Via telefonische verkoop kwam ik in contact met Raadselgids. Omdat ik graag puzzel besloot ik een proefpakket te nemen. Uit het toegestuurde pakket bleek bij nader inzien dat ik te veel andere acti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik be vanochtend gebeld door een meneer van Raadselgids. Hij heeft aangeven dat ik nog geen gebruik heb gemaakt van raadsel gids en dat de weken zijn versteken. Doordat ik aangaf dat ik onder bewin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het zijn leuke puzzels om te maken. Jammer dat het op mijn telefoon wat lastiger puzzelen is. Heb het beloofde puzzelboek hellaas niet ontvangen, maar ben daarna goed geholpen door de klantenservice.
Unternehmen hat geantwortet
heb deze bedrijf benadert en door mijn nalatigheid heb ik een fout gemaakt heb het uitgelegd en tot mijn verbazing toch nog met een goede oplossing gekomen dank jullie wel dames mvg antoine... Mehr ansehen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
In 2024 gebeld geworden voor een actie . Er is wat mis gegaan mbt de ontvangen mail om abonnement pp te zeggen. 1,5, jaar later opeens brief openstaand bedrag. Maar na telefonisch contact fijn geholpen en probleem opgelost

Antwort von Raadselgids
Ik vond het een goede ervaring en heb het leuk gehad

Antwort von Raadselgids
Leuk platform om te puzzelen door puzzels op te lossen kun je punten sparen en leuke dingen winnen! 🏆

Antwort von Raadselgids
Hele fijne klantenservice !

Antwort von Raadselgids
Erg leuk puzzelboekje mogen ontvangen , heel veel variatie en uren vol plezier! Online ook een leuk platform waar je veel kunt kiezen om te spelen.

Antwort von Raadselgids
Door verwarring werkt ik opnieuw goed geholpen en ben ik tevreden met de uitslag

Antwort von Raadselgids
Heel leuk om mee te spelen. Vertellen goed aan telefoon wat bedoeling is en zijn erg begripvol

Antwort von Raadselgids
Leuk platform om te puzzelen.

Antwort von Raadselgids
Na onduidelijkheden puzzle op de site heel goed geholpen door de klanten service

Antwort von Raadselgids
leuke website met verschillende puzzels

Antwort von Raadselgids
Het zijn hele leuke kwalitatief goede puzzels en raadsels een aanrader

Antwort von Raadselgids
Dagelijks nieuwe puzzels die je kan oplossen daarmee bouw je punten op.

Antwort von Raadselgids
ik hou van kruiswoordpuzzels, dit maakt puzzels spannend

Antwort von Raadselgids
ik heb boekje ontvangen en digitale account na duidelijke comunicatie .veel puzzels

Antwort von Raadselgids
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.