Rafaels Bewertungen 17

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ok smagelig mad men usmagelig…

Ok smagelig mad men usmagelig forretningsførelse ift. tvunget gebyr på 40kr for grumset vand man ikke en gang har bedt om. Hvad sker der lige for det? Normalt får man (rent) vand og endda gratis medmindre man selv bestiller noget på flaske. Ellers hyggelig indretning i forreste del af stedet - resten meget småt.
Tak men nej tak en anden gang.
Ciao!

6. Mai 2026

Klasse, charme, professionel ledelse

Fremragende oplevelse hos charmerende lokale Rafael Restaurant i Kolding samt fra leder og co-owner Jakub Golkovsky. Efter skøn mad på dejlig solterrasse med læ fører beklagelig menneskelig fejl på begge sider af disken desværre til uheldig fejlbetaling: To glas vin betales med 630 kr. for meget! Vinen var god, men altså for højt pris-sat.

Efter mail samme aften øjeblikkelig og positiv respons fra Jakub G., som straks beløbsreturnerer fuldt - samt lader begge glas gå på Huset med venlig beklagelse for ulejlighed - Tak :-)

For ja, alle kan begå fejl; men hvordan vi retter op på det, gør forskellen!

Hos Rafaels: Høj klasse, charme og professionel ledelse. Tak - We'll be back for sure:-)

13. April 2026

Fantastisk spisested

Fantastisk mad - en rigtig god og autentisk smagsoplevelse. Høj service og rigtig søde tjenere der gjorde spiseoplevelsen fuldendt. Hyggelige omgivelser med masser af atmosfære. En restaurant der helt klart kan anbefales.

17. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fede lokaler

Der er et super lækkert sted, med hyggelig stemning. Fantastisk personale. Men men men. Deres pizza er langt fra prisen værd. Osten er som gummi, og i det hele taget er der ikke meget smag i noget af det. Jeg gik skuffet derfra

23. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var på besøg sammen med 2 italiener…

Jeg var på besøg sammen med 2 italiener mandag den 2 december. Vi kom ind og bestilte to forretter ( de ville gerne dele) samt 3 hovedretter. Efter passende tid blev forretterne serveret. 5 min efter blev hovedretten serveret. Vi var noget forundret.
Tjeneren fra Venezuela sagde at vi ikke havde gjort opmærksom, at vi ville have dem senere ? Jeg bad dem om at tage hovedretten ud igen. Så fik jeg at vide at vi skulle betale for 3 nye hovedretter dvs 6 i alt hvilket jeg nægtede. Næste dag blev jeg bedt om en anmeldelse hvilket jeg skrev som ovenstående. Ikke ord har jeg hørt fra dem. Det siger nok lidt om dem
Kim Borup

2. Dezember 2024

Fantastisk sted!!

Hvis jeg kunne give flere stjerner, så gjorde jeg det!
Vi besøgte jer den 23. Juni mellem kl. 18-20. Vi sad udenfor (ovenpå) på jeres hyggelige terrasse. Maden var fuldstændig fantastisk - intet at klage over som sædvanligt.
Jeg spurgte den søde tjener, om de kunne lave en Limoncello spritz (som ikke var på menu-kortet) - og selvom hun aldrig havde prøvet det før, så gjorde hun sit bedste, og lavede 2 som smagte SÅ godt. Jeg synes de to piger som betjente os den aften fortjener ekstra ros - de var så varme, smilende og hurtige. De gjorde virkelig vores aften ekstra hyggelig, så tak til dem.

23. Juni 2023

Fantastisk godt sted

Fantastisk godt sted!
Virkelig sødt personale, samt et af de bedste italienske køkkener i dk, jeg nogensinde har prøve - Tak for enormt lækker mad👌🏻

8. April 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Der var sket en kommunikations fejl imellem mig og pizzaria'et
Det var ingen problem de lavede lynhurtigt en ny pizza...god stil!

1. August 2022

Sublim oplevelse

Sublim oplevelse. Portionernes størrelse var lige tilpas. Vi var rejsende fra København for at holde ferie i Kolding. Følte os mere end velkommen, og maden var ganske enkelt helt fantastisk. Rafaels er nu vores foretrukne spisested ved næste ferie i Kolding. Tak for mad og for en herlig oplevelse.

19. Juli 2022

Konfirmation i topklasse

Konfirmation i kælderen for anden gang!!! Og igen en kæmpesucces.
Wauw for en oplevelse - lækker mad, lækre vine og italienske øl.
Og dette suppleret med vanvittig dygtige ansatte, som bare får det hele til at blive en uforglemmelig oplevelse.
Tusind tak til alle ansatte for en uforglemmelig dag :-)

15. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende - som altid. Kompromisløse valg af råvarer, og kærlighed til madlavning. Lækkert at der er så stor fokus på kvalitet fremfor kvantitet.

26. März 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr