Trækker 85 kroner, går ud fra det er for Emma, som jeg har meldt mig ud af 7 gange, uden nogen effekt. Når man samarbejder med svindlere, er man selv svindler.
Piingu
Valgte dog ikke at fortsætte, men min bestilling søndag, har jeg idag tirsdag modtaget fra GLS pakkeshoppen uden problemer. Det er pakket lige efter bogen, og er glad for mine varer og besparels... Mehr ansehen
Bemærk, at når du køber første gang hos piingu.dk tilmeldes du automatisk en abonnementsordning, og der vil efterfølgende blive trukket 89,- kr. fra din konto hver måned, indtil du melder dig ud.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Piingu er en fordelsklub, der hjælper sine medlemmer med at skaffe ægte kvalitetsprodukter til de bedste priser. Konceptet er simpelt og enkelt hvor kunderne kender varens nettopris, fragten bliver tilpasset efter vægten og de første 30 dage er gratis, hvorefter der betales et medlemsskab på 89 kr. om måneden efter endt prøveperiode. Så der er fin mulighed for at teste konceptet, da hensigten er at man skal kunne handle nemt ind til hele familien og spare en masse tid og penge.
Lille Kongensgade 16, 1074 , København K.
- info@piingu.dk
- www.piingu.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Træk på spærret kort
I september laver jeg et køb på Piingu, og ser så at det er et medlemskab. Jeg opsiger medlemskabet og modtager en bekræftelse mail, på at jeg er korrekt afmeldt. I denne forbindelse spærre jeg mit kort. I dag ser jeg at Piingu den 5/12 har trukket 47 kr på mit kort. Jeg videresender min bekræftelse mail til Piingu , og spørger hvodan dette kan lade sig gøre, og at jeg vil kontakte politiet . Dette er nu gjort
Fandt en fair løsning
Min søn havde overset, at piingu.dk er en medlemsklub, hvilket var hans fejl, men vi fandt en fair løsning på den uheldige situation, som var tilfredsstillende for begge parter.
Rigtig god hjemmeside og billige priser. Men fugtig slik.
Jeg købte en masse slik fra deres side, og alle lakridser der var i poserne var helt våde og klamme, vingummierne var okay og der var intet galt med dem. Alting smagte af lakrids fordi de fugtige lakridser havde smittet af på alt i posen, men udover det smagte det fint, intet galt med det udover fugtige lakridser.
Ikke godt nok.
Var godt med på at man oprettede et medlemsskab, det fremgår ret tydeligt af siden.
Men da jeg så modtog min bestilling, stod der en besked på sedlen om at én af de varer jeg havde bestilt ikke kunne leveres alligevel. Fair nok. Men jeg har nu ventet mere end en måned på at få mine penge tilbage. Det er altså ikke godt nok, når det nu var hos dem fejlen lå, og ikke mig selv. Jeg har rykket for pengene to gange nu. Så nu håber jeg da snart der sker noget.
Handler der dog ikke igen efter denne oplevelse!
Super god hjemmeside
Jeg bestilte noget billigt sprut og noget billigt voks, hvilket jeg er yderst tilfreds med. Varerne kom 2 dage efter, og det er super god kvalitet. Man skal huske at afmelde sit abonnement efter 48 timer inden 7 dage, hvis ikke man ønsker at betale deres abonnement. Men da det er en god hjemmeside, opfordrer jeg til at man er kunne der.
"Systemfejl"
Købte 1 x Captain Morgan 1 x Smirnoff Vodka & 1 x Jack Daniels.
Jeg modtager kun 1 Captain Morgan og 1 Smirnoff Vodka, den Jack Daniels havde de åbenbart ikke på lager stod der på følgesedlen, deres hjemmeside sagde dog på daværende tidspunkt at den var på lager. De skrev på følgesedlen at det var grundet en systemfejl. Ja fair nok. Dog ikke! De kunne da lige have skrevet en mail om det og spurgt om jeg stadig ville have de andre ting det irritere mig de ikke gjorde det, jeg vil blive tilbagebetalt men det tager normalt en god måned eller to..
Hvis jeg nogensinde skal købe her igen skal jeg til at betale 89kr for at få det gode tilbud for den Jack Daniels.
Dårlig prøveperiode jeg fik mig!
Fik mine penge igen efter 1 måned og 9 dage.
Hvis du køber herfra håber jeg du har massere af tålmodighed.
Misleading and unresponsive, with no option to remove ones credit card easily
The prices are cheap at first, but it's not very clear that they charge a membership fee of 89 DKK a month. Further more, it's impossible to cancel the subscription from the site, and there's no answer from the company, both through e-mail and phone
Det virker
Har selv købt fra hjemme siden flere gange, og er meget tilfreds, har fået alt hvad jeg har bestilt. Jeg har ikke haft nogen komplikationer overhovedet.
Gemt medlemsskab
Jeg bestilte til black friday et stk. id voks. Om lørdagen kunne jeg se Piingu havde trukket 13 * 89 kr., hvilket jeg undrede mig meget over, men tænkte det var selvfølgelig var en fejl. Jeg skrev derfor til dem.
Men fik så et svar om at de 13 * 89 kr, var fordi det ikke havde været muligt at trække fra mit kreditkort, som desuden intet har fejlet,
jeg svarede så meget undrende og forvirret tilbage: "Hvilket medlemsskab?" da jeg intet vidste om et medlemsskab. Svaret jeg fik var at de kunne se jeg havde meldt mig ud... Meeeen, hvordan kan jeg have meldt mig ud, når jeg ikke vidste jeg overhovedet havde et medlemsskab. Og hvorfor skal jeg desuden betale, hvis jeg har været meldt ud, som de skriver jeg har været.
Forstår heller ikke jeg ikke har modtaget en bekræftelse i sin tid, hvis jeg da skulle have oprettet mig.
1157 kr skal jeg betale for noget jeg ikke aner jeg har haft. Jeg synes det er svineri, og det kan godt tænkes, det står på deres hjemmeside hvad betingelserne er, men det er ikke tydeligt nok. Og en bekræftelse på hvad man bestiller er vel heller ikke for meget at forlange.
Utrolig dårlig service, især at de så ikke kan indrømme at betingelserne ikke er tydelige nok. Jeg er tydeligvis ikke den eneste der har stået i denne situation. Så noget må der ændres på!!!
Butikken og kundeservice tiptop!
Piingu er det sted hvis du skal have dyre mærkevarer til en billig og fornuftig pris!
Ikke nok med det, deres kundeservice er super søde og gøre hvad de kan få at du kan få dine varer, hvis der nu er sket en misforståelse.
5 ud af 5 stjerner fra mig!
Uafgjort bedste priser på lækre produkter.
Jeg har brugt Piingu 2 gange nu og vil afgjort benytte mig af deres webshop næste gang jeg køber hårstylingsprodukter, da det især er på sådanne produkter, der kan spares rigtig meget. Jeg køber normalt produkter hos frisøren , hvor jeg normalt kun kan få 2-3 produkter for ca. 600 kr. Hos Piingu har jeg fået de samme pprodukter, samme kvaltet , blot 8-10 stk til 600 kr.
Man skal dog nærlæse købsbetingelserne, da man ved første køb bliver medlem og efterflg . Betaler 89 kr pr måned. Dette medlemsskab kan man dog afmelde straks efter første køb, og melde sig ind igen næste gang man ønskerat købe, med mindre man bruger wwebshoppen månedligt . Anden gang man handler hos Piingu, bliver man fratrukket de 89 kr sammen med ordren, men da portoen er gratis og du sparer 50-80 % på produkterne , er dette er lille beløb sammenlignet med besparelsen.
Jeg har før brugt andre webshops til lignende produkter, men Piingu har uden tvivl de bedste priser.
nemt. billigt. hurtig.
super godt sted og købe ting og sager .
kan klart anbefale stedet til andre selvforkækende, eller gave /julegave købende mennesker i vil ikke fortryde det 😊
Burde lukkes
Altså de melder dig ind i noget man ikke ved man er tilmeldt. Og så nupper de ens penge, haps haps haps. Og så når man opdager det og melder fra siger de, at man har sparet 92 kroner som man jo sjovt nok ikke har når de ikke laver andet end at hapse.
Abbonement uden du er klar over det
Rigtig dårlig oplevelse med Piingu, fik sendt en shampoo og olie fra morrocanoil , olien lugtede harsk og gammel, returnerede den , men fik først mine penge mange uger efter👿Mht abbonement , står det tilsydenladende meget kringlet siden så mange kunder undrer sig over hvordan man er blevet abbonent, inklusiv mig selv!!! Og hvad er det man betaler 89 kr om mdr til??? Kan så godt forstå , at de kan sælge så billigt , når de kringler deres betingelser så man får et abbonement til 89 kr om mdr... aldrig mere Piingu👎🏼👎🏼👎🏼
Lidt uheldigt, men god slutning på historien
Efter at have henvendt mig flere gange grundet en fejlordrer, frem/tilbagesendelser, komplikationer med NETS og en alt for lang ventetid ender jeg med at få hele beløbet tilbage som kompensation.
En situation man kunne havde været foruden, hvis blot i oppede jeres kundeservice og tog kunden lidt mere seriøst end et standard tilbagesvar.
Ellers er det super gode priser, fint at man skal betale for fortsat at være medlem og benytte sig af de gode tilbud. Det er dog ret nemt at melde sig ud hvis man blot husker det, hvilket mange af anmelderne herinde tilsyneladende ikke gør og blot brokker sig.
Hurtig levering, fine priser, nem afmeldelse, MEN
Jeg fik 2 dage efter, alle de varer jeg havde bestilt. Super fin levering! Dertil holder priserne også stik! Og eftersom jeg kun tilmeldte mig det, for at teste om det var noget jeg ville bruge, afmeldte jeg mig 48 timer efter (som beskrevet), hvilket var super nemt. MEN. Produkterne virker virkelig out-dated, forstået på den måde, at det er produkter der ligner, de har stået i en kasse lidt for længe. Voksen var størknet, og endda faldet sammen. Slikket var helt klistret og ulækkert, som om det har stået i en varm kasse, samt perfumerne virkede snavset. Ved ikke hvordan de behandler deres produkter, men må ærligt indrømme, jeg ikke er 100% overbevidst, om det er noget jeg vil bruge i fremtiden :)
Super godt køb
super hurtig levering -
meget tilfreds med godt køb
abonnement...pas på!
Jeg forventede under ingen omstændigheder at mit netkøb ville ende med at jeg havde tegnet et abonnement som koster 89kr om måneden!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.