Virkelig god betjening og servicers jeg trådte ind af døren til jeg gik ud igen et sted jeg vil anbefale at handle jeg købte en brugt iPhone 13 som er som ny og alt blev flyttet fra den gamle telefon... Mehr ansehen
God, personlig og imødekommende service. Jeg ringer til Phonestore. Den bliver ikke taget. 2 min senere ringer de retur - det var uventet, men kærkomment. Nicklas i røret og man kan mærke... Mehr ansehen
Jeg fik skiftet et batteri der desværre ikke løste problemet og min telefon var færdig - jeg blev med det samme tilbudt at få beløbet for batteriskift refunderet ved køb af ny telefon Min n... Mehr ansehen
Fik skiftet skærm på min iPhone 8 Plus. Købte original Apple skærm men den var lidt utilregnelig. Da jeg kom i butikken igen blev den skiftet til endnu en ny original Apple skærm - uden diskussion. Su... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Phonestore har vi et stort udvalg af smartphones, tablets og tilbehør. Vi sælger og reparerer med originale Apple- og Samsung-reservedele af apple certificerede teknikere.
Strandvejen 92, 2900, Hellerup, Dänemark
- 39209999
- info@phonestore.dk
- www.phonestore.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Det blir ikke bedre
Hurtig levering, alt i alt perfekt forløb.
Rigtig glad for handel
god hjemmeside
god respons
hurtig handel
jeg modtog mine vare dagen efter jeg havde bestilt og det var til en rigtig god pris. Perfekt!!!
super handel, super hurtig leveret!
Jeg bestilte en flip taske PD Air til min Samsung Galaxy S II den 28-06. Dagen efter den 29-06 kl.13.00 ankom den med posten. Jeg sender megen ros til firmaet og postvæsenet, idet leveringstiden blev overholdt.
Fremragende handel.
Super handel til topkarakter - Lynhurtig ekspedition, info via e-mail, solid indpakning trods den lave fragtpris. Anbefales til andre at handle der og phonestore.dk får 5 ud af 5 stjerner herfra.
JR EL-Service
Det er bare så surt at skulle på posthuset, når man skriver " Må lægges i cykelskur" JR EL
Perfekt!
Bestilte 1 stk. bagcover til min HTC Legend (BC S420), hvorpå jeg straks modtog en ordrebekræftelse - 6 (!) min efter modtog jeg en mail om, at pakken var pakket og afsendt - fantastisk hurtig ekspedering!
Kan klart anbefales :)
Hurtig præcis levering og information
Godt udvalg af tilbehør til HTC Desire. Brugervenlig netbutik. Nem adgang til handelsbetingelser. Hurtig info om handel. Hurtig præcis levering. God opfølgning på levering. Netbutukken kan klart anbefales.
Nem og hurtig service
Jeg bestilte en del til min HTC Legend på deres hjemmeside, og allerede dagen efter havde jeg modtaget den med posten. Super dejligt med en virksomhed der både har varen på lager, men også sender den med det samme!
Intet at bemærke
Fik den vare jeg havde bestilt.. til tiden, til prisen og uden besvær. Så gode anbefalinger herfra.
Perfekt eftersalgssupport
Ved levering af et headset manglede der en adapter fra 2.5mm til 3.5mm. Efter 2 minutter i online supportchatten var adapteren eftersendt uden beregning, og endda med en høflig undskyldning.
Alt i alt bare i orden!
super service
Skriv hvad du har købt og hvorfor du synes at oplevelsen var fremragende. Husk at skrive virksomhedens navn i din anmeldelse.
Fx min DVD kom dagen efter jeg bestilte! Deres kundeservice var meget hjælpsom og jeg fik alle de informationer jeg havde brug for. Kan kun anbefale virksomheden til andre. Super service og hurtig levering.
Helt igennem iorden!
Fik det produkt jeg forventede og allerede dagen efter jeg bestilte det modtog jeg det. +++
Hurtig og effektiv
Bestilte Screen protector til min desire hd torsdag og havde det fredag til middag
Super flot service
14 minutter efter bestilling var varen pakket og afsendt, modtog med posten dagen efter.
Super service.
Boye Troelsen
Fin handel
Bestilte et par kabler og en oplader. Fik en mailbekræftelse med det samme. Og 28 minutter senere en mail med besked om at varerne var pakket og afsendt. Modtog det hele i fin stand dagen efter. Perfekt!
Fantastisk service hele vejen !
Købte en bagklap til mobiltelefon, modtog faktura umiddelbart efter og produktet blev leveret i god og solid indpakning efter 1 dag.
Er ydrst tilfreds og kan anbefale phone store til alle !
Hurtigste behandling nogen sinde
Hej Phonestore.dk
Det er godt nok den hurtigste levering jeg har prøvet.
4 min. efter jeg trykkede køb fik jeg besked med faktura at mine varer er afsendt....flot
Mvh
Lasse
Hurtig levering af HTC - Desire
Modtog min HTC - Desire dagen efter bestilling. Phonestore.dk kan på det varmeste anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.