Banner for Quickpay ApS

Quickpay ApS Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Quickpay har været leverandør til min virksomhed som betalingsindløser i mere end 20 år - i starten var det et mindre startup, og der er selvfølgelig sket meget. Men at man så stadig her 20 år ef... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik super god og hurtigt hjælp. Quickpay gav ikke bare et kort hurtigt svar, men gik i dybden og undersøgte bagom, hvad de kunne se i forhold til min udfordring. Jeg fik et uddybende meget bru... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som Norsk kunde er jeg veldig fornøyd som kunde av Quickpay. Wenkel og integrere i Woocommerce som vi bruker i våre nettbutikker. Support er raskt på saken når man trenger endringer og har god ko... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svindlere som afvisere ens forretning selvom de har samarbejdet med andre forretninger som sælger samme produkter som dem de afviser. Cartel lign ordninger. Finanstilsynet eller ekstrabladet bl... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Would highly recommend

Quick to set up and start processing. Relatively smooth process. Would highly recommend. Their support team are very responsive and helpful.

16. April 2021

Website is not working

Website is not working, no one is answering the phone. If I owned a website accepting payments, I would want the phone working and website.

5. April 2021

hi

I am sure this is a misunderstanding. What website is not working ? our website is working fine. What URL are you trying to visit?

We are a payment gateway for european based webshops.

Could you please reconsider your 1-star report ?

god hjælp

Susan, Mette og Morten var hurtige og løsningsorienterede i deres kommunikation.
5 stjerner herfra.
Vh
Benjamin Ankersen, Bambora.

31. März 2021

Super service ⭐⭐⭐⭐⭐

Super service ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er i gang med opsætning quickpay på vores shop, da vi stødte på et problem... Vi kontaktede derfor quickpay via deres support og fik lynhurtigt, venligt og kompetent svar retur. Vores problemstilling blev løst på rekordtid, så kan kun sige tak for kanon service

25. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man skal aldrig betale med bitcoin med…

Man skal aldrig betale med bitcoin med quickpay. Har mistet 240 kr pg.a at systemet ikke registrerede min betaling, denne anmeldelse er dog før support har svaret, men jeg kan rekommandere at man ikke betaler med bitcoin da der er risiko for at man mister sine penge. Jeg vil have mine penge tilbage.

2. Februar 2021

Super support

Super support! - Det er altid en fornøjelsen at tale med deres support. De er klar til at hjælpe så man hurtig kan få løst sine problemer og opgaver.

Klasse!

26. Januar 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skod system der bare siger at der er…

Skod system der bare siger at der er sket en fejl, banken siger det ser helt fint ud fra deres side af. Så det er quickpay der er noget galt med.

19. Januar 2021

Hej

Det er vi da kede af at høre. Har du evt. lidt flere detaljer så vi rent faktisk kan undersøge sagen og finde årsagen ?

Vi lever pt. i en tid post-psd2 hvor alle aktører i hele værdikæden som hedder betalinger bokser lidt med "uhensigtsmæssigheder". Der er fejl hos både kortissuers, kortindløsere og indstillinger hos merchants. Og der kan da sikkert også gemme sig noget hos os.

Men at konkludere at fejlen ligger hos QuickPay når banken siger at "alt ser ok ud" kan man desværre ikke. Men vi undersøger gerne hvad årsagen er hvis du kan uddybe med mere info så vi rent faktisk kan identicere det konkrete forsøg på betaling.

Vh
Thomas fra QuickPay

Super service

Super service, rigtig hurtigt (1 time max), gode klare informationer om hvordan man gør alt det tekniske. Nu er det bare i gang med at bruge deres betalingsgateway :)

1. Oktober 2020

Hej Malthe,

Velkommen som kunde hos QuickPay og tak for de fine ord. Vi er glade for, at du allerede har mødt vores dygtige kundeservice, som gerne hjælper når det hele brænder på. Held og lykke med din butik!

Hav en dejlig dag
/QuickPay

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service. Hurtig til at svare på mails

29. September 2020

Hej Kis,

Mange tak fordi du har sendt en anmeldelse vores vej! Vi er glade for, at vores dygtige kundeservice kunne hjælpe dig hurtigt videre og glade for at have dig som kunde her hos os.

Hav en dejlig dag.
/QuickPay

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr