Piemonte på Flaske Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været til flere vin aftner og fredags smagning det er altid vildt hyggeligt og maden er altid i top. Hvad angår vinen som de sælger er vinen i absolut topklasse. Pernille og Kristian som står... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi får altid kyndig vejledning i Piemonte på flaske. Der er er super udvalg af forskellige vine. Lærerige og hyggelige arrangementer. Vi er meget tilfredse kunder

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De kender deres produkter hvilket giver en rigtig god rådgivning og kundeservice. Desuden har jeg aldrig haft problemer med at de aftalte blev leveret til aftale tid. Et godt sted hvis man er til d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har både været til vinaften med pragtfuld mad, samt flere åben hus arrangementer. Der er altid en god og ligefrem stemning. Du kan mærke de kender deres vine og er ærlige omkring kvaliteten. Eneste ad... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Weinhandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Vi importerer og sælger vine og delikatesser fra den italienske region Piemonte. Vi dyrker passionen for Piemonte og vi elsker at dele vores passion med jer og fortælle jer historierne om vinene og producenterne fra Piemonte. Hos Piemonte på Flaske har vi fokus på at udvælge vine med en god historie. Det kan være den familiejede vingård med et fokus på bæredygtighed og økologiske principper for arbejdet i vinmarken, der strækker sig generationer tilbage. Fælles for alle vores vine er producenternes fokus på kvalitet og værdi for pengene. Mange af vores vine er derfor at finde i anerkendte topanmeldelser som Gambero Rosso, Decanter, Robert Parker og James Suckling. Bag Piemonte på Flaske står parret Pernille og Kristian Ravn, som har en mangeårig passion for Piemonte og særligt regionens kultur, mad og vine. Passionen har ført til, at de har købt et hus på toppen af Asti provinsen og ofte opholder sig i Piemonte. De har derfor et grundigt kendskab til lokale og ambitiøse vinproducenter i området, som producerer vine i absolut særklasse. Et udvalg af disse vine importerer de til Danmark og sælger til private og erhverv. Endvidere arrangerer de private vinsmagninger og vinture til området. Deres passion for Piemonte vil du opleve i form af det indgående kendskab Kristian og Pernille har til historien bag hver enkelt vin.

Kontaktinformationen

Lækker vin!
Vi er tilfredse her.🌟

8. Juni 2026

Kære FJK,

Tak for den fine anmeldelse! God sommer til dig🍾

Hilsen
Anne-Sofie
Fra Piemonte på Flaske

Perfekt til fars dag!

3. Juni 2024

Kære Jacob,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på stjernerne!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God vin og en god historie

Her får man personlig betjening, god vin og en god historie omkring den vin man køber. Rigtig god olie, balsamico og nødder fra Pimonte er også en del af sortimentet. Absolut et besøg vær.

31. Januar 2025

Kære Kim,

Mange tak for din fine anmeldelse, det er godt at høre at vi formår at videregive vores passion præcis som vi ønsker det. Dejligt at du er fast gæst hos os, vi ses i kælderen😊

Kompentent venlig betjening

Kompentent venlig betjening. Spændende udvalg af vine.

31. Januar 2025

Kære Kim,

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi ses i kælderen - God dag til dig!

Piemonte på flaske

Pernille og Kristian, som står bag “Piemonte på flaske”, formår virkelig at fortælle den gode historie om deres skønne vine, og det er altid en fornøjelse at besøge deres meget hyggelige enoteca. Vi går sjældent derfra uden et par gode flasker vin, den uundværlige balsamico eller de vanedannende go’e nødder 😉!
De bedste anbefalinger fra Marianne 🍷.

20. Dezember 2024

Kære Marianne,

Tusind tak for den fine anmeldelse og de fine ord. Vi nyder at have jer i kælderen og med til arrangementer. Vi glæder os til at se jer i kælderen næste gang - God dag til jer!

Femstjerner

Gode produkter, venlig og kompetent service, fine arrangementer og altid hurtig ekspedition ved bestilling.

29. Juli 2024

Kære Annemette,

Tusind tak for din fine anmeldelse, den sætter vi meget stor pris på. Vi håber på at se dig i kælderen snart igen😊

God aften til dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid super service og fornuftige…

Altid super service og fornuftige priser..

27. Januar 2025

Kære Steen,

Tusind tak fordi du tog dig tiden til at anmelde os, det sætter vi stor pris på!

God dag til dig😊

Fantastisk!

Fantastisk vin, fantastisk service og fantastiske indehavere. Altid en fornøjelse med Pernille og Kristian.

27. Januar 2025

Kære Mikael,

Tak for dine fine ord, vi ses forhåbentlig snart igen!

God dag til jer😊

God kvalitet

God kvalitet, altid flinke og meget vidende ejere. Fik ligefrem leveret vinen ved seneste køb.

23. November 2024

Kære dig,

Tusind tak for den fine anmeldelse og de fine ord! Vi glæder os til at se mere til dig i fremtiden😊

God dag til dig.

Dejlige vine

Gode vin oplevelser, altid god service.

10. August 2024

Kære Elisabeth,

Tak for den fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på!🤩

God dag til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode snakke om vin og Italien

Altid klar til en god snak om vine og Italien.
Hyggeligt at komme forbi og få en smagsprøve. Går altid fra jer med flasker under armen.

11. Januar 2025

Kære Bodil,

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi meget stor pris på! Vi ses i kælderen!

God aften til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god og autentisk oplevelse

Altid god og autentisk oplevelse, at handle med Kristian og Pernille

3. Dezember 2024

Kære Ellen,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

God vin

God vin - Gode mennesker - God service

26. Januar 2025

Kære Thomas,

Tusind tak for stjernerne!🌟

Super vinen .

Super vinen .
Saglig og personlig betjening.
Stor oplevelse at besøg Piamonte på flaske.
Kvalitet til en god pris.

26. Januar 2025

Kære Jan,

Tusind tak for din anmeldelse, de fine ord og de 5 stjerner! Det sætter vi stor pris på.

Virkelig seriøs vinhandler

Virkelig seriøs vinhandler, de kender deres vin og har selv været hos alle deres leverandører. Altid super service og hurtig levering. Mange gode arrangementer i løbet af året. Min bedste anbefaling herfra👍🏻🍷🥂

6. September 2024

Kære Flemming,

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord - Dem sætter vi stor pris på og håber at se dig til nogle af vores nærmeste arrangementer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er altid en fornøjelse at deltage i…

Det er altid en fornøjelse at deltage i jeres arrangementer, I leverer et personligt touch, og vi kan mærke jeres dedikation og jeres kvalitetsbevidsthed.

8. November 2024

Kære Karin,

Tusind tak for den fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi ses i kælderen og til fremtidige smagninger - God dag til dig!

Hilsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pimonte på flaske er lig med nærvær og…

Pimonte på flaske er lig med nærvær og kvalitet på højt plan . Det lægger dem meget på sinde at kunder får en god oplevelse med hjem . Og ikke mindst smager deres udvalgte vine himmelsk .
Tex og Lone

21. September 2024

Kære Lone og Tex,

Skønt at I fik anmeldelsen til at gå igennem til trods for lidt bøvl! Vi sætter stor pris på de fine ord, mange tak.
God dag til jer!

Her kommer man igen

Her får du altid en god kundeservice og rådgivning, en fortælling om vinene, område og historien der ligge bag, fortalt på en måde hvor alle kan være med.
Deres bevidste valg af vine, udsøgt hos de lokale vinbønder, gør det unikt og altid en fornøjelse at smage til deres mange vinsmagninger.
Her mærker man passion, varme og stor faglighed

25. September 2024

Kære Dorthe,

Mange tak for de fine ord! Vi ved at vi altid kan regne med at se dig i enoteca'et i ny og næ - det sætter vi stor pris på! Du ønskes en god dag!

Nærvær og passion

Vi har fulgt med helt fra 2020 hvor vi mødte Pernille og Kristian til en udendørssmagning første gang. De har leveret vine til vores bryllup og vi har deltaget i mange smagninger og åben vinkælder. De har et helt særligt nærvær og passion, som gør at det altid er en fornøjelse at deltage i arrangementerne og besøge enoteca’et.

23. September 2024

Kære Rikke,

Tusind tak for de fine ord. Vi nyder altid jeres selskab omend det er til vores vinsmagninger eller i enoteca’et🍾 Vi glæder til en flere gode stunder med jer i fremtiden!

De bedste hilser

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og leveringsaftaler overholdes

Et godt sted hvis man er til de mere kraftige piemonte vine eller Alta Langha - eller mangler et tip til hvad man skal opleve hvis man kommer til Barolo

13. September 2024

Kære Frank,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os! Vi er meget glade for at høre at du nyder at handle hos os - det sætter vi stor pris på!

Du ønskes en god aften🥂

Piemonte på Flaske

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr