PhotoCare Danmark Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg afleverede 8 engangskameraer og 2 filmruller hos PhotoCare i Ågade – billeder fra vores bryllup og bryllupsrejse. Jeg bad om at få billederne fra kameraerne både som print og digitalt, m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gik ind for at få et hurtig print i Viborg. Et så kaldt ekspress foto. Elendige farve på billedet, er i start af februar absolut ingen tørt græs men alligevel er mit græs gulligt på billed... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Photocare Aålborg PhotoCare ågade Rigtig god oplevelse. Jeg fik taget nye billeder gratis, fordi det første billede var lidt for mørkt. Kai var meget venlig, imødekommende og professionel, og der... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestilte en ny printer og ønskede levering til døren fordi jeg er gangbesværet og ikke kan løfte tunge ting. Men da jeg ikke lige var hjemme, var der blot en seddel om, at jeg kunne hente pakken på næ... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fotoladen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Digital billeder i bedste kvalitet. Hent inspiration til portræt-fotografering, pasfoto, fotobøger, fotogaver og print i storformat.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Thank you very much

Had a wonderful experience at photocare Fredericia. The staff was incredibly nice, listened to our wishes for the photos and they made sure my daughter had a great time when we had her photos taken at the store. They were very flexible and understanding when it came to scheduling too!
Now my daughter wants to have her photos taken again every time we walk by the store.
Thank you, and see you next time we want some good photos from nice people.

2. Dezember 2021

Pasfoto - Horsens

Jeg skulle have taget pasfoto, men jeg syntes godt at de kunne have gjort mere end de gjorde, for at gøre det godt.

Jeg læste at de kostede 119kr for 6 online, men han tog 149kr for 6 billeder.

Han tog kun et billede, og han viste mig det, men det var svært at bedømme det når jeg ikke havde andre billeder at sammenligne med.

Jeg føler ikke billederne var 149kr værd.

2. August 2021

Piv ringe service i Photocare Odense Sv

Piv ringe service!
Har lige været inde i Photocare Odense SV, hvor jeg skulle tage pasbillede af min søn og af mig.
Der blev åbnet kl 09.30, hvor vi stod klar - da vi kommer ind bliver vi ikke budt velkommen med et hej eller noget selvom jeg siger hej til ham.
Da vi skulle tage billedet af mig nåede jeg kun lige at sætte mig og lige kigge op og bum, han tog bare et billede og sagde ‘så’. Fik ikke lov til at se billedet, og han tog ikke flere så man havde mulighed for at kunne vælge imellem. Min kæreste siger, ej skat skal du ikke lige se om det det er okay. Her svarer ham i butikken, at der ikke så meget at kigge.
Da min søn skulle tages billede af når at holde min baby. Han siger, at jeg skal sidde til siden, og at baby skal sidde længere ude på mine lår. Og jeg når ikke at rette min baby op og han klikker og siger igen ‘så, går der lige et øjeblik, så er billederne klar’.
Hold da op jeg har aldrig mødt så ringe service. Der blev ikke spurgt om vi var tilfredse eller vi fik heller ikke lov til at se og vælge!
Er forbavset over at man kan give så ringe en service. Er yderst utilfreds både med billedet der er taget og servicen! Bare ikke iorden!

21. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god butik dejlig service.

Rigtig god butik med fair priser og ikke nogen problemer eller noget. Rigtig flinke mennesker. Den i Hjørring er der værefald ikke nogen problemer af hvad jeg har oplevet.

30. Mai 2021

aldrig igen

Jeg kom idag (10 min siden) ind i fotocare Hillerød, det var en herre på +55 år.
Jeg indleder min sætning med , at jeg har købt noget på nettet og har nu erfaret jeg har brug for fysisk hjælp til de remider jeg har købt og forsta mangler at købe.
Herren ønskede absolut ikke hjælpe mig, når jeg lagde min penge på nettet , han afviste mig blankt, trods jeg sagde jeg da bestemt forventet at købe det han rådet mig til.
Jeg livet ham en dårlig anmeldelse, aldrig har jeg oplevede noget lignede . Jeg havde en forestilling om, at jeg skulle købe mit sidste grej med kyndig vejledning. Jeg tog fejl og kører til en anden butik.

Og det er måske værd at nævne der har været Corona nedlukning, så det har været bare en smule problematisk at komme i fysiske butikker 🤦

7. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kvalitet, og fremragende service

Har bestilt et billede fra mobil fotoalbum hos PhotoCare i Hvidovre (strandmarksvej). Der gik 30 minutter efter bestilling, så ringede PhotoCare mig op og sagde billedet var færdigt og grundet lukning af butikken pga Corona tilbød de at levere varen til mig uden omkostninger samme dag. Modtog varen som lovet samme aften. Det er simpelthen den bedste kundeoplevelse jeg nogen sinde har haft. Jeg har tidligere bestilt billeder andre steder (ikke PhotoCare), men de har alle været flere uger om at levere varen. Jeg giver de bedste anbefalinger til PhotoCare i Hvidovre både pga kvaliteten på billedet og deres kundeservice som er helt uovertræffelig.

24. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte en ordre for at modtage…

Jeg bestilte en ordre for at modtage den næste dag, men de gav den først til mig efter 2 uger, og opstartsgebyren, som jeg betalte, da jeg bestilte en ordre online, blev heller ikke givet, men hjemmesiden siger, at den kan afhentes i butikken .

11. Februar 2021

Gavekortkoncept trækker ned

De tre stjerner er gennemsnittet af fem stjerner til den butik jeg har brugt....og nul stjerner til jeres gavekortservice (udbyder: Go-Gift), som ikke kan bruges til køb i webshoppen. Og køb i butikken er nu engang dyrere.

18. Dezember 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr