Piaggiocarbon Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top bedrijf! Nummer was onverwachts gewijzigd maar de weg naar de instagram was niet moeilijk te vinden. Na 5 weken alles binnen gehad en alles zag er super uit, blij mee en de volgende bestelling ga... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn zoon heeft onderdelen besteld, op 3 mei, daarna een vraag per mail gestuurd, meteen antwoord. Op 12 mei een track en trace ontvangen, deze blijft staan op zending nog niet ontvangen of verwerkt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Teleurgesteld, slechte kwaliteit en zeer slechte communicatie Ik heb op 17 november een bestelling geplaatst. Levering was pas op 23 december. Na veel mailtjes en whatsapp berichten met veel moeite... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heb afgelopen week een bestelling gedaan en netjes de volgende dag zelfs nog binnen gekregen. De kwaliteit is top en de prijs helemaal! Ga er zeker nog een keer bestellen.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eigenlijk niet eens 1 ster waard.

Eigenlijk niet eens 1 ster waard.
Afwerking zeer slecht. Pasvorm klopt helemaal niks van. Spatbord scheef loopt tegen schokbreker aan .Betaald hoofd prijs voor carbon met (goede) pasvorm. Klopt helemaal niks van niks sluit aan. Alles moeten bewerken om ook maar een beetje passend te krijgen.

16. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levertijd

Levertijd duurt wel lang en de naad van de claxon neusen mogen ook mee geleverd worden

18. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ik heb een cabon paket van bijna 1000…

ik heb een cabon paket van bijna 1000 euro gekocht alles letterlijk alles heeft een plek en alles past niet goed stuurkappen sluiten niet goed aan boeie kapje ook niet accu kapje ook niet beenschild kapje past totaal niet voor spatbord is compleet scheef gaan we het niet eens over hebben

16. November 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeker betrouwbaar

Zeker een aanrader, goede service en goede Qualiteit, het enige minpunt is de levertijd maar dat is helaas niet anders

24. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ik zou hier niet nog een keer bestellen

Op 12 mei een track en trace ontvangen, deze blijft staan op zending nog niet ontvangen of verwerkt. 12 juli gevraagd waar bestelling blijft, geen reactie, nu weer een mail gestuurd. Mijn zoon van 17 jaar heeft hard gewerkt voor zijn centjes om deze onderdelen te kopen. Wat is dit voor een slechte service|???

24. Juli 2025

Beste Bianca,

Ik reageer binnen 1 werkdag op Instagram en op de klantenservice whatsapp pagina. Als uw zoon mij daar contacteert dan reageer ik zo spoedig mogelijk. Alle nabestelde items zijn al de deur uit dus er moet iets fout gegaan zijn bij de post. Graag contact opnemen en dan lossen we het op!

Mvg,
Piaggio Carbon

Top bedrijf 10/10

Top bedrijf dit. levert mij altijd kwaliteit carbon of velgen, vooral mooi dat er een koopjeshoek is met wat goedkopere onderdelen met hele lichte gebruik sporen.
Erg snelle levering is binnen 2-3 dagen al in huis en goed ingepakt ik blijf hier 100% nog meer bestellen! Machines moeten uitstralen 🤝✌🏽

4. April 2025

Forged carbon

Had een forged Carbon claxxoneus besteld kwaliteit is erg uitstekend enige wat jammer was dat dhl vertraging had maar dan kan Piaggio Carbon niks aan doen ik raad iedereen aan om je Carbon hier te kopen

16. März 2025

Sterk hoor!!

Na 5 weken alles binnen gehad en alles zag er super uit, blij mee en de volgende bestelling gaat zeker bij piaggiocarbon worden!!🛒🚀

11. März 2025

Teleurgesteld

Teleurgesteld, slechte kwaliteit en zeer slechte communicatie
Ik heb op 17 november een bestelling geplaatst. Levering was pas op 23 december. Na veel mailtjes en whatsapp berichten met veel moeite contact gekregen.
Eindelijk was het onderdeel binnen. Echter van zeer slechte kwaliteit. Wederom contact opgenomen. Toen werd er direct gereageerd en werd ons beloofd om het onderdeel opnieuw toe te sturen omdat ze het met ons eens waren dat de carbon van zeer slechte kwaliteit was. Helaas tot op de dag van vandaag geen nieuw onderdeel ontvangen. Maar helaas is er ook geen contact meer met dit bedrijf te krijgen.
Kortom, zeer teleurgesteld in de kwaliteit en dit bedrijf. Geld kwijt, geen communicatie mogelijk en rommel ontvangen!!

12. Februar 2025

Besteld op 16 december voor 170 euro

Besteld op 16 december voor 170 euro , meerdere malen gemaild. Geen reactie toch zuur voor een 16jarige die keihard werkt voor zijn geld. En gewoon niks ontvang

Update.... weet je wat bijzonder is z dat je wel op reviews hier kan reageren. Maar op WhatsApp niet verder kom dan 1 vinkje. Ook een levertijd van 1 tot 6 weken vind ik nogal een bijzonder verschil. En als er dan in tussentijd om een Update wors gevraagd. En er niet geantwoord word. En WhatsApp met 1 vinkje... ga je toch twijfelen

Update 19 januari....
Meneer beweert in zijn antwoord dat hij telefonisch bereikbaar is nou op WhatsApp blijft er gewoon 1 vinkje staan.
En ook wat hij zegt dat het verzonden is klopt niks van want er is nog steeds niks binnen. Dus heel fijn dat hij hier wel kan reageren. Maar beter gewoon lekker reageren op de app of mail

16. Dezember 2024

Antwort von Piaggiocarbon

Beste maaike. Update: 19 januari: Mijn whatsapp Business nummer is weg dus ik ben bereikbaar via Instagram! Het pakket ligt bij de douane en komt volgende week binnen en gaat dan meteen naar u!

Wacht al 2 weken op mijn bestelling

Wacht al 2 weken op mijn bestelling. Op de site stond 2 weken terug voor woensdag avond om 6 uur besteld is voor kerst binnen. Dus heb hem daarvoor ook besteld inmiddels is het de 30ste en heb ik nog niks ontvangen dat de bestelling verzonden is. Ook probeer ik in contact met hun te komen maar er wordt nergens op gereageerd.

30. Dezember 2024

Antwort von Piaggiocarbon

Vanwege de kerst drukte zijn er wat vertragingen opgelopen. Maar uw items zijn ondertussen bij u aangekomen. Wij zijn altijd bereikbaar via Instagram!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al 7 weken aan het wachten op mijn…

Al 7 weken aan het wachten op mijn product
Als je vraagt wanneer die binnen komt geen reactie

21. Juli 2024

Antwort von Piaggiocarbon

Excuses voor de vertraging het is idd uitgelopen tot 7 weken ipv 3/5 weken. U items zijn nu binnen veel plezier ermee!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr