Olin saanut ilmoituksen toimituspäivästä ja kellonajoista, jolloin paketti on tulossa ja tämä piti paikkansa. Lisäksi Kuljettaja soitti minulle, annoin ulko-oven koodin ja hän toi paketin oveni taaks... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Selkeästi kuvia myös miltä taulu näyttää seinällä, helpompi tehdä valinta, helppo maksutapa, valinnanvaraa toimituspaikoissa
+Kohtalaisen nopea toimitus ja hyvin pakattu. +Hyvälaatuiset kuvat. +Hintalaatu suhde oikein. -Paperituloste. En tilatessa huomannut näiden olevan mattapintaisia. -Ei näytä julisteelle tai valo... Mehr ansehen
Onko sinulla kysymyksiä koskien tilaamista, maksamista, toimitusaikoja tai muita yleisiä kysymyksiä koskien Poster Storea? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@posterstore.fi vastaamme 24 tunnin kuluessa. (Ma-Pe 9:00-17:00)
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Total katastrof företag. Beställer 3 produkter, betalar för 3 produkter. Får sedan mail om att de bara har 2 produkter. Vill då avbryta min order, varpå de säger att nu är det försent för att avbryta ordern då den redan packas. Säger då att jag kommer att returnera paketet så fort jag har hämtat ut det och de säger att det inte är några problem alls och att jag självklart får gratis retur då detta ligger på dem. Får sedan ett mail om att alla 3 produkterna är skickade. Frågar varför det står det i mailet om 1 produkt är slut och det är då tydligen något fel med utskicket.
Skickar tillbaka paketet direkt efter upphämtning (som bestämt) och får ingen återbetalning. Frågar då vad som har hänt varpå de säger att de nu ska betala tillbaka pengarna MINUS returavgiften. Får alltså betala för 2 produkter av 3, samt en returavgift på 50kr då de hörde av sig försent för mig att avbryta ordern. Anledningen till att jag beställde av just dem var på grund av den postern de ”inte längre hade”.
Finns många bra sidor där ute som till exempel desenio. Köp där istället!
Monipuolinen valikoima, josta löytyy jokaiselle budjetille valikoimaa.Nopea toimitus.Hyvin sai ajantasaista tietoa tilauksen etenemisestä.
Se juliste minkä vuoksi tilauksen tein, ei tullutkaan. Myös kultainen marmori oli printattuna enemmänkin vain keltainen.

Antwort von Poster Store
Tilaamani juliste oli ”out of stock”, mutta tätä ei kerrottu tilausvaiheessa, vaan sain asiasta sähköpostiin ilmoituksen vasta päivien kuluttua tilauksesta.

Antwort von Poster Store
Harmittaa kun kokonaisuus jonka olin ajatellut ei toteutunut. Yksi juliste joka olikin loppunut ei tullut. Kaksi julistetta tuli viipymättä kotiini, harmi vain että en tee niillä mitään, jos kolmatta ei saa. Laitoin julisteella sydän merkin, toivottavasti niitä tulee lisää jossain vaiheessa. En oikein ymmärrä miksi sain sen tilattua, jos sitä ei enää ollut varastossa, ymmärrätkö sinä?

Antwort von Poster Store
Kaikki sujui hyvin alusta loppuun asti. Toimitettiin luvatussa ajassa = nopea.
Tuotteiden katseleminen ja tilaaminen oli helppoa, toimitus nopea ja maksaminen turvallista:)
Jag väntar ännu på mitt paket som det enligt fedex appen står att har blivit levererat och utkvitterat av nån annan?? Jag har mailet er för 1 vecka sen men har inte fått svar!! Mycket arg och besviken!!

Antwort von Poster Store
Jag har försökt kontakta kundservice men inte fått något svar på över en vecka och nu har min försändelse skickats tillbaka. Väldigt missnöjd.

Antwort von Poster Store
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.