Ranch Svendsen Bewertungen 38

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk Ranch Svendsen i Fredericia. Manden og jeg handler altid i Ranch Svendsen. Vi har i feb 2022 bestilt vielses ringe og vi fik dem omkring 3 uger efter bestilling. Manden i butikken h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ordet kundeservice findes ikke. Jeg har selv oplevet at blive urimeligt dårligt behandlet, og har hørt fra flere at de har oplevet det samme. Så mit råd, find en anden urmager. Min historie kort: s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en udgået Ole Lynggaard ring i onsdags, som min kæreste længe har ønsket sig, men som vi simpelthen ikke har kunne finde nogle steder. Deres kundeservice var meget behjælpelig og venlige... Mehr ansehen

4.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig dejlig…

Jeg har haft en virkelig dejlig oplevelse med at handle online hos Ranch Svendsen. Jeg købte smykker fra mærket Lemore, og både servicen og kvaliteten har været helt i top fra start til slut.

Smykkerne er helt igennem smukke og meget elegante. De fine, skinnende diamanter i smykkerne giver et eksklusivt udtryk, uden at det bliver for meget – perfekt til hverdagsbrug, men stadig med følelsen af noget særligt. Man kan tydeligt mærke den høje kvalitet, og smykkerne føles både tidløse og personlige.

Jeg synes, det er de helt rette smykker til dig, der ønsker elegante hverdagssmykker og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Ranch Svendsen får min varmeste anbefaling.

BH
Fatos Ugur

10. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lemore lever op til alle mine forventninger - så besøg Ranch Svendsen i Fredericia

Hos Ranch Svendsen er servicen i top, og de har netop lanceret et nyt lækkert mærke, Lemore, som alle burde tjekke ud. Jeg har købt ring og øreringe (både Drop og Mini) i serien, Orbis, og de er skønne at se på og super behagelige at have på. Lemore er for alle, der vil have smukke smykker og passe på vores jord ♥️♥️♥️.
Hilsen fra Marianne Bonde

28. November 2025

En urmager med stolthed

For nogle år siden kom jeg ned i denne smukke butik for at få en rem til mit ur. Det fik jeg.

Det holdte i en del år og for nyligt havde jeg brug for en ny rem.
Af en rigtig venlig kvindelig ekspedient fik jeg anbefalet en bestemt rem. Den kostede mange penge men jeg fik så også af vide den ville holde. Jeg spurgte om der var nogen garanti på? Dette spurgte jeg om da jeg tidligere har været snydt, også med et ur. Hun fortalte mig at det var der ikke og jeg betragtede dette som at hvis det gik I stykke var det bare ærgerligt.

Glad gik jeg derfra men 10 dage senere gik den af sømmet på selve uret (samme skade som før) og trist valgte jeg at skrive på facebook efter en urmager der gav garanti.

Dette fik urmageren fra denne butik selv til at skrive til mig og komme forbi så vi kunne se på det.

Vi var noget uenige om hvordan at budskabet om garanti skulle forståes og om hvilke dele der skulle laves osv. Ikke destro mindre lavede han mit ur og det har jeg stor respekt for. Man mærker det er en mand med stolthed i sit fag og jeg har heller ikke noget og klage over. Slet ikke efter idag.

Jeg kan stærkt anbefale dette sted da de både er venlige, rådgivende og dygtige.
Se også deres meget smukke smykker. Det er ikke uden overvejelse jeg tænker på at investere i en ring der en gang i fremtiden.

5. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Første og det bliver så også eneste…

Første og det bliver så også eneste gang at jeg ser med på Ranch Svendsen’s Lives på Facebook troede jeg havde købt et par smukke ørestikker i sterlingsølv & 14kt guld d.30/7 og da jeg modtog dem var de helt sorte inde i krogene på øreringene, fik dem så set efter hos en anden guldsmed og de anbefalede helt klart at jeg sendte dem retur og de fortalte mig at øreringene som er fra Rauff et firma som slet ikke eksistere længere, så sikkert derfor de slet ikke kom ud af æsken da de blev vist på liven som de andre smykker de viste med garanti hvordan de så ud inden salget, øv siger jeg bare og godt jeg selv har lidt forstand på det jeg køber og er aldrig blevet snydt før på mine guld og diamant køb. Så pas på derude og havde da aldrig købt hos dem hvis jeg havde læst de mange dårlige oplevelser fra folk på tråden her.

2. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sætter aldrig mine ben i den butik…

Sætter aldrig mine ben i den butik igen! ( det var den i Vejle) Jeg skulle købe en forlovelses ring, bliver oplyst at ringen koster 2750 kr. den skal så udvides og dette ville koste 300 kr. idag da den skulle hentes kostede det så 2750 + 1000 kr for at den blev udvidet. Og pludselig kunne de overhovedet intet huske om den aftalte pris!

29. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pedel med limpistol - ikke urmager

For 20 år siden, inden man kunne søge anmeldelser på internettet var jeg glad kunde i forretningen i Vejle. Derfor gik jeg også i butikken i Vejle, da vores lokale urmager er lukket, da mit ur gik i stykker. Men jeg fortryder bestemt nu. Og jeg ærgrer mig over, jeg blev så følelsesladet, da jeg så min reparation, at jeg ikke kunne overskue at gå tilbage og klage. Herhjemme er vi enige om, at det må være en pedel med en limpistol, der har udført reparationen - ikke en urmager. Reparationen har taget ca. 20 dage, hvor samme reparation tidligere tog 2 dage.

6. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magen til nedladende betjening har jeg…

Magen til nedladende betjening har jeg aldrig før mødt! Virkelig ugidlig mand der betjente min datter og jeg, ville købe et ur til julegave og han gad knap at tage dem ud af montroen for at vi kunne kigge på de forskellige
VI HANDLER DER ALDRIG IGEN !

28. September 2023

Nedladende og dårlig opførsel

Ville høre om de kunne vurdere min ring - som var købt i udlandet, i forhold til forsikring. (Vel og mærket ved en reel guldsmed) inden jeg overhovedet fik talt færdig blev jeg mødt af et bestemt Nej tak og et meget nedladende blik. Da jeg så fik talt færdig, kunne det åbenbart godt lade sig gøre i januar. Men det bliver et bestemt NEJ TAK herfra. Så dårlig betjening har jeg aldrig været udsat for før!!!

27. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle have at vide hvad det kostede at…

Skulle have at vide hvad det kostede at anskaffe et tilsvarede smykke som jeg havde med.
De skulle bare slå det op i et katalog og skrive det på en seddel. Skulle bruge det til forsikringsselskabet.
De ville ha’ 650kr for det!!!
Gik ned i Klokken, en anden smykkefirmaet i Fredericia.
De tig Max. 5 min om det og gjorde det gratis.
Har forøvrigt været ude for samme dårlige service i Rand Svendsen tidligere.
Så hold jer langt væk fra dem og benyt jer af nogle af de andre smykkefirretninger i byen, som yder super betjening.

27. August 2022

God høflig service

Har lige købt en ring hos Ranch Svendsen i Fredericia. Jeg var serveret af en rigtig flink unge mand, der har hjulpet mig rigtig odt med at finde den rigtige størrelse.

30. Juli 2022

Fredericia afdeling

Fredericia afdeling.

Efter og have arvet et ældre guldur som jeg gerne ville vide mere, tænker jeg at jeg går da ind i Ranch Svendsen butikken da den ligger lige over for hvor jeg bor. Det kunne jeg lige nå inden arbejde.

Fra første sekund jeg kommer ind, bliver jeg mødt af en herre som tydeligvis har glemt sin “salg og service” bog derhjemme. Han laver lige et elevator blik op og ned af mig i mit ellers pæne arbejdstøj. Jeg viser ham uret og spørg om han kan hjælpe med noget info.

“Det kan jeg ikke sige noget om det der” spørg pænt ind om han kan se om det er 8 eller 14 karat. Og her vender han næsten øjne og siger det ville tage ham 1 uge og finde ud af. Men der nok cirka var 5-6 gram guld i det ur. Og jeg vælger og prøve et andet sted. Længere ned af gaden. Helt anden oplevelse og service. Jeg ender med og få guldprisen for mit 18 karat 19 gram tunge guldur. Og ved nu hvor jeg handler en anden gang. Også selv om jeg er i arbejdstøj 😊

28. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var nede med 2 ure det ene skulle…

Jeg var nede med 2 ure det ene skulle have noget så simpelt som et nyt batteri og det andet et lille led ..
De lover at lave sætte batteri i indenfor 30 min og da jeg skal hente det har de ødelagt det, de lover og lave det og det er fint da jeg så kommer igen er der snavs indeni uret og de skal så rense det, jeg har ikke haft andet end problemer med dem og kan bestemt ikke anbefale dem til nogle ,mit andet ur har jeg valgt at tage med hjem igen for at få en anden til og lave det da jeg ikke mener det er forsvarligt at få noget lavet der .
Hold jer væk derfra hvis i har jeres ting kært.

12. Mai 2022

Fantastisk

Fantastisk

Ranch Svendsen i Fredericia.
Manden og jeg handler altid i Ranch Svendsen.
Manden i butikken havde super god tolvmodighed og vi fik lov at prøve forskellige ringe vi viste dog vi ville have titanium, efter 20-30 min hvor ekspedienten har vist os div. Ringe besluttede vi os, min mand ville dog gerne have den lidt bedere, hvilket ikke var et problem.
Vi er virkelig glade for den gode service vi altid for nede ved Ranch Svendsen i Fredericia. Kunne jeg give flere stjerner gjorde jeg det med glæde.

21. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlige service i forhold til prisen

2. März 2022
Ranch Svendsen-Logo

Antwort von Ranch Svendsen

Hej Helle

Jeg er rigtig ked af, at læse at du syntes at vi tilbyder en dårlig service i forhold til prisen.

Jeg kan se, at du har fået repareret et par ringe hos os for nylig, hvoraf diamanten i den ene af ringene var knust. Dette oplyste vi jer om pr. telefon sammen med oplysningen om, hvad det vil koste at sætte en ny sten i eller at få hullet - hvor stenen oprindelig sad - fyldt ud med guld, såfremt man ikke var interesseret i at hullet efter den knuste sten var synligt.

Er der noget i processen du mener vi kunne have gjort bedre vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan gøre det anderledes en anden gang.

Bedste hilsner
Søren

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr