www.photogadget.dk Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde udset mig nogle varer til mit studie, men efter at have skrevet til photogadget, hjalp de mig til at finde en billigere løsning. Dejligt at spare penge, når det sker.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mantona Kameratasche Triangel. Reklamerede over meget korte remme. Men photogadget.dk kan åbenbart ikke se problemet. Livvidden på tasken er ca. 100 cm. Normal livvidde for mænd 94 cm (ude... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde valgt en række varer, inklusive en softboks. Photogadget kontaktede mig omkring softboksen, da den var med en adaptor der ikke sælges mange af og spurgte ind til hvilken lampe jeg har. De re... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sendte en besked fredag aften og fik svar samme aften. Super service. Bestilte et studiesæt. God kvalitet og handler meget gerne hos dem igen

1. Fotoladen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Photogadget er en internet butik der sælger kvalitetsudstyr til foto entusiaster. Walimex forhandler. Der ydes altid 2 års reklamationsret og 14 dages returret . Vi sætter en ære i at kunderne skal have en god oplevelse. Photogadget.dk kan altid kontaktes på telefonen og målet er altid at svare på kunders henvendelser på email samme dag. Ved defekte varer tilsendes kunden et nyt produkt allerede inden det defekte er returneret.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

175 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Produkt som beskrevet og hurtig levering

Men tasken til baggrundssystemet var utrolig beskidt - hvad har de dog lavet med den?

14. August 2010
www.photogadget.dk-Logo

Antwort von www.photogadget.dk

Hej Jeppe.
Tak for din anmeldelse. Det er altid rart at få noget feedback på hvordan kunder oplever os som butik, og i dit tilfælde virker det som om vi ikke har informeret ordentligt.
Du er som kunde altid velkommen til at kontakte os - både før og efter købet - og i dit tilfælde ville vi gerne at du havde kontaktet os omkring den beskidte taske. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende.
Vi hører stadigvæk gerne fra dig omkring den beskidte taske så vi kan få afgjort om det er en vare der skal byttes til en ny.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De må arbejde i døgndrift!

Jeg bestilte to ting på den meget fine hjemmeside, og i løbet af weekenden blev jeg kontaktet!
De er en fornøjelse at handle hos.

På en eller anden måde kunne jeg godt have tænkt mig, at de anførte, at de var agent for et tysk firma - ikke at det gør den store forskel, men når det drejer sig om nethandel, skal man være ekstra opmærksom på sin kommunikation med kunderne.

12. August 2010
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De reagerede hurtigt pr. mail og fik rettet min bestilling

Mente at have bestilt et batterigreb til Canon 400 D, men modtog i stedet for til anden model. Fejlen var givetvis min egen, men efter korrespondance med butikken, fik jeg styr på at jeg havde bestilt forkert. De burde til gengæld være opmærksom på at jeg tidl. i min bestilling havde udbedt mig til mod. Canon 400 D, hvorfor de gerne kunne have anbefalet mig det korrekte batterigreb

12. August 2010
www.photogadget.dk-Logo

Antwort von www.photogadget.dk

Det er altid beklageligt når en kunde får bestilt tilbehør som ikke passer til kundens kamera. Men som butik er det umuligt at vide om udstyr bestilt til f.eks. et Canon 40D er korrekt eller ej, da mange fotografer har to kamerahuse, og bruge en stor model som hovedkamera og en mindre model som backup kamera. Skulle vi som webshop reagere hver gang vi havde kendskab til en kunde som tidligere havde købt til en model, men som pludselig køber til en anden model, ville vi genere en masse kunder unødigt, for ikke at tale om når kunden havde opgraderet til et nyt kamera. I den aktuelle sag var der bestilt et batterigreb til det forkerte kamera af kunden selv, og efter henvendelse fra kunden, finder vi i fællesskab ud af at der er blevet bestilt til det forkerte kamera, og sørger for en ombytning. Vi opfordre dog altid kunder til at kontakte os hvis der er tvivl om hvorvidt produktet fungere sammen med kundens udstyr, så lignende situationer kan undgåes.

Intet at indvende

Købte en fotolampe. Hurtig ekspedition, og al den information om forløbet, som hjertet kunne begære.

9. August 2010

god service

alt hvad jeg havde læst i forvejen var bare helt ok.
varen indpakning levering, ikke noget at komme efter.
bruno jensen

29. Juli 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og gode priser!

D. 15/7 bestilte jeg 1 stk. Walimex 2i1, hvid+sort, 145x200cm, 2 stk. Walimex skrueklemmer og 1 stk. walimex fotobord basic S. ved Photogadget.dk. Ca. 1500 kr. for det hele plus fragten, så det var ikke slemt ;) Allerede kl. 14.50 samme dag kom der en mail på at orden var afsendt. D. 20/7 modtog jeg varerne (de stod om bag i gården, som var i orden). Klemmererne var perfekt til at jeg kunne sætte foldebaggrunden op på et enkelt stativ, og som billedet viser, er baggrunden perfekt hvid for min lille guldklump. Glæder mig til at prøve fotobordet af. :)

25. Juli 2010
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service, leveringstid og pris

Købte WALIMEX BEAUTY DISH 41CM TIL KOMPAKTBLITZE + WALIMEX WT-501 BOOM STATIV. Alt er som det skal være. Det tog kun 3 dage fra jeg bestilte til jeg modtog, hvis man ikke regnede weekend dage med. Pakken med Beauty Dishen var pakket godt, men stativet var dårligt pakket ind. Pakken var meget ødelagt da jeg modtog den, men stativet havde det helt fint. God service og god leveringstid og ikke mindst, gode priser

22. Juli 2010

God pris og GOD SERVICE

Havde bestilt nogle fotopærer der desværre var smadret da de ankom til trods for en ubeskadigt pakke! Jeg sendte dem et par billeder og dagen efter blev der sendt nye pærer uden beregning eller bøvl! Handler der bestemt igen!

20. Juli 2010

Hurtigt og uden problemer

Jeg bestilte nogle ekstra batterier til et par DSLR kameraer. De var hurtigt fremme og der har ikke været nogle problemer overhovedet. Jeg vil trygt handle hos photogadget.dk en anden gang, og også anbefale det til andre.

2. Juli 2010

Forbavsende højt serviceniveau

Informationsomfanget fra Photogadget om den afgivne ordre får én til at føle sig fuldstændig tryg ved at handler der, og på trods af en beskeden ordre blev den leveret næste arbejdsdag om formiddagen med bud - imponerende.

7. Juni 2010

Udemærket

Har handlet to gange hos photogadget og begge gange har varene været udemærket

25. Mai 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig dejligt sted at handle, Højt serviceniveau :-)

Jeg har nu handlet med PhotoGadget en del gange gennem de sidste måneder, og må bare sige… at det er hver at prøve. De har fantastisk meget at vælge imellem og får en fotograf nærmest som i drømmeland, hvad angår tilbehør inden for stort set alle områder.
Jeg kan på det allervarmeste anbefale nye kunder at handle hos PhotoGadget.
Stor ros til denne virksomhedsform/idé
Man skal selvfølgelig være bevist om at varerne kommer fra det sydlige Tyskland og derfor naturligvis er nogle dage om at komme frem, men det er vær at vente på 

5. Mai 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr