QXL Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har lige fået en stor regning fra qxl med gebyrer og inkasso salær og alt muligt men har aldrig fået regningen der skulle have startet det hele.. det godt gjord 😒

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De seneste år har det været mindst sagt mangelfuldt med Qxl, ingen hjælp, masser af reklamer og gebyrer og fuldstændig kundeflugt, Godt de drejede nøglen om. Lauritz har ikke været godt for dem. Men... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den værste Web-Site jeg har set og hvorfor disse ændringer. Totalt uoverskueligt. Og så: alle mine 1600 stk 100% positive karakterer er slettet med et pennestrøg!!! Andre købs- og salgsveje bru... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har afmeldt mig flere gange til deres nyhedsmail, men bliver fortsat spammet hver dag. Det strider fuldstændig imod GDPR forordningen. Jeg vil anmelde QXLtil Datatilsynet, jeg kan se, at rigtig m... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Online-Auktionsservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

QXL er Danmarks største netauktion. Vi har mere end 500.000 registrerede medlemmer, som hver uge handler brugt og nyt. På QXL er det nemt, sikkert og spændende at handle – og så går du aldrig på kompromis med prisen. QXL Kundeservice har åbent alle årets dage, og vi svarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Som oftest får du dog svar meget hurtigere. Skriv til os på kundeservice@qxl.dk.

Kontaktinformationen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Rykkerskrivelse uden regning

Desværre har jeg som andre modtaget en rykkerskrivelse trods manglende mulighed for at se regningen.

Jeg forventer at den bliver stoppet som hos andre

Svar fra QXL i lignende sager:
"Der er ganske rigtigt som vanligt sendt rykkere ud fra vores samarbejdspartner, men da vi blev opmærksomme på det, har vi selvfølgelig bedt dem om at lukke sagerne øjeblikkeligt - så der er ikke noget at være bekymret for."

8. August 2015

Kære Jan Klingenberg.
Tak for anmeldelsen. Vores samarbejdspartner sendte desværre ved en fejl rykkere ud, og da vi blev opmærksomme på det, stoppede vi naturligvis processen øjeblikkeligt.

Vi besluttede også at eftergive de pågældende udeståender som et plaster på såret for den kluntede udsendelse af rykkere.

Ufatteligt

Fik et chok da jeg prøvede den nye platform....må give alle andre der har skrevet negativt om den fuldstændig ret. Har ellers altid rost siden meget og været glad for at handle derinde, men NAJ ikke mere .......... Men måske rigtigt at de vil hen til at QXL skal afvikles, men så gør det bare nu siden er ikke andet værd !!!!

7. August 2015

Kære HH
Tak for anmeldelsen. Du har helt ret - det har ganske enkelt ikke været godt nok. Vi arbejder på højtryk for at løse problemerne og håber på at kunne præsentere en bedre løsning i løbet af næste uge.

Talentløst og amatøragtigt makværk

Jeg havde planer om at sælge nogle mønter på QXL i august måned.
Det bliver IKKE til noget.
Magen til makværk skal man lede længe efter. Opbygningen er total kaotisk og amatøragtig. At auktionssiden skulle henvende sig til fremtidens brugere er noget vrøvl. Så ubegavede er de unge mennesker ikke.
Med denne udgave eksisterer QXL ikke om ½ år.
Jeg gætter på at Lauritz.com med vilje vil afvikle QXL i håb om at overtage auktionerne.
Yderligere kan man heller ikke se saldoen på ens konto.
Dette makværk kan IKKE bortforklares med nok så mange kommentarer fra QXL.
0 stjerner.

6. August 2015

Kære Henning Jensen.

FAIL

1 stjerne er 2 for meget.. Jeg stoppede med at bruge qxl for mange år siden da gebyr halløjet tog overhånd.. Qxl fattede ikke et vink med en vognstang, når f.eks auktioner på mobiltelefoner faldt med 90% tsk tsk..Nu kunne jeg se der er endnu mere ballade og folk der melder sig ud, så ville lige tjekke min konto for at se hvor lang tid siden qxl var værd at bruge... Jeg logger ind med min fb konto, og hvad sker der? JEG KOMMER IND PÅ EN FREMMED MANDS KONTO!! JEG HAR LIGE NU FULD KONTROL OVER EN KONTO DER IKKE ER MIN.. Så husk jeres kontoer hos qxl er ikke særligt godt beskyttet.. Håber det lykkes at komme på min egen konto så jeg kan slette den inden andre får adgang.. IKKE GODT NOK QXL..Fint med svar Betina, men det lignede godt nok ikke en test konto..der var fulde navn, email adresse, tlf nr, fødselsdata og ting til salg... Da qxl var værd at bruge var det dæleme også gratis at oprette, der betalte man 3% mener jeg, af hammerslagsprisen.. Kan i slet ikke selv se hvor ringe i er blevet? Prøv at gå 5 år tilbage, se hvor mange varer der var til salg og så sammenlign med nu..Jeg vender aldrig tilbage, sælger fint på facebook og helt uden gebyrer...

4. August 2015

Antwort von QXL

Kære Lisbeth M. Pedersen.
Tak for anmeldelsen. Du kan ikke logge ind på din gamle profil via Facebook, da denne funktion ganske enkelt ikke var oprettet på den gamle platform. Til gengæld var der desværre en fejl, så hvis du forsøgte at oprette en ny konto via Facebook fik du adgang til en testkonto i stedet. Det er selvfølgelig dybt beklageligt, og derfor har vi også suspenderet Facebook-funktionen mens der arbejdes med løsningen af problemet.

QXL har altid været et meget sikkert sted at handle, netop fordi vi har gjort et stort nummer ud af validering af alle brugere - og derfor har vi selvfølgelig også omgående taget affære her.

I forhold til gebyrer har vi faktisk gjort det ganske gratis at oprette annoncer, så hvis det er flere år siden du har brugt QXL, er gebyr for dig som sælger kun blevet mere fordelagtigt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

QXL har skudt sig selv i foden

Det vi brugere har brug for er et system der fungerer - også i spidsbelastningsperioder. Så det gamle system tilsat noget mere maskinkraft havde været tilstrækkeligt til, at alle havde været tilfredse.

Det nye system er tilsyneladende indført uden at brugerne har været inddraget. Resultatet er et system som absolut ikke fungerer. Det er svært at få overblik over auktionerne i en kategori. Søgefunktionen er direkte dårlig - f.eks. splittes søgningen 'danske pengesedler' op i 'danske' og 'pengesedler' - resultatet er at mange uvedkommende auktioner kommer med i søgeresultatet. Som sælger er det desuden utilfredsstillende at kun køber kan afgive karakter.

Rent administrativt er det uhensigtsmæssigt, at hver eneste lille transaktion trækkes med det samme på kortet INCLUSIVE ET GEBYR TIL KORTUDSTEDER PÅ KR 0,70 på et hammerslagsgebyr ! Og så er det for øvrigt komisk at man på QXL ikke ved, at et DANKORT IKKE er et kreditkort!

Jeg forventer, at andre virksomheder vil overtage det meste af QXL's lukrative marked og at QXL stille og roligt sygner hen - medmindre man begynder at lytte til brugerne og forbedrer funktionaliteten i det nye system.

31. Juli 2015

Kære Søren A. Pedersen.
Tak for anmeldelsen. Selvom du har været glad for den gamle platform, så kunne vi ikke beholde den - og vi havde ingen udviklingsmuligheder på den. Det betød at alle de funktioner, som ikke fungerede efter hensigten IKKE kunne rettes - og det er selvfølgelig heller ikke acceptabelt. Udviklingen af platformen er i øvrigt sket med input fra en del brugere, hvilket vi har sat stor pris på. At selve eksekveringen af platformen, så har budt på en række uforudsete fejl er dybt beklageligt, og der har været arbejdet i døgndrift på at få løst disse problemer.

Der er også, som du måske har bemærket sket væsentlige ændringer på sitet, hvor der er også løbende tilføjes nye kategorier, så du har lettere ved at finde frem til de ting du ønsker.

I forhold til betaling opkræver DIBS (ikke kortudsteder) et gebyr på 0,70 kr. Da der foretages mange mindre betalinger er det et problem for både QXL og brugere, så vi er i gang med at indføre en løsning, hvor man kan samle betalinger sammen, så der fx max hæves på betalingskortet en gang om ugen. VISA/Dankort er et debetkort, men det er vel de færreste der bruger den term i daglig tale, så det kan sagtens ske at vi bruger ordet kreditkort eller betalingskort i stedet for. ;)

Ikke i orden

Nu har jeg siden 2005 handlet på qxl, men det markværk i leverer for nuværende, kan vi brugere ikke være tjent med. Hvor for kan i ikke bruge jeres gamle koncept ? jeg tror at mange af os gamle brugere må finde andre måder at handle på over nettet, hvis ikke det snart kommer til at fungerer for jer, for som jeg oplever det, er mange lige som jeg blevet træt og utilfreds med ikke at få vist de ting vi sætter til salg på de rigtige steder, jeg tror i virkelig må stramme jer an, for ellers vil folk ikke bruge qxl fremover, ja jeg beklager meget. Så en anden ting er, at på jeres notaer til os lægger i moms oven i det ubegribelige beløb vi nu også må give for betaling transaktionen, da vi nu ikke kan betale vores notaer fra jer over vores netbank, så mange af de gebyer til jer kommer op på ca. 10 %. Noget andet er at i har heller ikke været flinke til at melde ud om at i ville lave om og hvor lang tid det ville tage, ja jeg har set at der stod når man søger på Qxl at man er igang med at lave noget nyt, men i har vores alle sammens email addresser, så havde det ikke været mere på sin plads at i løbende orienterede alle os, som i jævnligt sender notaer ud til.

30. Juli 2015

QXL. Com

Hold jer langt væk fra denne hjemmeside. Uoverskueligt og ubrugeligt. Desværre kan der ikke gives 0 i karakter, da det ellers er passende for QXL.

29. Juli 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

QXL er en tyv i natten og fuldstændig hæmningsløs

Jeg har handlet i et par år og været tilfreds hos QXL. Men efter min seneste oplevelse er det absolut helt slut.
Inden den nye side blev oprettet havde jeg for en gangs skyld indbetalt 1.000 kr. forud på qxl konto for at imødegå overtræk ag hammerslags gebyrer ved fremtidige salg. Men efter den nye side er oprettet er disse penge forsvundet i luften. Midt i et salg af flere guldmønter lukker de siden ned i flere dage så jeg mister opløbet de sidste par salgsdage, hvor det jo er her det bliver rigtig spændende at se buddene gå op. Næ, de blev nok solgt alt for billigt. Ved en klage til dem fik jeg det korte svar at det nok blev bedre om en uges tid. Men den værste er at jeg har solgt 61 mønter den. 26. juli og fik tilbagemelding om at vinderen af de 50 af dem var den samme person. Denne person havde dog budt på tre mønter. Så nu står jeg så med 47 mønter der kunne være solgt / er solgt ? til hvem?? Jeg fik efterfølgende mail om at der nu var trukket for hammerslags gebyr. Men fik mails med samme indhold ikke mindre end 7 gange = 372 fakturaer. Tror i ikke at de også trak alle 372 fakturaer på min bankkonto på ikke mindre end 3.200,00- jo, det er sket. Og hvis alt var gået ret til havde jeg solgt for 4.000,00 kr. Men står med 11 solgte mønter til kr. 605,00. Resten har ingen køber. Jeg har skrevet et klagebrev og deres svar var at min klage blev overdraget til deres iT afdeling og vi beklager. Jo - nu har jeg skrevet et brev som skal sendes til direktionen, bogholderiet og Laurits pr. brev. For jeg har en fornemmelse af at deres support i qxl prøver at hytte deres skind og gemmer sig i hjørnet og prøver at redde den.
Det er helt klart at jeg ikke handler med dem mere. En stjerne er for meget, der skulle have været "0"
Johnny Svendsen

29. Juli 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hjemmesiden er umulig at finde ud af

Jeg synes det er ærgeligt, at jeg er nødt til at stoppe med at sælge/købe hos jer. Og det skyldes alene, at det er umuligt at finde ud af jeres nye hjemmeside. Den er rodet og uforstående.
Når jeg ser, hvor mange der her på siden reagerer ligesom jeg, så håber jeg virkelig, at i får ændret på det. For ellers kan i ligeså godt pakke sammen. Jeres kunder forlader QXL.DK...

kaos er ikke ordet

Der var en gang et qxl der fungerede nogenlunde fornuftigt men efter Lauritz.com har overtaget skal man betale mere og mere både som køber og sælger for at bruge siden flot når så siden slet ikke fungere og er et rod ærlig talt burde et firma som Lauritz/Qxl da nok kunne finde en Web designer der skulle kunne sætte siden op til den fungere sikke en gang makværk .
det føles som om qxl kun er en stor pengemaskine og så er man enlig ligeglad med kunderne endvidere er det total uacceptabelt at Qxl selv vil trække fra ens konto KAN ikke anbefales
Som kundeservice så svare skal man vende sig til noget nyt GOD Så til noget der slet ikke fungere og er totalt uprofessionelt stillet op.
Alt i alt er alt i qxl blevet forringet så det bliver et Farvel og tak for dårlig kundeservice

ØDELAGT!

Har solgt og købt meget på QXL men nu er det nok desværre slut. Sitet er fuldstændig ubrugeligt nu og selv min tålmodighed rækker ikke til det.

ALDRIG ALDRIG ændre på en succes!!!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der var engang et populært QXL

Jeg betragter mig som en særdeles god køber/sælger gennem de sidste 3 år, men nu er jeg desværre blevet tvunget til at stoppe som bruger - dette skyldes især 3 forhold:
Jeg har ikke, og har aldrig ejet et kreditkort
Det ny design er direkte forbrugeruvenligt og
Alle mine gamle købere og sælgere har valgt at benytte andre handelsveje.

Personerne bag den ny QXL-konstruktion og ledelsesbeslutningerne er tydeligvis ikke faste brugere af QXL/netauktioner.

GÅ HURTIGST MULIGT TILBAGE TIL DET GAMLE QXL - OG DROP
KREDITKORTKRAV. Så skal jeg nok deltage igen.

Vi har for længe siden fundet ud af, at det eneste Lauritz.com har respekt for, er penge. Derfor undrer det mig, at I graver denne økonomiske grav for jer selv.

I har også valgt at beholde brugernes tilgodehavende indtil de har opgivet ALLE deres kreditkortoplysninger - holder dén i Byretten?

Det har i det hele taget været en meget dårlig oplevelse med jeres nye koncept, der kom som en tyv om natten.

PS! 0 stjerner havde været mere passende.

27. Juli 2015

Ødelagt QXL

QXL´s nye hjemmeside må siges at være ikke så lidt rødhåret.
Fra at være en kæmpesucces med i 10000 vis af artikler og en hjemmeside som både køber og sælger var fortrolige med og kunne finde rundt i, er den nu, på grund af en ny og total tåbelig brugerflade, uden indhold, blevet klædt så godt og grundigt af, at der kun er gridske salgs og hammerslagsgebyrer tilbage, og hvem vil sælge eller byde på en fiasko, hvor man skal være mere end ualmindelig rødhåret, for ikke selv at stå så afklædt tilbage at den virkelige hårfarve afsløres.
Efter alle de, med rette negative indlæg bl. a. her på TrustPilot og på Facebook, må det stå klart for alle, at køberog/sælger man frimærker og postkort, vil det være bedst for begge parter, at handle på frimærke- og postkortsamlernes egen hjemmeside Danfil, der tilmed er gratis for alle.
QXL - Tak og farvel.
Ole Farsø

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slut på et brugbart system -

Som køber på QXL ser jeg udvalget af varer minimeres. Søgemulighederne for folk, der selv kan skrive, er i forhold til tidligere stort set ikke eksisterende, og man trættes af de mange forslag/emneord, der popper op og ofte intet har med ens aktuelle søgning at gøre. Oplysninger samt billedinformationen om varerne er også blevet drastisk ringere.
Hvorfor gå fra noget, der fungerede, til noget "smart", der ikke gør, og som ydermere skræmmer kunderne væk?
Jeg vil i en periode følge udviklingen (tilbageskridtet!), og hvis ikke man vender tilbage til bedre forhold, vil jeg forlade QXL.

rædsom rodet og besværligt

Min ærlige mening ? tror ikke i ville vide det! Selv om jeg deler mening med 100vis af andre ,nu Tidligere bruger af QXL! Forfærdeligt og rodet og besværligt! -så farvel og tak! herfra! Jeg er skredet! vi ses alle andre steder , eller s på fasebook! Hílsen paperdoll

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Destroyed a prefectly good auction site

It amazes me how QXL have destroyed a prefectly good auction site.

QXL was good and was easy to use, now it is a total nightmare, I used to buy many auctions a week (vinyl records etc), now it is impossible to find the things you are looking for and time is precious, so I just give up.

I have also lost all my searches and you also changed my name to a meaningless name, well done. And please don´t say “give it time” because it is impossible to find the type and format of record I am looking for unless you look at every auction, and who has the time for that, no one. The person that designed and created this “NEW” QXL should be sacked straight away.

I would suggest going back to the old system or you will not recover from this fiasco. and a fiasco it is, however much you try to defend this chaos, and believe me I am not the only one. You will loose many members because the new system DOES NOT WORK!!!!! Many people I know are now using another auction site because of this chaos.

I have a “Karaktere” of 7189 and can´t see myself adding to that unless you go back to the old version which was tried and tested.

Well done for destoying QXL.....

25. Juli 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Salg/køb af Postkort gået i stå.

Hej Qxl!!
Jeg har været en glad bruger af jeres auktionsside i mange år. Her har jeg kunne sælge vare og indkøbe postkort som har min store interesse. Nu har i lavet jeres hjemmeside om og det er helt ok. Problemet er, at for os der samler postkort kan vi nu kun søge i hele Jylland og ikke som tidligere I Nord, Midt, Vest, Øst og Syd jylland. Jeg kan se på Dansk Filatelist hjemmeside at de har overtaget postkort salget, fordi de netop har bevaret en landsopdelt struktur. Det er bare så ærgerligt. Jeg håber i vil søge en løsning, for vi er mange der er glade for at bruge Qxl. Venlig Hilsen Bjarne.

24. Juli 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr