Al aardig wat producten besteld hier en tot op heden nog niet teleurgesteld. één keer verkeerde sleeves besteld en kon dit zonder problemen retourneren. Losse singles komen altijd goed verpakt... Mehr ansehen
In eerste instantie had ik drie items bij Pokemonkel besteld. Helaas waren twee van deze items verkeerd geleverd. Diezelfde avond nog contact gehad met Pim, die mij een verzendlabel toestuurde om d... Mehr ansehen
Levering niets over te zeggen, Helaas is de klanterservice ver te zoeken als je een vraag hebt. Al ruim 2 maanden bezig voor een factuur. Terwijl dit gewoon automatisch verzonden kan worden bi... Mehr ansehen
Een bestelling geplaatst, deze staat als afgeleverd door PostNL. Echter niet bij mij. Contact proberen op te nemen per mail, telefoon en SMS, zodat een onderzoek ingesteld kan worden, maar geen enke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
We maken dagelijks enorm veel verzamelaars blij met prachtige producten! check onze site.
De Biezenkamp, 308, 3831JA, Leusden, Niederlande
- info@pokemonkel.nl
- www.pokemonkel.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
De beste ervaring die ik ooit gehad…
De beste ervaring die ik ooit gehad heb!
Sympathiek, eerlijk, serieuze biedingen en bovenal een topper!
Ik kom zeker terug!!!
De monkel man komt z’n wordt na
Altijd optijd met leveren en je wordt snel geholpen als je een mail stuurt
Probleem met de factuur maar de klanten…
Probleem met de factuur maar de klanten service reageert niet. Het telefoonnummer wat op de website staat werkt ook niet
Beste Pokemon webshop die ik ken!
Beste Pokemon webshop die ik ken!
Goede kaarten gepulled, aanrader!
Slechte communicatie geen idee of bedrijf levert
Heb een bestelling geplaatst die nog niet binnen is na een week en geen mail van wat er aan de hand is .
Telefoon nummer op de website is niet in gebruik en mail wordt niet snel op gereageerd .
Weet ondertussen nog steeds niet waar mijn bestelling is .
(Is uiteindelijk opgelost )

Geen contact bij problemen
Mijn bestelling was bleven hangen bij postNL en was na 5 werkdagen nog niet bezorgd volgens de postNL app.
Hierover had ik met postNL contact opgenomen en die gaven aan dat Pokemonkel een onderzoek zou moeten starten bij postNL. Dit had ik gevraagd bij Pokemonkel, maar ik kreeg terug dat ik nog even geduld moest hebben omdat ze pas na 3-4 weken een onderzoek konden starten bij PostNL. Dit zat mij niet helemaal lekker, want ik kon nergens op de postNL website vinden dat dit het geval was. Dus wederom postNL gebeld om te vragen of dit klopt. Zij gaven aan dat er allang een onderzoek gestart had moeten worden.
Met deze informatie weer contact opgenomen met Pokemonkel en hier heb ik geen reactie meer op ontvangen. Hierna nog een reminder gestuurd, maar hier had ik ook geen reactie op ontvangen.
Vandaag is het 20 dagen sinds ik mijn bestelling had geplaatst en plotseling belt een buurman aan dat hij het pakketje al een tijdje bij hem had liggen. PostNL had hier niks over laten weten, dus dat was jammer.
Maar ik vind het erg kwalijk dat als er een probleem is met je pakket, dat je niet op Pokemonkel kan rekenen. Als er direct een onderzoek gestart was, was het pakket mogelijk al veel eerder boven water gekomen. Nu heb ik mij 2 weken zorgen lopen maken over een duur pakket en een webshop die niet reageert. Daarom raad ik sterk af om hier iets te kopen.
EDIT: Als reactie op PokeMonkel.
Beste Pim,
Dankjewel voor je reactie op dit bericht. Je hebt niet eerder aangegeven dat ik het bij mijn buren had moeten vragen. Dit gaat ook een beetje moeilijk, want ik woon in een appartementen complex met 100+ buren èn heb geen bericht ontvangen van postNL dat het bij de buren was aangekomen. Ook erg jammer dat ik via de email als verwijt krijg dit niet nagekeken te hebben en ondanks dat alsnog een 1 ster review plaats.
Ik snap dat het buiten jouw macht is wat er is gebeurt met het pakket. Maar dat is niet de rede voor de 1 ster review. Het stoort mij enorm dat je zegt dat er pas na 3-4 weken een procedure bij postNL gestart kan worden, want dat is blijkbaar gewoon onzin. Na 30 dagen doet de track and trace het überhaupt niet meer en kan er geen onderzoek meer gestart worden. Je geeft in je reactie aan dat een onderzoek starten niet mogelijk is na een paar dagen, maar ik heb pas na een week contact opgenomen.
Ik vind het jammer dat het zover heeft moeten komen dat ik mij genoodzaakt voel om een slechte review te plaatsen op Trustpilot. Ook erg jammer dat je op mijn Trustpilot review wel direct een reactie kan achterlaten en ik op mijn mail 11+ dagen geen reactie heb ontvangen.
Met vriendelijke groeten,
Laurens

Product wordt niet geleverd
Product besteld en betaald, maar na 2 maanden is er nog niets geleverd. Vooral het niet reageren op meerdere mailtjes is waarom ik 1 ster geef. Jammer, want eerder wel goede ervaringen gehad.
Erg goede prijzen
Het leek met de prijzen te mooi om waar te zijn. Maar het is gewoon een eerlijke online webshop met snelle verzending en zeer goede prijzen!
Erg goede en overzichtelijke website en…
Erg goede en overzichtelijke website en Pim is gewoon een top gast met een hele leuke passie.
Leuk doen voor de camera,maar…
Leuk doen voor de camera,maar klantvriendelijk zijn ho maar doe je goed monkelloidtv.

Super!
3x besteld in de afgelopen 3 maanden. 3x boosterbox, 3x etb. Levering was snel, in de ochtend besteld en de dag erna nog in huis.
Producten waren prima verpakt, geen beschadigingen en alles was netjes gesealed!
Goede prijzen en altijd op releasedag in huis
Ik bestel mijn pokémonproducten altijd bij Pokemonkel. Goede prijzen en altijd op releasedatum binnen! Top service :)
Goed verpakt en live opening is toch…
Goed verpakt en live opening is toch iets speciaals
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.