PlanetXL

Donderdag een spel bestelt online stond dat die nog ruim op voorraad was. Kregen we vrijdags een mail dat die toch niet meer op voorraad was en of we ons geld terug wouden of we wouden wachten tot... Mehr ansehen

Onzinnige belofte, bezorgen binnen 1 dag. Op de website staat, bestellen voor 22 uur is volgende dag bezorgd, nou mooi niet. Donderdag om half 7 nieuwe diabolo stokjes besteld, vrijdagavond om 22.30... Mehr ansehen

PlanetXL stuurt in eerste instantie een mail dat 1 artikel uit mij bestelling niet leverbaar is (om 23 uur 's avonds waardoor er al weer een hele werkdag overheen gaat om het verder op te lossen). Ter... Mehr ansehen

Ik heb eerder deze week een niet zo positief bericht geplaatst. Naar aanleiding van dat berichtje is er door planet-xl direct gereageerd en uitgezocht wat er mis is gegaan. Blijkt dat ik een bestelli... Mehr ansehen

1. Hobbygeschäft

Über PlanetXL

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bezoek onze online winkels of kom naar onze showroom in Elst - tussen Arnhem en Nijmegen.

Bezoek Vlieger Planet

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Snelle levering

De levering van de vlieger was snel en goed.
Helaas bleken de lijnen bij de vlieger van een wat mindere kwaliteit zodat ik na een uurtje vliegeren al naar nieuwe lijnen op zoek kon

25. Juni 2011

Gemakkelijk online-shoppen

Een bestelling plaatsen en betalen is heel gemakkelijk en duidelijk.
Je bestelling wordt snel verwerkt en verzonden.
Het bestelde product voldoet aan mijn verwachtingen.
Ik ben dus over de ganse lijn tevreden.

duidelijk en netjes afgeleverd

De bestelling plaatsen was helder en duidelijk. Hij werd netjes door Postnl bezorgd bij de buren, met een briefje in de bus. De bestelling was netjes verpakt. Factuur was ook duidelijk.

vlot en accuraat

Dit was de eerste keer en het is ons uitstekend bevallen.
We zochten naar speedmenton en kwamen op deze site terecht.
Binnen 24 uur was de bestelling binnen en konden we lekker genieten van ons nieuwe spel.

Super service

Bestelling geplaatst en zoals beloofd de volgende dag bezorgd.Het kan niet beter.

23. Juni 2011

Geweldige service

Woensdagavond besteld en donderdagochtend werd ik direct gebeld dat ze nog maar 1 van mijn bestelde dingen hadden en deze was niet meer in perfecte staat. Ze boden me een paar opties aan om het op te lossen, een alternatief of iets langer wachten op een goede versie. Kortom, zeer betrokken bij de klant. De dag daarna bestelling ontvangen. Zeer tevreden.

Bestelling goed en snel

De bestelling is keurig netjes afgeleverd en voldoet aan de verwachtingen die wij ervan hadden. Helaas laat het weer het nog niet toe om het goed uit te proberen. Maar dat kon ik er niet gelijk bij bestellen.

22. Juni 2011

Super afgehandeld en prachtig materiaal

Ik heb een prachtige Diabolo gekocht voor mijn 10-jarige zoon. 's Middags besteld op de site en de volgende dag had ik hem al binnen. De Diabolo is van superflexibele kwaliteit, er was genoeg keuze aan kleur en de bijgeleverde stokjes zien er eveneens geweldig uit. Juist het feit dat hij zo flexibel is maakt dat ik hem bij Planet XL heb gekocht. Een diabolo moet immers tegen een stootje kunnen.

Heel wat anders dan de diabolo's die je bij de speelgoedzaken ziet! Hier gaat hij vast veel plezier aan beleven.

goed op tijd

hallo,

ik vond dat het optijd werd bezord.
het waren ook de goede produckten.

groeten Jasmijn

21. Juni 2011

Snelle verzending

De verzending was snel maar het product was niet zoals op de site staat (namelijk de kleur)

20. Juni 2011