Rask Cykler Bewertungen 224

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en ny REMINGTON elcykel i går hos Rask Cykler i Aarhus. Jeg er VILDT glad og tilfreds med cyklen. Men jeg kan understrege at servicen hos Rask Cykler var helt i top og grunde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse hos Rask Cykler. Vi fik en super service, hurtig ekspedition og en meget professionel behandling hele vejen igennem. Den model vi ønskede, kunne afhentes allerede senere samme... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Var hos Rask Cykler til et eftersyn. Synet koster 350kr og det blev vurderet at en ny kæde også ville gavne. Tænkte det ville koste lidt mere, men var alligevel ikke nervøs. Da jeg så skulle... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eftersyn

Da jeg så skulle hente cyklen skulle jeg til min store overraskelse af med 835kr. Kædeskiftet har alene kostet 295, foruden de 150 som kæden koster.

Måske er det standard kotume i branchen, men forstår ikke hvorfor der skal et ekstra tillæg på montage af kæden når mekanikeren allerede arbejder på cyklen. Og en ærgelig oplevelse at få det at vide via fakturaen fremfor at blive oplyst om dette på forhånd. Ligepludselig virker det som mange penge for hvad der i virkeligheden blot er en ny kæde, da eftersynet ikke hjalp synderligt på cyklen heller (kan i øvrigt ikke se hvilket gear jeg er i længere, hvilket jeg kunne før eftersynet).

Oplevelsen blev heller ikke bedre af at de to første ansatte jeg mødte i butikken var afvisende for at hjælpe og ikke virkede særligt serviceminded. Generelt en skuffende første handelsoplevelse hos Rask Cykler.

OPDATERING
Peter fra Rask Cykler tog fat i mig dagen efter og tilbød at returnere halvdelen af gebyret for montage af kæden, samt efterse gearene. Mens jeg stadig ikke er optimistisk over priserne, har jeg nu fået et indtryk af at butikken verner om god kundeservice og kundetilfredshed. Alt i alt en fin afslutning på denne handel.

6. Mai 2026

Købte min elcykel hos Rask Cykler, Aarhus pga den gode service

Købte en ny REMINGTON elcykel i går hos Rask Cykler i Aarhus.

Jeg er VILDT glad og tilfreds med cyklen.

Men jeg kan understrege at servicen hos Rask Cykler var helt i top og grunden til at jeg valgte at købe ny cykel netop hos dem…

Lige fra jeg ringede ind og rådgav mig om cyklen.
Hvor jeg fik tilbud om at komme at prøve cyklen inden køb.
Rådgivningen i butikken af flere involverede personer.
Til installation af tilkøbte produkter og færdiggørelsen med diverse justeringer inden jeg tilfreds kørte fra butikken.

Top service !!!

Det var klart pga. god service fra første snak i telefon, at jeg overhovedet endte med at købe cyklen hos dem.

Ps. Jeg havde nemlig talt med andre cykelhandlere inden, som jeg fravalgte pga. manglende service.

1. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og hurtig levering

Fantastisk oplevelse hos Rask Cykler. Vi fik en super service, hurtig ekspedition og en meget professionel behandling hele vejen igennem. Den model vi ønskede, kunne afhentes allerede senere samme dag.

Baggrunden var, at vi først havde bestilt en elcykel et andet sted. Da jeg mandag ringede for at bekræfte købet, fik jeg at vide, at jeg nok ikke skulle regne med at få den i den uge, og de kunne heller ikke give en konkret dato – selvom det var en cykel, der allerede stod samlet som udstillingsmodel.

Hos Rask Cykler gik det derimod stærkt og effektivt. Derfor får de mine varmeste anbefalinger.

21. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service og vejledning fra…

Virkelig god service og vejledning fra start til slut. Stor anbefaling.

14. April 2026

Hej Ida.
Tak for de fine ord - dem sætter vi stor pris på. :-)
/Mikael B. - Rask Cykler

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig oplevelse hos Rask…

Virkelig dårlig oplevelse hos Rask Cykler.

Jeg kom ind med en cykel, hvor kæden var knækket – en simpel opgave. Alligevel blev jeg overtalt til også at købe to nye dæk, fordi jeg fik at vide, at det ellers ikke kunne lade sig gøre. Jeg følte mig presset til at bruge flere penge end nødvendigt.

Prisen blev sat til ca. 1350 kr., men endte på omkring 1600 kr.

Da jeg hentede cyklen, opdagede jeg med det samme, at noget var galt: forhjulsbremsen skrabede mod hjulet – et problem, der IKKE var der før. Da jeg gik tilbage, fik jeg at vide, at det skyldtes gamle bremseklodser, og jeg blev opfordret til at bruge endnu flere penge på nye. Alternativt kunne de “justere det” for 400–500 kr.

Jeg gik tilbage to gange, fordi jeg ikke syntes, det gav nogen mening - men med samme svar. Mekanikerens vurdering viste sig imidlertid også at være direkte forkert.

Jeg tog efterfølgende forbi Cykel-Experten for en second opinion, og her fik jeg at vide, at dækket simpelthen var monteret skævt. Han viste mig det, og det var meget tydeligt. Mekanikeren der havde så ondt af mig, at han på stedet – gratis – rettede hjulet til med en simpel, korrekt justering.

Problemet var altså ikke slidte bremseklodser, men en fejl fra Rask Cykler.

Så jeg står tilbage med:
En højere pris end aftalt
At være blevet overtalt til unødvendige køb
At blive opfordret til at betale endnu mere for at få rettet deres egen fejl
Og en cykel, der kun blev fixet, fordi en anden mekaniker tog sig sammen og hjalp gratis

Det her handler ikke bare om dårlig service – det handler om manglende faglighed og en oplevelse af at blive taget ved næsen.

Godt jeg ikke brugte flere penge hos Rask Cykler.
Kan på ingen måde anbefales. Tag hen til Cykel-Experten på Mejlgade istedet :)

1. Mai 2025

Hej Emma,

Tak for din meget udførlige anmeldelse – det er selvfølgelig en ærgerlig oplevelse at læse om, og vi tager din feedback alvorligt.

Vi har gennemgået sagen ud fra de oplysninger, du har givet, og vi kan finde en arbejdsordre fra den 2. maj 2025, som stemmer overens med din beskrivelse. Her fremgår det, at der er udført flere opgaver: udskiftning af dæk og slanger, montering af ny kæde samt reparation af forskærm. Der blev aftalt et maksimumbeløb på 1.600 kr., og den endelige pris landede på 1.599,85 kr., altså inden for det aftalte.

Når det er sagt, er det vigtigt for os at understrege, at vi aldrig ønsker, at nogen kunder føler sig presset til at tilkøbe ydelser. Hvis du har oplevet det sådan, er det noget, vi tager til efterretning og vil følge op på internt.

I forhold til den tekniske del af din oplevelse, kan vi ikke genkende, at det skulle være nødvendigt at skifte dæk for at montere en ny kæde – det er ikke en generel praksis hos os. Ligeledes fremgår det af fakturaen, at din cykel er udstyret med rullebremse (navbremse) på forhjulet, hvilket normalt ikke giver den type symptomer, du beskriver med skraben mod fælgen. Derfor har vi svært ved at få de beskrevne fejl og efterfølgende vurderinger til at stemme overens med det arbejde, der er registreret hos os.

Det ændrer dog ikke på, at din oplevelse er vigtig. Hvis der er sket en misforståelse eller en fejl i kommunikationen, vil vi meget gerne tage ansvar for det og finde en løsning. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan gennemgå forløbet sammen og eventuelt få mulighed for at se cyklen.

Rask Cykler

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sidste gang jeg støtter Rask cykler

Sidste gang jeg støtter Rask cykler.

Tænkte egentlig at det var meget fint at støtte lokalt, lige indtil at jeg får kastet dele i hovedet til næsten dobbelt pris af alle andre steder.

Selv medarbejderen fra værkstedet der betjente mig, synes det virkede vildt, men han kunne intet gøre, da jeg viste ham, at bremseklodserne altså kostede 139 flere andre steder også med fysisk butik.

Jeg kan forstå at man ikke kan komme helt ned på samme pris, men at tage 219kr for selv samme produkt.

I var heldige at få lov til at tage r.ven på mig denne gang, da jeg i nød var nødt til at købe dem.

Men med den oplevelse, og de fantasipriser, så kommer jeg ikke igen.

31. März 2026

Hej Victor.

Tak for din anmeldelse – vi er selvfølgelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Vi vil gerne understrege, at du ikke på noget tidspunkt er blevet presset til at købe noget hos os. Beslutningen har hele tiden været din egen, og der findes – som du selv nævner – flere andre cykelbutikker inden for gåafstand, hvor du frit kunne have valgt at handle i stedet.

Når det gælder priser, så kan der være forskelle fra butik til butik afhængigt af bl.a. indkøb, lager, service og omkostninger ved at drive en fysisk butik. Vi bestræber os på at tilbyde god service og rådgivning sammen med vores produkter, men vi forstår godt, at pris også spiller en vigtig rolle.

Vi tager din feedback til os og vil bruge den til at kigge nærmere på vores prisniveau og kommunikation i butikken.

Rask Cykler

Altid god service

Altid god service og hurtige til at hjælpe når man er i knibe. Vil klart anbefale deres værksted.

12. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg oplevede en enorm god service

Jeg oplevede en enorm god service, vejledning og rådgivning, og der blev lyttet til mine behov.
Da jeg forlod butikken havde jeg købt en ny cykel.

Så skal du have ny cykel eller blot har brug for service af din cykel, så vil jeg vælge Rask Cykler.

7. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kom ind med en cykel med en knækket…

Jeg kom ind med en cykel med en knækket nøgle i låsen til mit batteri, som hverken fri Bike shop eller lignende ville fikse på grund af at de ikke solgte mærket, og jeg endte dermed ved Rask cykler. Til trods for at de ikke solgte mærket, mødte jeg en frisk og super hjælpsom medarbejder der hed Thomas. På trods af omstændighederne, sagde han at han ville give det et skud, og gå det ekstra mil for at det kunne lade sig gøre, og prøve at dirke den ud, istedet for at skulle erstatte med en helt ny lås, så jeg sammentidigt sparede nogle penge. Han var virkelig hjælpsom, imødekommende og generelt super dygtig til sit arbejde. Jeg kommer helt klart til at få fikset min cykel herfra i fremtiden, især af Thomas. Stor ros til ham!

6. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De er super effektive og hjælpsomme!

De er super effektive og hjælpsomme!
Kom ind med min elcykel, som havde en meget løs kæde, men ikke umiddelbart andet. Det viser sig, at der er mange ting der er kritisk galt. Inde hos Rask Cykler fikser de alligevel det hele på kun en time til en rigtig god pris! Tak for en god oplevelse, kommer helt sikkert til at være mit stamsted!😊

5. März 2026

Dygtige cykelmekanikere.

Dygtige cykelmekanikere.
Værkstedet yder en god og kompetent service.

14. November 2025

Hej Søren.

Tak for de fine ord og de mange stjerner - det betyder meget for os.

/Mikael B. - Rask Cykler

Dejlig butik

Godt udvalg, dejlig butik, venligt personale og så har butikken ligget her i hjertet af Aarhus, ligeså lang tid som jeg kan huske og den slags butikker skal vi værne om!

12. November 2025

Hej Jens.

Tak for alle stjernerne - og for de pæne ord.😊
Butikken har eksisteret siden 1921 og har ligget på adressen siden først i 1940´erne .

/Mikael B - Rask Cykler

Super service.

Super service.
Henvendte mig fordi min bagagebæger var løs og manglede en skrue.
Jeg blev henvist til værkstedet som straks fandt en skrue + to andre som også manglede og skruede dem oven i købet på kvit og frit,
Hvor heldig har man lov at være❤️

10. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for jeres deltagelse i byrundturen…

Tak for jeres deltagelse i byrundturen på ladcykler med byrådskandidater i lørdags. Det var dejligt, at I ville være med. Vi havde et godt arrangement og fik en masse positive tilkendegivelser om bedre forhold for cyklister i Aarhus fra politikerne.

Mange venlige hilsner
F/ Cyklistforbundet Aarhus
Elsebeth Terkelsen

1. November 2025

Tip top

Kom med min cykel igår og ville høre om mulighed for at skifte pedaler - det blev gjort med det samme på trods af travlhed :) det var tip top, ville klart anbefale til andre!

23. August 2025

Got me going again!

After cycling the North of Denmark i had a technical issue with my chain and shifter. Even tho the store was busy i got it fixed on a Saturday morning, within less then 30 minutes and at a very fair price.

23. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr