Hej! Jag bor i Strömstad, Sverige. Idag ringde mig en kvinna från Dansk nummer +45 70112223. Hon sa att hon arbetade på ett Svenskt inkassobolag och att jsg köpt en telefon på kredit, 18,000kr, och at... Mehr ansehen
Helt igennem en ELENDIG omgang l o r t Man får intet at høre om en p afgift, hverken i forruden eller på eboks. DOG så ankommer der straks en rykker som skal betales på den p afgift man... Mehr ansehen
Man må jo betale når man ikke holder batteriet ved lige på sin elektroniske P-skrive så i den her omgang var det en fair Parkeringsbøde og bevis blev sendt til mig. Betalt herfra og batteri er fornyet... Mehr ansehen
Fik parkeringsbøde på trods af korrekt indstillet p-skive. Efter klage fik jeg blot standard svar om at jeg kan betale eller prøve sagen ved fogedretten. Dvs. betal 510 kr. nu eller risiker at... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Urealistisk.
Det lyder lidt vildt at jeg kan forlade bilen i 3 minutter for at aflæsse noget, hvorefter p-vagten på 1 minut og 24 sekunder, har målet afstanden til nærmeste kryds, som sjovt nok var et rundt tal, samt har nået at udskrive afgiften og forsvinde fra stedet igen..
Burde være bedre skiltning!
Deres skiltning ved Teglgårdsplads ved Nordkraft er noget, som virkelig er alt for dårligt!! Der holder altid en bil der med en parkeringsafgift i forruden, og selvfølgelig også en masse med parkeringstilladelse, men derfor er det stadig en MEGET forvirrende plads! De udnytter også virkelig, at pladsen er så forvirrende, for der holder jo biler med p-tilladelse på pladsen, men det er absolut ikke tydeligt, at man SKAL have sådan en, for at holde der..
Desuden er skiltningen ændret, og selvom jeg har sendt endnu en klage til dem, da de jo selv må have ment, at skiltningen var mangelfuld, så fastholder de kravet. Jeg skulle aldrig have betalt den p-bøde, men i stedet have givet dem en hvis finger!
Parkeringskontrol til UG
Jeg har kun gode erfaringer med dette firma og service af deres pvagter