Op 16 Augustus een product besteld. Vandaag, 27 augustus, nog steeds niet ontvangen. Paar dagen geleden een mail gestuurd... nog geen mail terug ontvangen. Als je hem via Bol.com besteld h... Mehr ansehen
De bestelling heeft een klein beetje vertraging opgelopen, maar het bedrijf heeft mij hiervan meteen op de hoogte gebracht. Toen het pakje afgeleverd was, bleek dat ze een kleine notitie hadden to... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Buitengewone goed product en service
Na het lezen van uw informatieve website met vele mogelijkheden van producten heb ik een bestelling geplaatst. Hopend op een mogelijkheid van pijnverlichting in mijn knie. Het gekozen product was snel bezorgt en elke stap in het verzendproces was goed te volgen. Bij het uitpakken van de herkenbare verpakking was ik blij verrast. Zou het iedereen aanraden bij jullie te bestellen. Goede website. Goede volgbare verzending. Goed product.
Heerlijk, die hitte!
Ik ben echt blij met de pittenzak! En ze waren veel sneller binnen dan ik had verwacht... Zelf heb ik er al jaren een (zo'n grote, de total care), en ik heb er nu twee besteld als cadeau's voor vrienden. De een is er al blij mee, de ander ga ik van de week verrassen... spannend!
teleurgesteld
Ik heb in november 2013 een bestelling geplaatst en een paar dagen later ontvangen.
Ik vermoede gelijk al dat er een fout was gemaakt, de pittenzakken zijn volgens mij gevuld met kersenpitten, terwijl ik bewust koolzaad heb gekozen.
Heel vaak geprobeerd om ze telefonisch te bereiken, maar dat is echt onmogelijk. Al 3x gemaild maar krijg gewoon geen reactie :-(
Snelle service
Ik was vooral aangenaam verrast door de snelle levering, had ik niet verwacht. Ik ben eveneens tevreden met mijn aankoop, een warmtekussen gevuld met speltzaden, de geur is een stuk aangenamer als die van kersepitten en ze zijn ook minder zwaar wat ook beter voelt aan mijn nek. Bij de kersepitten kon ik het kussen soms niet lang op mijn nek laten liggen door het gewicht. Wat ook een pluspunt is is de afneembare (wasbare) hoes, die trouwens lekker zacht is.
Erg tevreden! Fijne pittenzak! En super snelle levering!
Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Er zat een handige en duidelijke beschrijving bij. Mijn pijn in de rug verlicht als ik de pittenzak gebruik. Ook gaat hij elke avond mee naar bed, waardoor ik niet meer wakker lig met koude voeten. Ik ben er erg blij mee en erg tevreden over pittenzak.nl.
goede kwaliteit, goed dat ik met acceptgiro kan betalen, snelle levering!
Goede kwaliteitproducten.
Fijn dat ik nog met acceptgiro kan betalen.
Heb al vaker besteld.
Snelle en goede levering.
Prijskwaliteit is goed.
Snelle en correcte levering.
Ik plaatste mijn bestelling tijdens de vakantieperiode van Pittenzak.nl en kreeg heel snel een automatische email waarin stond vanaf welke datum de bestellingen weer werden klaar gemaakt. Ik ontving mijn pakketje daarna zeer snel. Er zat voldoende uitleg bij over hoe je de pittenzakken moet behandelen voor het beste resultaat. Super snelle en correcte service! Groetjes uit België! Nathalie
Pittenzakken mogen helemaal niet op baby`s gebruikt worden
ik heb twee pittenzakken gekocht. 1 voor mij zelf en 1 voor mijn toekomstige baby. daarna krijg ik van de kraamzorg te horen dat pittenzakken absoluut niet op een baby gebruikt mogen worden. dus wat op jullie site staat klopt niet!

Antwort von Pittenzak
pittenzak
toch een paar tegenvallers, eerst niet te leveren, dan plots wel weer, mijn bestelling was bedoeld als kerst- eindejaarcadeau, de pittenzakken zijn echter te laat aangekomen... de behandeling is correct verlopen met de nodige verontschuldiging... voor mij was het de eerste keer dat ik iets kocht via web, ik zal het toch niet zo vlug meer doen.
Niet geleverd wat we besteld hebben
Ons is niet het bestelde geleverd, maar een alternatief. We sturen het terug. Men had even contact kunnen opnemen om over een niet te leveren product te overleggen. Uiteraard had dat ook al via de website kenbaar gemaakt moeten worden (dat een artikel niet leverbaar/op voorraad is). Tevens reageert/reageerde men niet op extra adres informatie meteen na de bestelling, waardoor het geheel verkeerd werd bezorgd. Kortom; geen voldoende, maar goed dat men evalueert om ervan te leren.
Prima produkt, prima webshop
Produkt, verpakking, verzending, toelichting: alles prima. Gemakkelijke en duidelijke webshop. Niets te klagen.
Mooie pittenzak, zorgvuldig afgewerkt en een snelle levering: Uitstekend !
Een heerlijke pittenzak ontvangen, mooi afgewerkt en snel geleverd. Direct gebruikt bij een massage om de voeten op te warmen: een succes !
Bedankt, ik ben heel blij met deze koolzaad-pittenzak !
Snelle levering!
Prima
Het is een fijne grote pittenzak.
Een beetje krap als je niet zo`n grote magnetron hebt, dus wel even opletten.
Mooie grote pittenzak met leuk motiefje!!
Levering duurde wat lang door feestdagen verder prima ervaring en product
Snelle levering, mooi product
Een mooie pittenzak bestelt. Deze werd snel geleverd en ziet er goed uit. Een goede en duidelijke beschrijving erbij over het gebruik maakt dat we helemaal tevreden zijn.
Teleurgestelt....
Jammer dat jullie zelf de beslissing nemen om een ander product op te sturen wanneer het bestelde niet meer op voorraad is.
Normale werkwijze, volgens mij, is de klant eerst te contacteren voor akkoord en dan het alternatieve product op sturen.
Het vrijblijvend terugsturen was mij te omslachtig en had geen tijd meer om dan nog een andere bestelling te doen, was een geschenk en had het dringend nodig….
Warmteknuffels voor het kinderbed
Sinds de kinderen een warmteknuffel hebben gekregen, nemen ze die elke avond mee in hun bedje. Ze vinden wel dat het stinkt (het is koolzaad, ruikt naar granen bij opwarming), en dus steken ze hem in hun bedje bij hun voeten. Hopelijk gaat de geur er na een tijdje wat uit (na een paar weken nog niet het geval). Marijntje heeft een dunne 'pels' en geeft de warmte wat sneller door dan het beertje met het sjaaltje die wat dikker van pels is.
Prima site!
Veel keuze, voldoende info, redelijke prijzen en vlotte levering!
Fantastisch! Veel eerder moeten aanschaffen! Leuk cadeau voor vrienden!
Prima info op de site, snel besteld, snelle levering, uitstekende handleiding. Elke dag super veel plezier van! Aanrader!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.