Print2People Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Flot og hurtigt arbejde. Intet negativt at sige om Print2People Eneste irritation er rettet mod Post Danmark der tæppebombede os med e-mail om levering bortset fra den enkle information om... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sådan burde alle netbutikker være: Let hjemmeside, hvor man kan designe sit skilt helt efter eget ønske. Hurtig levering (2 dage i mit tilfælde). Pænt bearbejdet skilt, lige til at sætte op.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 4 kalendere den sidste søndag i november og vi modtog dem allerede om tirsdagen! Kalenderne er væsentlig flottere end dem vi fik sidste år fra et andet firma. Jeg kan ikke huske navnet på f... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg har købt årskalendere. Altid pæn kvalitet godt pakket ind så de ikke går i stykker under transporten. Pakken kom forholdsvis hurtigt. 5 Stjerner Det der trækket ned, er at jeg måtte lav... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Druck- und Schildergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Print2People bestræber sig på at være blandt de førende inden for tryk og print. Vores fokus ligger på at levere service af bedst kvalitet og gennem kundetilpassede produkter styrker vi virksomheder i at give håndgribelige indtryk.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Helt ok

ingen problemer med leveringen. Nem at opsætte

27. März 2015

Hurtigt og nemt

jeg kan kun anbefale print2people det er nemt hurtigt og det er meget bruger venligt når man vil designe sit skildt.,

5. März 2015

Supper god service

Helt igennem en supper oplevelse, god og forstålig hjemmeside nem betjening. Der var også en god venlig og hjælpsom betjening på telefonen.
Virkelig et rart sted at handle

4. März 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Print2People er til 5 stjerner!

God service - stor hjælpsomhed - hurtige svar - produkterne er i orden og hurtig levering. Og alt er på dansk! Hvad kan man ønske mere?

Helle B.

26. Februar 2015

Nydeligt arbejde

God monteringsvejledning, fint resultat

25. Januar 2015

Kære Kaare

Tusind tak for din anmeldelse.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dyr fragt, lang leveringstid - hurtig response på henvendelser.

For at tage den fra starten.
Skulle bruge navne til at klistre på postkassen. (folie med 2 linjer)

En fejl på deres hjemmeside gør at man ikke kan se det man bestille.
Bliver dog hurtigt fikset efter at have sendt en mail til deres support.

Bestiller varen en søndag. Annonceret leveringstid er 5-7 arbejdsdage.
Eneste fragt mulighed er GLS til 39,- (må være pakket godt ind....)
Den første uge går uden at hører noget.
Torsdag (9 arbejdsdage efter bestilling) smider jeg dem en mail. Hurtigt svar dagen efter om at varen nu er sent og jeg har den dagen efter. (nogen må have sovet i timen og glemt at lave deres arbejde...)

Varen kommer med posten som lovet om lørdagen. Super!
Men at tage 39.- i fragt for noget der koster 8,5 i porto!!!!????????.
Så meget koster en A4 kuvert heller ikke....

25. Januar 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig og langsom levering

Jeg har købt en ny MEFA postkasse og skulle have lavet navneskilt og husnr. og gik så ind på MEFA´hjemmeside og blev linket til p2p, hvor der stod 4-5 dages laveringstid. Da der var gået ca. 10 dage kontaktede jeg selskabet, da varen ikke var leveret og fik et arrogant svar. Efter 14 dage dukkede varen op. Sidste gang jeg handler med dem. Gad vide hvad MEFA siger til en så dårlig underleverandør

24. Januar 2015

Kære Søren

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at du har fået en negativ oplevelse med vores kundeservice, og din oplevelse vil blive taget hånd om. Vi vil give gode oplevelser til alle vores kunder.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fint arbejde.

Fint arbejde, men helt urimelig leveringstid. I dette marked har man max 2 dage til at levere hvis man vil have kunder til at komme tilbage.

24. Januar 2015

Kære Thomas

Tusind tak for din anmeldelse. Vi oplyser vores normale leveringstid for vores produkter i shoppen. Hvis der ønskes hurtigere levering, tilbyder vi også ekspresslevering. Kontakt os gerne for mere information.

Hurtig og nemt.

Vi bestiller altid vores visitkort hos Print2People. De er hurtige og kvaliteten er god.

19. Januar 2015

Kære Tina

Tusind tak for din anmeldelse. Vores visitkort er nogle af markedets bedste, ligesom alle vores andre tryksager. Din anmeldelse bekræfter blot hvad vi siger. :o)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God kvalitet til prisen

Lang leveringstid over julen, men ellers altid god service og kvalitet. Webinterface er nemt at bruge.

15. Januar 2015

Kære Jesper

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at du synes om vores service og produkt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super venlige medarbejdere og altid hurtige på opfølgning!!

Handler kun der - altid super venlige medarbejdere og altid hurtige på opfølgning!! Visitkortene jeg har fået produceret hos P2P er i kvalitet langt bedre end andre aktører i markedet

:-)

15. Januar 2015

Kære Vusi

Tusind tak for din anmeldelse. Den gav lige et ekstra boost på en grå torsdag. :o)
Jeg er superglad for at vi kunne hjælpe og vi glæder os til at gøre det igen.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr