QoQo Massage Clinics Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Drie weken geleden ben ik gebeld dat mijn afspraak afgezegd moest worden vanwege een zieke medewerker. Vervelend, maar dit kan gebeuren natuurlijk. Ik heb gevraagd om geld terug zodat ik op een later... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lokatie Oostzeedijk Rotterdam Duo massage met Sabrina zoals altijd perfect..maakt precies de gebieden van het lichaam los waar het vast zit..echt een hele goede masseuse..(mijn vrouw gaat altijd bi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel fijne massage salon, wij gaan vaker voor een duo massage, deze keer had ik een zwangerschapsmassage en mijn man een relaxed massage. Ze houden echt rekening met de zwangerschap en leggen ook goed... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van onze kinderen een massage bon gekregen deze hebben we vandaag om 12.15 uur verzilverd we hadden een heerlijke duo massage van 1 uur was heerlijk geweldig echt een aanrader we gaan snel weer. Twee... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Masseur

Vom Unternehmen geschrieben

HET GEHEIM VAN QOQO MASSAGE QoQo Massage Clinics combineert traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Zo verbeteren we uw fysieke gesteldheid én uw mentale welzijn.

Hervorragend

Alle Bewertungen

139 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een waanzinnige dame met passie

Een waanzinnige dame met passie . En mega gericht op de gast !
Het is duur maar elke euro waard

10. Februar 2026

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je enthousiaste review en de 5 sterren! Geweldig om te horen dat je de behandeling als zo positief hebt ervaren en de passie en gastgerichtheid zo hebt gewaardeerd. Dat is precies waar we bij QoQo Massage Clinics voor staan: kwaliteit, aandacht en professionele service. Fijn dat je het elke euro waard vond en hopelijk zien we je snel weer terug in onze kliniek.

Heerlijk

Heerlijke massage

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review, Vikesh! Fijn om te lezen dat je de massage als heerlijk hebt ervaren. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit, professionaliteit en een goede behandeling altijd centraal. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende massage.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg fijne en stevige massage.

Erg fijne en stevige massage.

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je fijne review, Esmeralda! Mooi om te horen dat je de massage als fijn en stevig hebt ervaren. Bij QoQo Massage Clinics zorgen we voor professionele massages die aansluiten bij jouw wensen en een hoge kwaliteit van service en behandeling. Je bent van harte welkom voor een volgende afspraak.

Alles naar wens

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je review, Bart! Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Bij QoQo Massage Clinics doen we ons best om elke massage en behandeling precies af te stemmen op wat jij nodig hebt, met oog voor kwaliteit en professionaliteit. Graag tot een volgende keer.

Sportmassage was TOP!

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je enthousiaste review, Iwan! Mooi om te horen dat de sportmassage zo goed is bevallen. Bij QoQo Massage Clinics staan doelgerichte massages, professionele behandeling en goede service centraal. Je bent altijd welkom voor een volgende afspraak.

Fijne plek

Tijdens mijn sportmassage wisten ze zeker de pijnlijke plekken te vinden. Eerdere massages hebben vaak geholpen. Erg fijn dat je soms dezelfde dag nog geholpen kan worden.

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je uitgebreide review, Joris! Fijn om te lezen dat de sportmassage goed aansloot en dat de masseur de pijnlijke plekken wist te vinden. Mooi ook dat eerdere behandelingen hebben geholpen en dat je soms zelfs dezelfde dag nog terechtkunt. Bij QoQo Massage Clinics staan doelgerichte massages, professionaliteit en goede service centraal. Graag tot een volgende keer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg blij met de massages die echt grondig zijn.

Erg blij met de 'deep tissue massages' die echt grondig te werk gaan. Iedere spanning wordt er uit gemasseerd. Na een jaar nek en schouder klachten te hebben gehad, wordt het nu eindelijk soepeler en na elke massage krijgt het meer ruimte. Ook bijzonder is de extra aandacht voor de ademhaling tijdens het masseren. Het uur vliegt voorbij.

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie en uitgebreide review, Simone! Wat fijn om te lezen dat de deep tissue massages zo’n verschil voor je maken en dat nek- en schouderklachten duidelijk verminderen. We besteden inderdaad veel aandacht aan een grondige behandeling en aan ademhaling tijdens de massage, mooi dat je dat benoemt. Bij QoQo Massage Clinics staat kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht altijd voorop. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een massage next level

Het was een massage next level. Nog nooit zo’n goede en gerichte (niet standaard) massage gehad. Sale credits voor Diana V.!

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je enthousiaste review, Iris! Wat geweldig om te lezen dat je de massage als next level hebt ervaren en dat deze zo gericht en persoonlijk aanvoelde. Het mooie compliment voor Diana geven we zeker aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit, maatwerk en professionaliteit centraal in elke behandeling. We zien je graag weer terug.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele prettige en kundige massage

Hele prettige en kundige massage. Goed rekening gehouden met blessure. Aardige masseuse met krachtige handen.

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review, Willem! Fijn om te horen dat je de massage als kundig hebt ervaren en dat er goed rekening is gehouden met je blessure. Dat persoonlijke aandacht en een professionele aanpak worden gewaardeerd, is precies waar we bij QoQo Massage Clinics voor staan. Graag tot een volgende keer.

Hele goeie service

Hele goeie service

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je 5 sterren en je mooie compliment! Fijn om te horen dat je onze service als zo goed hebt ervaren. Bij QoQo Massage Clinics doen we er alles aan om iedere behandeling en het contact daaromheen professioneel en zorgvuldig te laten verlopen. We zien je graag terug voor een volgende massage.

Zeer professioneel

Op tijd, geweldige massage, rustige aanwezigheid van de Masseuze. Grote aanrader.

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je enthousiaste review en de 5 sterren! Geweldig om te lezen dat je de massage als geweldig hebt ervaren en onze professionaliteit en rustige aanwezigheid zo waardeert. Dat is precies waar we bij QoQo Massage Clinics voor staan: kwaliteit, aandacht en service vanaf het moment dat je binnenkomt. Bedankt voor je aanbeveling en hopelijk tot snel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het lijkt alsof ik een nieuwe rug heb

Het lijkt alsof ik een nieuwe rug heb. Echt goed gedaan.

6. Februar 2026

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je 5 sterren en je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat de massage zo’n verschil heeft gemaakt en dat het voelt alsof je een nieuwe rug hebt. Daar doen we het voor. Bij QoQo Massage Clinics zetten we in op effectieve behandelingen met aandacht en professionaliteit. Graag tot een volgende keer!

Heerlijk

Een heerlijke relaxmassage gekregen van Ramona

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je review en de 5 sterren! Fijn om te lezen dat je hebt genoten van de relaxmassage van Ramona. Mooi dat de behandeling zo goed is bevallen. We geven je compliment met plezier aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit en persoonlijke service centraal bij iedere massage. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze kliniek.

Goed…

Ontspannen en relax behandeling

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je review en de 5 sterren! Fijn om te horen dat je de behandeling als ontspannend en relax hebt ervaren. Bij QoQo Massage Clinics zorgen we ervoor dat iedere massage met aandacht en professionaliteit wordt uitgevoerd. Graag tot een volgende keer!

Hele fijne ontspanningsmassage

Hele fijne ontspanningsmassage! Goede druk en fijne omgeving. Nu al twee x geweest en ga zeker terug!

6. Februar 2026

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je enthousiaste review en de 5 sterren! Wat goed om te lezen dat je de ontspanningsmassage als fijn hebt ervaren, met goede druk en een prettige omgeving. Mooi dat je al twee keer bent geweest en van plan bent om terug te komen. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit, service en persoonlijke aandacht centraal bij iedere behandeling. We zien je graag weer in onze kliniek!

Heel fijne massage

Heel fijne massage! Mijn rug is weer helemaal los :)

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je 5 sterren en je mooie review! Wat fijn om te horen dat je rug weer helemaal los voelt na de massage. Dat is precies waar we bij QoQo Massage Clinics naar streven met onze behandelingen: merkbaar resultaat en professionele zorg. We zien je graag terug voor een volgende massage!

Hele fijne massage door Svetlana

Hele fijne massage door Svetlana. Ik had een nek schouder rug massage geboekt, maar zij gaf een deep tissue omdat ik dat nodig had. Ik had meer nodig, maar het had zeker effect in alleen al een half uur. Nogmaals dank!

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je uitgebreide en positieve review! Mooi om te lezen dat Svetlana goed heeft aangevoeld wat je nodig had en de behandeling daarop heeft aangepast met een deep tissue massage. Fijn dat je al in een half uur duidelijk effect merkte. Bij QoQo Massage Clinics kijken we altijd naar wat op dat moment het beste past bij jouw lichaam en klacht. Graag tot een volgende keer!

Beste ervaring ever

Beste ervaring ever, elke keer weer. Maar dan moet je wel Aline als masseuse treffen !

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je geweldige review en de 5 sterren! Wat mooi om te lezen dat het elke keer weer de beste ervaring is. Fijn dat Aline daar zo’n belangrijke rol in speelt tijdens jouw massage. We geven je compliment graag aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics zorgen we ervoor dat iedere behandeling met kwaliteit en professionaliteit wordt uitgevoerd. Graag tot de volgende keer!

Alevtina was weer heel goed!👍

Alevtina was weer heel goed!👍
Ik heb genoten van de zwangerschapsmassage.

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie woorden en de 5 sterren! Geweldig om te horen dat Alevtina opnieuw zo goed werk heeft geleverd en dat je hebt genoten van de zwangerschapsmassage. Bij QoQo Massage Clinics vinden we het belangrijk dat iedere behandeling, ook tijdens de zwangerschap, met extra zorg en aandacht wordt gegeven. We wensen je alle goeds en zien je graag weer terug in onze kliniek.

Heel fijn

Heel fijn, het ontspant mij stijve schouder

4. Februar 2026

Antwort von QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je review en de 5 sterren! Fijn om te lezen dat de massage heeft geholpen bij je stijve schouder. Mooi dat je dit zo hebt ervaren. Bij QoQo Massage Clinics richten we ons op effectieve behandelingen met persoonlijke aandacht en goede service. Graag tot een volgende keer!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr