Primo februar 26 fik vi leveret/monteret en 200 cm elektrisk vinduesmarkise. Efter en måned faldt venstre markise arm ud og medtog et stykke af trævæggen. Billede- der klart viser skaden- blev fremse... Mehr ansehen
I forbindelse med jeg fik nyt tag på huset tog tømrerne min markisse ned. To medarbejdere fra Profil Markisser opsatte efterfølgende markissen. De brugte mindre end to timer på opgaven, som blev udfør... Mehr ansehen
Vores markise kunne pludselig ikke rulles ind via fjernbetjeningen. Der fandtes ingen manuel måde at få den ind på. Profil Markiser sendte en tekniker, som på 4 min havde genstartet motoren og tilko... Mehr ansehen
Jeg havde en 25 år gammel markise fra samme firma. - den gamle dug fejlede INTET,- en rigtig god kvallitet. Jeg har nu skiftet dug - kun pga. jeg ønskede ny farve. Alt har fungeret fra første færd... Mehr ansehen
Vassingerødvej 15, 3540, Lynge, Dänemark
- salg@profilmarkiser.dk
- www.profilmarkiser.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Helt igennem professionel
Med et samfund på vej i retning af, at alt skal være "hurtigere og billigere", er det mere undtagelsen end reglen, at man oplever smil, overskud og gennemført god service når man som køber er ude og investere nogle af sine "sparepenge". Når man handler hos Profil Markiser er det tydeligvis mere reglen end undtagelsen at man støder på smil, overskud og super service. Det har været en stor fornøjelse at opleve både sælgere og montører. Smil, positivitet og professionalitet har gennemsyret hele forløbet. Nu må de næste 25 år vise, om kvaliteten af markisen er helt på niveau med medarbejderne :O)
Super
Fin og god behandling, meget behagelige montører. Desværre har vi endnu ikke rigtig kunne bedømme markisen, solen lader vente på sig.
Nancy og Bjarne Egevang, Søparken
Sådan skal det gøres !!!
Vi har netop fået opsat en 4,5 m markise og et 2 m eldrevet rullegardin, begge fjernbetjent. Det har været en sand fornøjelse hele vejen igennem, fra besøget i det flotte showroom i Lynge til elektrikeren havde afsluttet monteringen.
Super professionelt salgs- og montagearbejde, og til tiden !
Lizzie Knap og Per Møller Knudsen, Hillerød
Super
Alt forløb som det skulle. Det var lige en enkelt ting, der skulle justeres og det skete prompe og uden problemer.
Positivt hele vejen igennem!
Fremragende service, flot produkt, super og effektiv betjening Alt i alt en positiv oplevelse! Dygtige og effektive håndværkere!
Super oplevelse fra salg til opsætning
Vi har haft en meget positiv oplevelse af et firma, som arbejder meget professionelt, og med et højt niveau af service. De havde en fin fornemmelse af hvad vi ønskede og gav os et tilbud, der lige passede til os. Stor ros til det team som monterende den 7 meter lange markise. Hurtige og effektive med et stort smil på læben. Profil Markiser må være et godt sted at arbejde og ledelsen bør være stolte af sine medarbejdere.
Vi har lige fået opsat markise i dag af et supert team fra Profil, STOR tilfredshed😊😊😊
Hvis du går og tænker på at få en markise, så kan vi bestemt anbefale Profil Markiser, det har været en fornøjelse!
Vi har lige fået en flot, flot markise i dag i vores gårdhave😊
Birte & Bruno Pedersen
Nærum
Vi fik en helt igennem venlig og professionel service med super flot udført håndværk .... Vi kan kun varmt anbefale firmaet :))
Flot markise, dygtigt håndværk, kan kun anbefales!
Særklasse service og ligeledes markise
Vi har akkurat fået monteret en markise fra Profil Markiser - og montørerne var exceptionelt vidende, erfarne og sørgede for at vi fik alle tips og tricks, for at sikre en lang levetid på markisen samt tilsikre at monteringen var foretaget forrekt og forskellige tests.
Kombineret med et særdeles godt produkt, meget fordelagtige garantivilkår samt en attraktiv pris er vi mere end tilfredse med vores valg.
Top service
Kan fint anbefale profil markiser. Top service, flot markise, kom som aftalt og satte markisen op og gav sig god tid til at forklare, alt hvad man havde brug for 😀😀😀👍👍👍
"HØJ" markiseføriong
3 montører har lige forlasdt vort hus efter at have monteret vor nye markise.
Det var de mest rare og hjælpsomme mennesker, alt var bare perfekt.
Vi glæder os nu til at nyde livet under markisens skygge.
Birte og Christian Carstensen
Axel Heides Vej 92
2970 Hørsholm.
Godt produkt. Fin service
Vi har kun lovord at bruge i forhold til Profil Markiser. Besøg af konsulent, der informerede fint om produkterne. Medarbejdere der professionelt og hurtigt udførte arbejdet. Vi kan trygt anbefale Profil Markiser.
Hurtig, effektivt og god service!
Super service og flot resultat - vi er meget glade for valget!
Super betjening og service
Vi besøgte udstillingen i Lynge og fik straks en meget grundig gennemgang af de muligheder, der var for os. Da vi gik derfra,havde vi et tilbud med i hånden. Vi var klar over, at det var her vi ville handle. Efter nogle få dage fik vi besøg af en konsulent, der gav os god vejledning. Derefter accepterede vi med nogle få ændringer det oprindelige tilbud. Godt gået at afkode vores behov og give det helt rigtige tilbud. Markisen blev fremstillet i den bedste kvalitet. Opsætningen blev udført af meget dygtige og kompetente folk. Markisen sidder perfekt og glæder sig til masser af godt vejr. Helst sol.
Ilse og Jens Berger
Værløse
Bare perfekt
Vi har gennem hele processen fra fremvisning i Showrummet i Lynge, ordreafgivelse, opmåling og som afslutning opsættelse mødt motiverede og dygtige mennesker. Resultatet er bare PERFEKT.
Tak til jer alle
God kvalitet
har købt en 7m markise med 3 varme lamper og er mere end tilfres kan kun anbefales
Købte en 7 meter bred markise til vores terasse
God kvalitet til konkurencedygtige priser.
Pæn montering, og til tiden som aftalt.
Kan anbefales
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.