejler børns mangfoldighed. Der er klassisk luksuriøst tøj, retro design med knald på farverne, seje jeans og t-shirts... Fælles for alle er, at det skal være behageligt at have på, bløde materialer, og design der tillader barnet at være barn.
Lundegårdsparken 12, 4030, Tune
- +45 28 99 60 85
- info@raskerollinger.dk
- www.raskerollinger.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Tilfredsstillende
Det hele gik som forventet. Nemt og hurtigt. God service.
Helt fint service og hurtig levering
Alt levede op til forventningerne
Dejligt børnetøj og god service, med hurtig levering til England. Det er dejligt, at det er så nemt, at få lidt af Danmark, når man bor i udlandet.
hurtig levering og glad service
pakket ind i silkepapir kom min datters øko-nattøj allerede med posten i dag mandag efter at jeg bestilte det i fredags. Og så er der ovenikøbet en lille hilsen fra Birgitte med i pakken. Tak for det. Jeg kommer igen :)
Super optimal webshop
Vi er tilfredse med personlig service og hurtig levering samt lækker lækker vare ☺
Ikke sidste gang jeg har handlet der :)
Hej.. der var en super god service, hurtig levering, kvaliteten er i orden på tøjet :)
Super god service:)
Super god service og hurtig levering.
Raske priser hos Raske Rollinger!
Jeg har nu handlet tre gange hos Raske Rollinger, og er blevet mere tilfreds for hver gang. Det lækreste, økologiske tøj til de mindste, og mange andre uundværlige ting og sager til et barneliv :) Priserne er fornuftige, der er tit gode tilbud og leveringstiden er i top. Kan klart anbefales :)
Super og meget personlig service
En god og hurtig levering med personligt brev:-)
Særdeles hurtig ekspedition, personlig henvendelse og lækkert varesortiment.
Lækkert udvalg til ok priser og MEGET hurtig ekspedition med rar personlig henvendelse.
Super god service
Raske Rollinger har leveret en både god og tillidsfuld service. Kan varmt anbefales og så har de nogle rigtig fine mærker.
Super lækkert økologisk tøj
Hurtig og personlig betjening, stort udvalg af økologisk og økotex børnetøj og fine priser.
Dårlig service
Bestilte gaveindpakning kom i bobbelplast uden anden indpakning og den der skulle have "gaven" tog imod posten - og kunne kigge lige igennem og se hvad det var.....
Super hurtig levering
Dejlig nem og overskuelig hjemmeside samt hurtig levering.
Lækkert tøj, hurtig service og fornuftig pris
Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Tøjet var præcist som jeg havde forestillet. Hurtig og effektiv betjening
Lækkert tøj og god levering
Super lækkert tøj. Udover tilbud fås endvidere 10% rabat ved køb over kr. 1.000,-
Ingen problemer, hurtig levering. Alt som det skulle være.
Super!
Tøj af god kvalitet og godt design, god pris, god service, meget hurtig levering. Bestemt én af mine yndlingsbutikker.
Super hurtig og sikker levering.
Hurtig og sikker handel. Kan anbefales.
Liked (y)
God service, hurtig levering, gode tilbud og en personlig hilsen med pakken. Her handler jeg helt sikkert igen :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.