Har været der ude før og få lavet negle så var faktisk glad for stedet, men så kom jeg der ud en dag og bestilte tid og spurgte 3 gange om den rigtige dato hvor han sagde ja, så kommer jeg der ud på... Mehr ansehen
Nails Gallery: den ringeste pedicure og håbløs attitude! Find en fodterapeut til en fodbehandling istedet! De virker begge irriterede over kunders tilstedeværelse, slår over i vietnamesisk (eller hvad... Mehr ansehen
Vibholm i Randers storcenter. Mega dårlig service. Købte vielsesringe og tre dage efter blev de sat på tilbud 20 %. Hvilket ekspedienten ikke oplyste mig om ved købet. Da jeg ringede og konfronteret... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Randers Storcenter tilbyder 55 lækre specialbutikker og et stort Kvickly varehus under ét tag. 1800 gratis parkeringspladser. Og så kan vi li’ at se glade børn.
Merkurvej 55, 8960, Randers SØ
- www.randersstorcenter.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bilka tager ikke imod kontant betaling før efter klokken 10.15
Var i dag i Bilka for at handle. De reklamere over højtaler med at: Bilka tager imod kontanter. Det er ikke sandt. Da jeg ville betale for mine varer (klokken 09,50) var der ingen kasser åbne for kontant betaling. Da jeg spørger en fra personalet om hvornår der åbner en kasse der vil modtage kontanter lyder svaret at der møder en personale ind ved kassen med kontant betaling klokken 10.00. Undertegnede forlod Bilka uden mine varer (lod dem stå i kundevognen) Klokken 10.15 blev der så åbnet en kontant betalings kasse. Måske skulle chefen for Bilka Storcenter Randers, læse lidt om: Kontantreglerne. I har pligt til at modtage kontanter fra kl. 06.00 til 22.00
Bilka under al kritik
Var i centeret med min familie i dag, og det var okay, men vi besluttede os for at lige smutte forbi Bilka for at lede efter nogle strømper til min søn. Der var ikke nogen som faldt i hans smag og vi forlod butikken uden at købe noget. Vi havde nogle poser med fra andre butikker, og da vi ville smutte ud ved kassen blev vi stoppet af en sur kassedame som bad os gå til kundeservice for at gå ud. Da vi kom til kundeservice var udgangen spærret med en bøjle, som dem der bliver brugt ved kasserne, og vi måtte vente på at få vores poser gennemrodet af ekspedienten i kundeservice. Folk stod og gloede og det var SÅ ydmygende. Alt det fordi vi ikke købte noget og havde nogle poser med fra andre butikker. Jeg er målløs.
Havde forventet en anden oplevelse end…
Havde forventet en anden oplevelse end den jeg fik så kun 2 stjerner.
Matas i Storcentret
Matas i Storcentret. Der var ingen kunder i butikken, da jeg ankom. Ikke mindre end 4 ekspedienter stod bag kassen, og ikke én af dem nærmere sig kunden, for at give kundebetjening eller forsøge at skabe mersalg.
Det kan I gøre bedre, Matas!
moerup-ure-guld
moerup-ure-guld - overpris for en lås til en kæde, der er købt ved dem, og er gået i stykker.. og de har slet ikke styr på at der er for mange i forretningen.. (børn i forbindelse med ?voksne)
God Gratis Parkering pladser samt Bus…
God Gratis Parkering pladser samt Bus lige til døren Åben i mange timer. flere veje til centeret altid en parkeringsplads uden restriktioner, gode Indløbsvogne os lys på pladsen.Ligger også tæt på andre Butik kæder, næsten aldrig kø til Centeret.
Randers Storcenter har mange spændende…
Randers Storcenter har mange spændende events for både børn og voksne.
Efter Bilka er kommet derud, kan man stort set handle alt ét sted - Derfor er jeg fan:)
Mange spændende specialbutikker
Et stort center med mange spændende specialbutikker og gode indkøbsmuligheder.
Var i MATAS i storcenter Randers og…
Var I Matas i storcenter Randers og blev betjent af den dygtigste og mest kompetente,smilende og rolige medarbejder jeg længe har mødt.
Hun kunne kun få mig i godt humør..
Tak for en virkelig god service Camilla Laursen..
VH
Henrik
Middel udvalg, ofte sure/krukkede ekspedienter
Jeg forstår personligt ikke hvor randers storcenter sku være godt-udover du har tag over hovedet på en regnvejrs dag.
Deres udvalg er ikk meget bedre end det er i randers by og HOLD NU OP for nogle krukkede ekspedienter de har ansat i mange af butikkerne, selv når man selv er i godt humør og måske kommer med en (sød) kæk bemærkning, får man ikke andet end et surt fjæs retur. -Og det er så når de ikke render pisse stressede rundt og får dig til at føle som om du er i vejen.
Desuden kan man ikke altid være sikker på at de unge damer har tid til ekspedition-det var jeg desværre udsat for en dag i en sportsbutik-jeg spurgte efter et produkt, fik at vide jeg selv kunne gå hen og se efter det -hvorefter pigen smuttede ind i EN ANDEN butik og kom tilbage med en lille glimmerbluse som hun lagde om bag disken... det syntes jeg SLET ikke er særligt fed kundeservice.
Og i Vero Moda mener de sagtens man kan vaske en Habitjakke med læderbesætning på 40 grader i vaskemaskinen... Hmm nej det ville jeg nok ikk lige prøve på!
Det eneste sted jeg har haft en rigtig god oplevelse er på deres apotek hvor der til tider står en rigtig sød dame som giver en super vejledning og slet ikke ser sur ud :-)
Alt under et tag
Man kan få klaret det meste under et tag, man kan blive klippet, købe medicin, tøj og madvare. De har et fint udvalg i spisesteder og dejligt med en stor gratis p-plads.
Godt storcenter, mulighed for at købe alt hvad du begærer
Super godt storcenter, indkøbsmulighederne er suveræne, og man kan forvente en god service ligemeget hvilken butik man er i.
5 ud af 5 fordi man kan få alt hvad man begærer
af; Henrik Jensen, Randers
Lækkert Center
Et center med gratis parkeringspladser, forbedreret med tiden med nemmere indkørsel muligheder, super udvalg af butikker og der sker altid et eller andet derude for familier ^^ Dog det eneste minus jeg finder, er mangel på spise steder, det er desværre for tyndt derude af udvalg, gjorde bestemt ikke, hvis der lige var et spise sted eller to mere, til at skabe lidt mere mulighed.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.