Ik ben al klant bij Promovendum en heb…Onprofessionele afhandeling bij tweede autoverzekering
Ik ben al klant bij Promovendum en heb daar een autoverzekering lopen. Toen ik een week geleden een tweede auto op mijn naam wilde verzekeren (voor mijn vrouw), begon het gedoe. Ondanks dat mijn diploma allang bij jullie bekend is, werd ik alsnog gebeld met de vraag om die opnieuw op te sturen. Geen probleem — dat heb ik direct gedaan.
Maar nu, een week later, heb ik nog steeds niets gehoord. Geen bevestiging, geen polisblad, en in Mijn Promovendum staat dat de verzekering "nog niet actief" is. Ondertussen weet ik dus niet of ik wel of niet verzekerd ben, en dat is volstrekt onacceptabel.
Ik vind dit een onzorgvuldige en onprofessionele gang van zaken. Jullie administratie lijkt niet op orde, en de communicatie is ronduit slecht. Zeker van een verzekeraar die zich richt op “hoger opgeleiden” verwacht ik meer duidelijkheid en betrouwbaarheid.
Uiteindelijk heb ik de auto in 2 minuten verzekerd bij ABN AMRO, zonder gedoe. Dat zegt genoeg