Vand produse destinate pentru piata asiatica. Drept urmare garantia nu este valabila in Europa. Ar trebui sa fie ilegal sa vinzi produse fara garantie dar traim in Romania...
Das sagen Bewerter
Evitati complet Quickmobile.ro . Este o mare teapa. Nu au nimic pe.stoc, astepti 8-10 zile lucratoare si iti anuleaza comanda iar apoi mai astepti inca cateva zile pt returnarea banilor. Preturile sun... Mehr ansehen
Salutare! Aveti grija la quickmobile. Nu poti face retur ca si PJ (au scris asta cu litere mici in Termeni si Conditii), dar la informatiile despre Retur de pe site zic doar ca returul se poate face i... Mehr ansehen
Două săptămâni a durat să îmi ajungă comanda, un Firestick Amazon 4k Max. 15.08 - 30.08 ...am ridicat-o prin Fan Courier. 100% produs original Amazon (China market) sigilat funcționează impecabil și î... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
E despre noi, dar e pentru tine Martie 2005. Pe vremea aceea, smartphone-urile existau doar in mintea unor oameni, nu si in buzunarele noastre. Iar Youtube, e-book-urile, hashtag-urile sau Twitter nu erau nici ele inventate. Asa stateau lucrurile cand am lansat Quickmobile. De atunci s-au schimbat multe. Acum exista telefoane in culoarea sampaniei Roboti care danseaza doar pentru ca asa le zici tu. Caciuli de iarna la care poti sa asculti muzica. Cani inteligente care te atentioneaza daca nu ai baut cei 2L de apa. Ceasuri care te trezesc cu miros de croissant. Pe toate, si multe altele, le gasesti la Quickmobile inainte sa le vezi in alta parte. La ultimul inventar, pe rafturile noastre stateau produse de la peste 150 de branduri de IT&C (Apple, Samsung, Lenovo, Sony, Asus, Google, Ubtech, LG) sau de fashion (Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino). Cu produsele Quickmobile poti sa-ti umpli cosul electronic, daca esti pe site, sau cosul fizic, daca vizitezi magazinele noastre.
Kontaktinformationen
B-dul Bucuresti 118, 430013, Baia Mare, Rumänien
- 0310808808
- info@quickmobile.ro
- www.quickmobile.ro
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Blue Joy is the best phone for old …
Blue Joy is the best phone for old people.Thank you Quickmobile!
Thank you Quickmobile for items.
Experienta neplacuta
Experienta neplacuta
Plusuri:
- te suna cand produsele sunt date catre curier (in cazul meu FANcourier).
Minusuri:
- neactualizarea pe site-ul lor a statusului comenzii;
- legatura cu ei se face foarte greu: la telefon trebuie sa stai cu robotul cam o jumatate de ora sau chiar mai mult pana te preia un angajat, iar pe la mail iti raspunde cam o data la 3-4 ore;
- coletul primit era jalnic, fara protectie cu zapada artificiala sau burete, cutia fiind lipita cu scoci doar pe o parte;
-in cazul meu comanda a intarziat 2 zile;
-cel mai mare minus: un produs din cele doua comandate lipsea din colet, rezultand respingerea coletului.
Salutations
Salutations! QuickMobile sells items at a competitive price but offers the lowest possible after-sale services. I've had one phone bought from them, it broke three times in the last 5 months, last time it broke they refused to cover the warranty although there is nothing phisically wrong with the item.
Always my choice when it comes to change my phone.
Banditii de la quickmobile si return service.
Comand telefon. Din 24 ore s-au facut 5 zile. Fac retur dupa 2 zile deoarece tel nu statea incarcat. Mi se pretinde cam 25 la suta penalizari pentru niste zgarieturi pe care telefonul nu le avea. Le-am facut reclamatie la ANPC. va sugerez tuturor sa faceti la fel, astfel avand controale se vor invata sa ii trateze cu respect pe cei de pe urma carora traiesc. Reclamatiile la ANPC se pot face online asa ca nu va pierdeti mai mult de 10 minute din viata.
Absolut de Evitat
Telefon DUAL SIM achizitionat in noi 2015, dupa nici 2 luni nu mai functiona unul din SIM. Telefonul achizitionat de la EUROGSM si trimis in service la acest QUICK MOBILE . Dupa aprox 10 zile am primit un refuz de service intrucat, ATENTIE, unul din pinii de la un SIM era rupt!!!!
Au sugerat ca eu l-am rupt si nu intra in garantie. CUM SA DEMONSTREZI CA NU L-AI RUPT TU? BUna strategia baietilor! N-ai cum. Am sccris E-mail si patroanei firmei QUICK MOBILE dar nici un raspuns. De indignare nici nu am mai ridicat telefonul de la EuroGSM. Asa ca evitati, cumparati telefoane numai de la dealeri mari de telefonie ca altfel nu aveti garantie.
Nu recomand
Am comandat un Nexus 6p de 64gb si dupa 3 saptamani am fost anuntat ca furnizorul lor nu le mai ofera acest model. Foarte neprofesional modul în care s-au comportat.
Mi- au zgariat teleofoul in service pentru a nu accepta returul !! EVITATI!
1. telefonul cumparat de la Quickmobile era defect, nu respecta specificatiile de pe site!! se umbase la sistemul de operare instalat de producator!!
2. mi-au zgariat telefonul in service pentru a nu-mi accepta returul!!
3. au cerut o suma foarte mare de bani pentru acceptare returului, aproximativ 40% din valoarea telefonului pentru niste ,,zgarieturi fine,, pe rama!
4. telefoanele vandute de ei nu au garantia producatorului, ci garantia oferita de service-ul cu care colaboreaza - Service -return! atentie mare, service return fac tot posibilul pentru a nu accepta returul si/sau a anula garantia!
LG g4 bootloop
Buna
Am avut un telefon marca LG G4 care s-a defectat dupa aproximativ un an. din senin nu mai pornea. Nu mai gaseam factura asa ca am achitat o taxa de 50 de lei pentru a primi factura. Dupa ce am facut comanda pe servce-return au venit a doua zi si au ridicat produsul asta find vineri. luni am primit status cu telefonul ca nu se poate repara si ca voi primi unul nou. Pana acuma am fost foarte multumit si sper sa fiu in continuare. stie cineva in cat timp primesc telefonul nou si daca pot alege alt produs plus diferenta?
evitati pe cat posibil orice interactiune cu acesta firma !
1. nu acorda garantia corect
2. telefonul de la customer care / service este cu SUPRATAXA !!
3. le-am cerut o copie de pe factura ... se poate elibera numai contra cost - 50 ron
4. mi-au trimis alt model de telefon decat cel comandat !
NU RECOMAND
Deception
O scurtă atenționare pentru a nu păți și voi ce mi se întâmplă mie! Sper să nu aveți ocazia să vi se defecteze telefonul cumpărat de la QuickMobile.ro, pentru că vă doriți să nu îl fi cumpărat de acolo. Deși în garanție, deși propus din prima zi de când a ajuns la dumnealor, pentru înlocuire, deși cu o problemă recunoscută de producător, au așteptat până în ultima zi a termenului de soluționare a problemei, pentru a îmi propune un alt telefon la schimb. Și acela nici măcar la fel cu cel defect, nici măcar același brand și doar unul singur, nu mai multe modele din care să pot alege, chiar și cu plata unei eventuale diferențe. Așa că, de trei săptămâni aștept să îmi fie rezolvată o problemă simplă de înlocuire a unui aparat în garanție! Jenantă atitudine față de clienți! Așa că, pe cât posibil, ori nu achiziționați de la ei, ori rugați-vă să nu se defecteze!)))
Constatare incorecta, reparatie refuzata
Am avut un Sony Xperia Z caruia clapeta de la slotul de incarcare s-a defectat, clapeta aceasta ajutand la sigilarea telefonului, acesta fiind rezistent la apa. Aceasta are o garnitura subtire care, cu timpul (aproape 2 ani de zile) s-a desprins, astfel, clapeta neinchizandu-se corespunzator.
L-am trimis in service, fiind inca in garantie, cu speranta ca cei de la Quick ma vor ajuta. Mare mi-a fost surpriza cand, pentru un capacel sa primesc un raspuns prin care mi se scotea in vedere ca din cauza folosirii necorespunzatoare a dispozitivului, acea garnitura din interiorul clapetei s-a desprins.
In regula, a fost respinsa reparatia in cadrul garantiei, iar ce a fost cu adevarat socant a fost reparatia si costul ei, propusa de domnul reparant: "În conformitate cu prevederile legale produsul poate fi remediat numai în regim postgarantie si implica un cost de reparatie estimativ de 604.83 lei + TVA (transport inclus) care presupune inlocuire ansamblu display + touchscreen, inlocuire capace laterale protectie."
Chiar daca le-am scris un mail in care am justificat si am cerut explicatii de cum inteleg dansii ca folosire necorespunzatoare a unui capacel cu garnitura in interior, nu am primit nici un raspuns. Si bineinteles, am refuzat reparatia.
Dupa o scurta cautare pe youtube, am gasit solutia la problema mea (/watch?v=kDEMhGoFTnU), dupa o scurta cautare pe OLX am gasit raspunsul la problema. Anume am cumaparat un capacel nou, original, aceeasi culoare cu dispozitivul meu, si urmand clipul de pe youtube, l-am schimbat singur. Toate cu numai 20 de lei.
Personal, nu o sa mai apelez la nici un serviciu Quickmobile, fiind extrem de dezamagit de aceasta experienta.
Trimit produse care nu corespund specificatiilor
Am cumparat o folie pentru Galaxy S6 care nu s-a aplicat corespunzator pe telefon. Folia a fost 100% aplicata corect. Raspunsul lor a fost ca data viitoare sa ma duc intr-un magazin de-al lor pentru aplicare, in conditiile in care nu exista asa ceva in orasul in care locuiesc. Deci sa ma duc 100/200 km pentru o aplicare a foliei, daca nu fac asta este vina mea. Nu recomand.
Edit: Din ce am observat multe review-uri cu 5* le-au primit in aceeasi periaoda. Ramane ca viitorii posibili clienti sa judece credibilitatea lor.
Mi-au spart telefonul in service ca sa aibe motiv sa imi refuze garantia!
Livrare? Nota 10! Pret?Nota 10....Nu este mare lucru sa importi un telefon si sa il vinzi cu 10e mai putin decat concurenta! dar problema este in service!
...am trimis un NOTE 5 care nu mai raspundea la comenzi si ce credeti? Pentru ca telefonul arata impecabil dar displayul era mort, baietii de acolo au dat cu el de pamant si l-au zgariat ca sa aibe motiv sa nu imi acorde garantia datorita manipularii corespunzatoare. Asa ca nu va mai bucurati la o husa gratuita si imaginati-va ca daca o sa aveti probleme in timpul garantiei (2 ani)o sa regretati amarnic ca ati achizitionat de la ei!
Norocul meu e ca am facut poze la telefon inainte sa il expediez si o sa ii dau in judecata.Este inacceptabil asa ceva, chiar si in tara noastra dar uite ca le merge.
Ah si precizez am mai dat si 120 lei ca sa am garantie express. Domnii de la service-return sunt responsabili de aceste aranjamente ordinare, binenteles mana'n mana cu cei de la Quick Mobile.
Mai cautati pe net parereri si o sa vedeti ca au patit-o si altii!
Produse Lenovo FALSE
VA ROG insistent nu luati produse de la Quick, sunt niste fake-uri din aceata cauza au si aceste preturi.
Am cumparat telefon Lenovo A850-, a functionat 3 luni, dupa care aparatul nu mai incarca mai mult de 28 %.
L-am dus la reprezenta DEPANERO din Bucuresti, care mi-a confirmat ca aparatul nu este inseriat de Lenovo , seriiile din telefon+ baterie nu sunt recunoscute de LENOVO , deci nu este recunoscuta nici garantia.
L-am retrimis la QUIK SERVICE, si mi-au motivat ca a iesit din garantie datorita unor zgarieturi usoare + uzuri mecanice, si mi l-au trimis inapoi FARA macar sa-l deschida, explicatia lor nu avand nici o legatura cu defectul solicitat
Datorita preturilor practicate de ei , sunt sigur ca produsele vandute pe site-ul lor nu sunt originale si riscati sa fiti pacaliti.
Produse Asus Garantie Hong Kong
Cand cumparati marca Asus de la Quickmobile incercati sa verificati la Asus Roamnia ce fel de garantie are produsul la nr. de telefon 0213301786!!! NU ACHITATI PRODUSUL PANA NU VERIFICATI ACEST LUCRU pentru ca veti ramane cu banii dati! Ei nu vor sa-mi mai returneze banii acum si ma pun sa aleg un produs din gama lor China fara a tine cont de lege, ce drepturile consumatorului, de bun simt pana la urma! Produsele cu garantie Asia Pacific au diferente minore fata de produsele Europa (spre ex la Asus zenfone 2 difera procesorul). Mare grija la quickmobile se aduc produse cu garantie China, Hong Kong De aceea nu se ofera garantia in serviceul Quick service, pentru ca ei cumpara telefoane cu garantie Asus spre exemplu de Hong Kong pe 1 an. Am achizitionat recent un telefon de la ei si am constatat ca are aceasta garantie de Hong Kong. Deci daca ai o problema cu telefonul Asus Romania nu iti ofera garantie, iar daca Quick service da faliment sa presupunem (mai ales la cate reclamatii au la OPC) ramaneti cu telefonul FARA GARANTIE in Romania si Europa!!!
O mare dezamagire!Pierdere de timp,bani si nervi intinsi la maxim!
Cred ca cei de la Quickmobile au ajuns la concluzia ca o reclama negativa este tot un fel de promovare si asta cred ca le aduce satisfactie.Singurii clientii multumiti sunt aceia care au cumparat produse fara defecte si care nu au fost nevoiti sa mai revina.Eu ma numar printre ghinionisti ,am cumparat un Samsung Note 5 ,am fost mintita ca este dualsim,dupa 3 zile de utilizare tasta Home cat si Spen-ul au cedat iar cei de la service mi-au zgariat ornamentul de la camera pentru a nu face retur sau schimbare de produs.Au un sistem foarte prost si netransparent de service si anume:pentru orice problema i-l trimiti prin posta sau prin curier la Baia Mare(clientul plateste) fara ca cineva sa-i faca efectiv un control vizual,ajuns acolo ei fac orice sa nu-l trimita intreg sau i-l zgarie,sparg sau mai stiu eu ce si dupa 2-3 saptamani esti anuntat ca produsul este refuzat.Ei pot face orice si clientul nu are nici o dovada ca a trimis produsul fara zgarieturi sau alte defecte decat cele semnalate.Eu am platit 4000 de lei si am ramas si fara telefon (de 2 saptamani tot astept sa-l puna inapoi pe curier asa defect si nefunctional cum este).Au suprataxa pe apelul efectuat catre service,angajatii vorbesc foarte urat,sunt robotizati si spun la infinit aceleasi lucruri si nu te poti intelege sub nici o forma cu ei.Nu am precizat ca telefonul pe care l-am cumparat era din vitrina fara a fi sigilat.Mi l-am dorit foarte mult si de aceea,nu l-am verificat cu atentie sau chiar am avut incredere.In concluzie ,nu merita sa faceti achizitii de la quickmobile si eu regret din suflet ca am facut-o.
Folie de sticla de calitate idoielnica
Dezamagit de calitatea proasta a unui produs achizitionat,mai exact folie de sticla Galaxy s6 care a fost montata in magazin si dupa o 2 zile de utilizare s-a uscat adezivul sub ea,initial mi-a inlocuit folia dar am patit acelasi lucru dupa prima zi de utilizare din nou s-a uscat adezivul de sub aceasta.In momentul reclamatiei au dat vina pe telefonul deoarece are ecranul curbat,nici vorba de asa ceva,desi calitatea foarte proasta a foliei fiind principala cauza.Cu siguranta o sa evit acest magazin !
Mi-au stricat telefonul in service
Aveti grija sa va feriti de acest magazin sau de service-ul lor.
Ei incearca doar sa anuleze garantia produselor nu sa repare produsele.
Atunci cand incearca sa le repare de fapt mai mult le strica.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.