Promothing Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wij hadden in toch een redelijk krap tijdsbestek voor een klant 100 kite vliegers nodig die door Promothing goed en snel werden geleverd. Complimenten! Enig minpuntje was dat Promothing de offert... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor ons bedrijf zochten wij een groot aantal producten voor kerstpakketten. Deze producten moeten aan nogal wat voorwaarden voldoen. Niet alleen duurzaam maar ook goedkoop waarmee ze een pakket upgra... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na eerst een offerte aangevraagd te hebben nog wat vragen gehad, deze altijd snel en vriendelijk beantwoord. Bij de bestelling zelf een fout gemaakt, maar ze geven gelukkig eerst een drukvoorbeeld en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ter voorbereiding van de (dringende!) bestelling dacht het team van Promothing mee over mogelijkheden en deden ze hun beste de levertermijn te halen. Levering tijdig ontvangen en kwaliteit top. Er... Mehr ansehen

1. Werbeartikel-Shop

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Promothing bv Zwolle levert u een eigenzinnig assortiment premiums en relatiegeschenken om bij relaties, klanten en medewerkers onderscheidend voor de dag te komen. Ontvang vandaag nog uw scherpe offerte en maak kennis met Promothing!

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een fijne ervaring

Het was een fijne ervaring, via de site kwam ik er zelf niet helemaal uit. Ik had gebeld en er werd gelijk met mij meegedacht. Uiteindelijk heb ik een leuk product besteld met een snelle levering! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

5. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klantenservice én kwaliteit is top

Levering tijdig ontvangen en kwaliteit top.
Er bleek een foutje geslopen in één van de bestelde items, maar dit werd meteen recht gezet.

20. September 2016

Top!

Bestelling geplaatst tbv onze kerstpakketten. Prima service, flexibel qua wensen, goed en snel contact, levering geheel zoals afgesproken, concurrerende prijzen. Kortom een dikke 10! Top! Grt. Trefpunt Team Rotterdam

17. Dezember 2015

Perfect!

Super communicatie, reageren zeer snel op vragen.
Super levering, deadline was zeer beperkt en toch kunnen leveren voor de datum dat aangekondigd was.
In één woord alles was perfect!!

1. Dezember 2015

Snelle levering Hesjes

Ondanks de strakke deadline is Promothing in staat geweest om de bestelde hesjes ruim op tijd op te leveren.
De communicatie via mail gaat goed, onduidelijkheden worden snel glad gestreken.

De hesjes bevallen goed, de pasvorm is voor iedereen acceptabel en zijn goed zichtbaar in het donker.

16. November 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prettig persoonlijk contact, meedenken en snelle service

Voor een project van onze wijkvereniging gebruik gemaakt van de service van Promothing; eenvoudig online offerte opgevraagd, prettig persoonlijk contact gehad over mogelijk snellere levering; Promothing dacht met ons mee en leverde snelle service: de bestelde producten waren er zelfs een dag eerder dan eerder aangegeven! Kortom een prettige samenwerking; we zullen Promothing zeker aanbevelen.

24. September 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

goede en snelle levering

Enig minpuntje was dat Promothing de offerte en order door elkaar gehaald heeft vanwege een door de klant op het laatst andere bestelde kleur die uiteindelijk duurder bleek te zijn, waardoor wij enigszins verrast waren door de factuur. Iets om voor de volgende keer meer aandacht daar aan te schenken.

15. Juni 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr