Poluno Bewertungen 923

TrustScore 1.5 von 5

1.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

- maatvoering klopt niet: bestelde jassen zijn veel te klein - retouradres in China (wat niet mag) - retourzending (€ 51) geweigerd - (retour-) proces duurt eeuwen - al met al klassiek be... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eerlijk is eerlijk, ik heb mijn geld terug, minus verzendkosten naar China. Vanaf mei en zo’n 30 e-mails verder, was opeens op 30 september het geld terug gestort. Na vele excuses, onduidelijkheden... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wij hebben vorig jaar schoenen besteld, levering werd steeds uitgesteld. Toen bleek ineens dat volgens postnl de schoenen geleverd waren. Contact gezocht met Poluno we konden een refund krijgen van 20... Mehr ansehen

1.5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na een lange email wisseling zonder…

Na een lange email wisseling zonder resultaat ben ik aangesloten bij NietBezorgd.nl. Zij hebben Poluno in gebreke gesteld omdat Poluno met een Nederlands adres geen buitenlands retouradres voor uw bestelling mogen hanteren volgens ACM consumentenwijzer - dropshipping. Er zijn regels om dit tegen te gaan en waar een dropshipper met Nederlands adres zich aan moet houden !! - update: de terugbetaling is gedaan met hulp van NietBezorgd.nl - een echte aanrader!

8. November 2024

Geen levering

De 14 dagen levertijd zijn bijna voorbij en ik heb mijn bestelling met het ordernummer #PNL33823 nog steeds niet mogen ontvangen.

Ik kan mijn bestelling ook niet volgen omdat ik dan op een webpagina met een foutmelding 404 kom. Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar.

Ik heb het bedrijf vandaag verzocht het aankoopbedrag aan mij te retourneren, omdat ik er geen vertrouwen in heb dat mij een product geleverd gaat worden en dat wordt bevestigd door onderstaande negatieve reviews.

14. Mai 2024

Oplichting

Oplichting!
Komt gewoon uit China, staat nergens vermeld op de site.....dus lange levertijd en ook nog douanekosten betalen

21. September 2024

Waardeloos!!

Waardeloos!!! Fila trainingspak besteld, maar dit is gewoon Chinese nepzooi! Op aanraden van Poluno één maat groter besteld maar dit blijkt nog te klein. Sowieso is de levertijd belachelijk lang, maar dit komt natuurlijk omdat deze zooi direct vanuit China naar je thuis wordt verzonden. Kortom, alles is knap waardeloos, nep product, te kleine maatvoering en veel te lange levertijd. Koop hier niks!!

6. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een trainingspak besteld

Ik heb een trainingspak besteld. Ik heb iets anders gekregen dan ik had besteld. Ik wilde mijn geld terug en pakket gratis retourzenden. Nu blijk dat ik 3 opties krijg aangeboden geen van ze die ik wil. Maar ik moet 20-40 retourkosten betalen voor verkeerde levering door hun. Dit kan toch niet? Ik wil dat de koop wordt ontbonden omdat ze zich niet hebben gehouden aan de afspraak. En ik wil de kosten niet van retouren. Ik raad iedereen af om hier te bestellen.

3. November 2024

definitie van stront

Als ik aan de definitie van stront denk klink dat nog veel mooier dan deze online winkel. Trainingsbroek betaald. Neppe afleverings datum sturen die alleen maar via hun site bestaat nergens anders. Ook de tracking code bestaat helemaal nergens alleen op hun neppe site. Vervolgens wordt ook dat drie keer gereset met een excuses. Totdat er op hun site staat is geleverd maar je helemaal niks geleverd hebt gekregen. Je neemt contact met ze op en geen gehoor meer. Noujah ik zou zeggen doneer je geld lekker aan een zwerver buiten dan het aan dit stuk stront over te maken

15. Oktober 2024

Komt uit CHINA.....
Niks ontvangen en ook geen geld terug!

5. September 2024

Oplichters!!!!!!!!!!

Oplichters!!!!!!!!!!
Alles komt van Aliexpress waar je nog niet 1/3 van de prijs betaald vergeleken bij poluno.com
Bijvoorbeeld een winterjas waar ik naar zocht werd op poluno.com voor €174.95 aangeboden en bij Aliexpress exact dezelfde winterjas voor €42.59
Dus mensen..... NIET KOPEN BIJ POLUNO.COM HET ZIJN OPLICHTERS!!!!

27. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jas besteld en betaald wordt niet…

jas besteld en betaald wordt niet geleverd vele mails later andere besteld wordt ook niet geleverd , vele excuus en kortingen maar geen jas , deze mensen liegen en bedriegen

27. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

oplichting ten top, doe aangifte bij ACM!!!

Geen jas, wel geleverd volgens poluno, o nee toch niet, vanwege niet voorradig. Nu getouwtrek om geld retour, vele mailtjes verder nog niks. De vorige klantenserviceteam had het niet goed afgehandeld. Standaard mail terug dat je 20% restitutie krijgt en levenslang 50% korting als je weer opnieuw besteld, en dus weer geld uitgeeft wat je vervolgens weer niet terug gaat krijgen. !!!!!!!!!!!!!!Kortom wees gewaarschuwd!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Echt top!!!!!!!!oplichters!!!!!!!. Ik ben bezig met aangifte te doen bij acm via hun website, ik raad aan omdat allemaal te doen, alleen zo kan je dit een halt toeroepen.

25. Oktober 2024

Wat een oplichters

Wat een oplichters, verkeerde kleding geleverd en de maten kloppen van geen (centi)meter!!!!
Geen klantenservice geen geld terug!!!!
NIKS KOPEN BIJ POLUNO OPLICHTERS B.v

14. Oktober 2024

Waardeloos.

Waardeloos.
Bestelling nooit ontvangen.
Telefonisch onbereikbaar.
Via support geen of rare reactie met andere naam
Geld wordt niet teruggestort.
NIET KOPEN BIJ DEZE WEBSHOP!!!!!!

16. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blijkbaar een bot offensief 6 dagen…

Blijkbaar een bot offensief 6 dagen geleden begonnen om de cijfers op te krikken. Jesse van Schaik met 2 reviews beiden 5 sterren en verschillende 'geverifieerde' accounts. Prima, dan doe ik dat ook al is het maar om mensen er op te blijven wijzen, trap er niet in en bestel hier niks.

Je krijgt geen pasvorm zoals deze product kukels beweren. Als je met Creditcard hebt betaald neem contact op met je CC maatschappij om je geld terug te halen.

13. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een bedrijf dat niet handelt zoals er…

Even een update 14-oktober 2024
Nu 2,5 maand verder en meerdere mail nog niets ontvangen.
Wel een voorstel 20% van aankoop of 50% korting levenslang op nieuwe aankopen.
Maar we gaan door totdat alles betaald is.
-------------------------------------

Een bedrijf dat niet handelt zoals en gehandeld moet worden.
Vorig jaar 2023 een jas gekost via POLUNO, helaas was de jas te klein, dus in overleg retour gestuurd naar China

Op 21-12-2023, retour gestuurd (RT638940273NL)
24-12-2023, retour formulier te laat ontvangen, gevraagd door jullie dit naar China te sturen met de mededeling “pakket is onderweg”
27-12-2023, gevraagd om het track en trace nummer naar jullie te sturen, op 28-12-2023 is dat gedaan.
Daarna was het stil, geen enkele reactie mogen ontvangen.
14-05-2024, bericht gestuurd na drie maanden van stilte van POLUNO, gevraagd met redelijke spoed antwoord.
15-05-2024, Na grondige controle en het opnieuw volgen van de bestelling, ontdekte ik (Jam) dat het vast gehouden bij de douane in afwachting van inklaring
23-05-2024 Bijna eind mei 2024 niets gehoord of terug storting gezien
23-05-2024 In overeenstemming met ons restitutiebeleid zal de restitutie binnen de komende 2 weken of 14 dagen worden verwerkt
Zodra de restitutie is verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail
11-07-2024 Nog niets mogen ontvangen, we hadden toch een afspraak voor het terugstorten.
12-07-2024 Bedankt voor je geduld. Ben momenteel bezig met dubbelchecken. Vraag ik je 48-72 uur geduld te hebben
Wees gerust, ik maak hier een topprioriteit van en zal alles doen wat in mijn macht ligt om je terugbetaling te versnellen.
25-07-2024 Het is vandaag 25 juli en ik zou mijn geld rond 17 juli gestort zien worden.
26-07-2024 Ik begrijp dat het frustrerend is om nog steeds te wachten op de restitutie van 121.00 euro + 25,00 euro retourkosten.
We doen er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen

01-08-2024 Ik denk dat mijn geduld nu wel op is en andere stappen moet ondernemen als het geld morgen 02/08 niet op mijn rekening staat.

Dit is een staaltje van het niet willen terugbetalen, ik zal ook POLUNO aan niemand adviseren

13. Oktober 2024

Waardeloze flopzaak

Waardeloos. Zomerjas besteld, te klein en dat kan gebeuren. Vervolgens wordt het vervangende product tot 2 keer toe vergeten om verstuurd te worden. Je krijgt smoesjes en zelfs valse screenshots doorgestuurd. Uiteindelijk ruim 3 maanden moeten wachten en het seizoen was al voorbij. Ruk!

11. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kijk uit! Voor je het weet…….

Jammer dat ster aangeven vereist is. Na een niet complete levering en foute pasvorm is retour naar China aangeboden. Dat is zeer kostbaar. Na maanden kreeg ik het pakket weer terug. Weg € 25. Omdat de webshop in Nederland zit mag een retouradres niet in het buitenland zijn. Dat weet je dan veel te laat. Na vele malen contact is meerdere keren toegezegd aankoopbedrag terug te krijgen. Niet dus, elke keer een andere smoes.
Als poluno netjes handelt vergoeden zij ook de retourkosten. Netjes handelen en extra vergoeding retourkosten? Geloof er niets meer van.

11. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En die ene ster verdient ie al niet.

En die ene ster verdient ie al niet.
Ik trap er nooit in, maar nu dus wel.
Een dropshipper die veel tijd en geld investeerd om je te laten geloven dat je birckenstocks koopt incl foto's. Tot je de track and trace krijgt, een adres in Hong Kong. En de foto's veranderen, net als de merknaam. Vervolgens krijg je een prutproduct wat je uiteraard niet wilt. Meneer houdt zich niet aan Europeese wet- en regelgeving en ook niet aan zelf gemaakte afspraken.
Het eerst retouneren op eigen kosten voor €21! naar Hong Kong is een bespottelijke optie.
Dit is gewoon een rat die zich niet eens aan zijn eigen voorstellen houdt.
Nu loopt hij het risico dat ik m in de echte wereld vindt en dan wordt die €35, €350 voor mijn moeite. Wat een sneu misbaksel.

2. Oktober 2024

Dikke oplichtersbende

Heb herenvest besteld in februari 2024. Bij bezorging op 9 maart bleek het van slechte kwaliteit: puur nylongaren, te korte en veel te nauwe mouwen m.a.w. Een miskoop. Zelfde dag om retouradres gevraagd. Via Post.nl retour gezonden naar China (!) voor €22,50 en na een aantal mails om te vragen naar teruggave van €59.50 waarbij je steeds als antwoord krijgt dat je nog even geduld moet hebben, wordt tot mijn grote verbazing het pakket op 8 oktober weer terug ezorgd door Post.nl. Bijna 8 maanden later en 22 mails rijker maar €82, armer, is het voor mij wel duidelijk: Poluno is een dikke oplichter. Bezint eer gij begint.

8. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr