Private Training Online (PT Online) Bewertungen

1'082
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Man får lite vad man betalar för. Jätte bra om du enbart behöver sätta upp träningsschema, upplägg, kombinationer osv, det får man bra hjälp med. Appen klarar inte av att hantera mat uppföljning, li... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

The coach was very helpful and answered all my questions. The app was in English which helped navigate easily. I got responses to my questions within 24hrs. I’d recommend trying this out

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så roliga träningsprogram!! Enkla att genomföra både hemma & på gymmet💪🏻 Skönt med ett matschema så att man inte behöver tänka så mycket, god mat som passar alla i familjen. Extra guldstjärna för sn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag gillar att lätt kunna regga mina pass och se mina ökningar när jag tränat klart. Tycker det fungerar bra att kunna bygga egna pass, även om det hamnar på dagens datum så man måste flytta den till... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Personal Trainer
  2. Fitness- und Ernährungsberatung
  3. Fitnessstudio
  4. Fitnesskurs
  5. Fitnessprogramm
  6. Wellness-Programm

Über Private Training Online (PT Online)

Vom Unternehmen geschrieben

Tränings- och kostschema anpassat unikt efter just dig och dina mål. Support från personlig tränare och kostrådgivare med regelbundna uppföljningar och nya upplägg varje månad. Läs mer om PT Online

Kom igång med PT Online: Priser & Anmälan

Vad vi erbjuder:

• Obegränsad support och coaching: Få svar på dina frågor och vägledning när du behöver det.

• Regelbundna uppföljningar: Vi följer upp dina framsteg och justerar dina program för bästa resultat.

• Nya upplägg varje månad: Nya tränings- och kostscheman varje månad baserade på dina mål och framsteg.

• Allt samlat i vår app: Enkel tillgång till dina program, uppföljningar och coachkontakt.

• Träningsprogram anpassat efter just dig: Våra träningsprogram skräddarsys för att passa dina specifika behov och mål, oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet.

• Skräddarsytt kostschema: Våra kostscheman är utformade för att stödja dina träningsmål och säkerställa att du får i dig rätt näring.

• Över 30 000 nöjda klienter sedan 2012: Vi har i över 10 år hjälpt tusentals människor att nå sina tränings- och hälsomål.

• Träna hemma, utomhus eller på gym: Våra program är utformade för att fungera var som helst, så att du kan träna på det sätt som passar dig bäst.

• 14 dagars ångerrätt: Prova våra tjänster utan risk. Om du inte är nöjd inom 14 dagar får du pengarna tillbaka.

• Godkänt för friskvårdsbidrag: Våra tjänster är godkända för friskvårdsbidrag, och du kan betala direkt via din friskvårdsportal.

Om oss:
Sedan 2012 har Private Training Online hjälpt tusentals personer att nå sina tränings- och hälsomål. Med vårt erfarna team och digitala verktyg är vi här för att göra din hälsoresa så effektiv och enkel som möjligt.

Läs mer om PT Online här

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

1082 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

(1'082)

104 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lätt app att följa och bra…

Lätt app att följa och bra träningsprogram. Alla recept är dock utformat utifrån amerikanska mått och när man ska registrera livsmedel så finns inte många svenska produkter så man måste lägga till dem själv.

Jag har fått ett bra träningsprogram och tränaren svarar snabbt.

5. Februar 2026

Överlag nöjd

Träningsupplägget fungerar väldigt bra och är enkelt att anpassa efter egna behov. Det är smidigt att både lägga till nya övningar och byta ut övningar vid behov, vilket är en fördel för mig som har en skada där jag får känna av och byta ut övingar efter det.

Kostdelen fungerar okej men kräver en del eget arbete eftersom den bygger på poäng/makron (kolhydrater, protein osv.) snarare än färdiga recept. Jag hade gärna sett fler färdiga recept och inköpslistor. Jag använder även Lifesum och upplever det som en nackdel att kostprogrammet inte går att koppla eller synka med den appen, vilket hade gjort helheten betydligt smidigare.

Sammanfattningsvis ett bra system med stark träningsdel, men kostfunktionen och integrationer kan förbättras.

3. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Träningsprogram och kostschema efter…

Träningsprogram och kostschema efter mina önskemål med möjlighet att få snabb support och hjälp kontorstider. Bra app som går att synka med bl a Garmin och MyFitnessPal. Mycket nöjd!

2. Februar 2026

Nöjd kund

Väldigt enkelt att följa och bra strukturerat, och uppskattar möjligheten kunna byta ut en övning om man märker man inte klarar den, så väldigt nöjd !

2. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bra app men mer att önska av service

Har nu använt PTO-appen i tre veckor och tycker att träningsdelen fungerar mycket bra där alla övningar framgår tillsammans med video och instruktioner samt att man på ett enkelt sätt kan registrera sina resultat och också kunna ändra övning.
Kostdelen i appen har jag integrerat med Fitbit och ger egentligen ingen ytterligare info än den som tidigare finns i Fitbit. Integrationen med Fitbit fungerar bra.
En tredje funktionen i PT-appen är chatten där man kan ställa frågor etc. Under den första tiden var svarstiderna långt över 24 timmar under arbetsdagar vilket gjorde mig besviken. Efter att påtalat detta har nu svarstiderna förbättrats.
Tyvärr blev jag också besviken av introduktionen. Har aldrig tidigare tränat med en PT och hade då förväntat mig en förklaring och motivet till det tränings- och kostschema jag fick översänt vilket helt saknas.
Beställde ett kostpaket för 20 dagar sedan som trots flera påminnelser ännu ej har levererats vilket jag tycker är mycket dåligt.

1. Februar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Målet för mig var att komma igång med…

Målet för mig var att komma igång med träningen och det har jag gjort. Enkelt och tydligt träningsprogram och lätt att regga i appen. Hade lite högre förhoppningar på kostdelen, alla livsmedel och recept finns endast på engelska (svenska recept finns på deras hemsida, men de är inte inlagda i appen och måste reggas manuellt). Hade önskat att minst basråvaror hade funnits på svenska (olika styckdetaljer, mejeriprodukter osv) då det är svårt att få till rätt översättning ibland. Dock tydlig översyn och lägger man in de livsmedel man använder mest manuellt så funkar det bra.

1. Februar 2026

Godkänd

Haft min första månad av 12 än så länge och är relativt nöjd. Träningsupplägget är trivs jag bra med

30. Januar 2026

Helt okej

Hej okej. Kom igång men träningen vilket var det jag behövde. De rekommenderade en massa produkter som vitaminer och kosttillskott men sa nej till det eftersom jag har bra värden och det tjatade de inte om att jag behövde. De kosten så som jag jobbar (jobbar treskift) och som jag äter. Dock tycker jag appen är dåligt, den är bara på engelska och det blir svårt att lägga in måltider och så. Inte jätte snabba på att svara när man skriver till dem, tar minst 24 timmar. Men de är trevliga och man får svar.

28. Januar 2026

Tydlig plan + Bra kommunikation

Jag fick en tydlig plan med vilka macros som gäller och en tillgänglig receptbank som man kan använda sig av men inte vara fast vid. Dessutom fick jag ett utmärkt träningsprogram uppdelat i olika grupper av muskler och dagar. Vid frågor eller önskemål av att justera prognoser jag fått mycket snabb och personlig respons. Ni är grymma 😀

26. Januar 2026

Träningsupplägget är toppen

Träningsupplägget är toppen! Lätt att följa i appen och spar dina tidigare resultat så det blir lätt att följa sin utveckling. Lite krångligt med kosten - att regga och synka med andra appar.

26. Januar 2026

Hej bra respons

Hej, inte hållt på så länge ännu men är väldigt nöjd än så länge !
När man frågar får man snabbt svar och ni guidar mig bra när jag undrar hur jag ska tänka. Ni ändrar även i mina övningar om det är någon övning jag har svårt för!
Så jag kommer fortsätta med detta då det funkar så bra !

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra upplägg, men bara månadsavstämmningar.

Deras upplägg funkar bra och det är bra att man kan använda deras app, så allt samlas på ett ställe.
Från början var det ett standard upplägg, men efter lite kommunikation anpassade de träningen efter mina behov.
Ingen frekvent kontakt/uppföljnin, men använder istället månadsavstämmningar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kostupplägget är lite klurigt med…

Kostupplägget är lite klurigt med poäng, skulle vilja ha typ 3 förslag på recept för varje måltid samt lite tips om mellanmål, träningspassen är bra och lätta att följa. Loggar kost och träning i My FitnessPal som jag då tycker är lättare att hantera. Hyffsat snabba att svara, men i sin helhet är jag nöjd. Kämpar på!

Ett koncept som funkar

Överlag ett bra koncept som funkar för mig och med ”lagom” kontakt, precis vad jag vill ha. Appen med träningsschemat är smidig, lätt att justera övningar om man vill. Loggbok för mat rekommenderas att koppla på exempelvis My Fitness Pal som bättre klarar av svenska livsmedelsprodukter. So far goda resultat 👍

24. Januar 2026

Bra system!

Kostprogrammet innebär en hel del eget arbete då det består av typ poäng för kolhydrater protein osv. Funkar bra men hade igentligen velat ha färdiga recept med inköpslistor osv.
Träningsschema funkar bra och de går lätt att justera efter egna önskemål och förslag.

22. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr