Ejeren af butikken i Næstved, gjorde et fantastisk stykke arbejde! Super og lynhurtig service! Meget sød og venlig! Og så var prisen bedre end andre steder i Næstved 😊 Helt klart 10 ud af 10!
PhoneHospitalet
Jeg troede egentlig at jeg skulle derind fordi mit cover var itu, men den unge mand opdagede med det samme at det faktisk var bagsiden der var smadret, hvilket de i 2 andre forretninger havde overs... Mehr ansehen
Vil bare give et shout out til en lille helt nyåbnet erhvervsdrivende i Næstved, som trods butikslukning under krisen, hjalp os med at få fikset vores mobiler. Et helt central redskab i de fleste menn... Mehr ansehen
Fik ny skærm på min iPhone 6 Plus. Blev skiftet på bare 12 min. Desværre gjorde telefonen mærkelige ting efter 14 dage, app's blinkede, kunne ikke slukkes etc. Så henvendte jeg mig igen, de skiftede a... Mehr ansehen
Sct Mortens Gade 5D , 5000, Odense C, Dänemark
- https://www.phonehospitalet.dk
- www.phonehospitalet.dk
Venlig, hurtig, glad betjening
Løste mit problem hurtigt og bekvemt. Havde den rette reservedel liggende som rest.
Dårlig service med høje priser
Fik lavet min IPad 4 og fik påsat en original skærm til 1400 kr., men da jeg tog plastiken af var det luftbobler eller noget lignende pletter under skærmen (4 store, ikke til at overse). Ydermere efter den personlige service ikke god, og han der tog i mod den og lavede den, havde en dårlig attitude. Dette var i Slagelse. Sidste gang jeg får mine ting lavet der.
Fantastisk service
Hurtig og professionel .... Det tog kun 20 min rep af iPhone 4's ....
Perfekt Hospital for smartphones!
Tager ingen tid at få skiftet noget fx. et batteri.
Priserne er lige tilpas og servicen er god!
Tak.
Hurtig reparation
Fik udskiftet glasset på min Iphone5s mens jeg lige gik en tur - det tog max 15 minutter. Super
Venlig og hurtig betjening
Fik sat panserglas på en smartphone. Det var de hurtige om og det er et flot resultat.
Super.
De folk, der arbejder på Phonehospitalet er simpelthen så flinke, dygtige og superprofessionelle.
Jeg er ikke i tvivl om hvor jeg kører hen, næste gang min Iphone bliver syg.
Jeg kan varmt anbefale Phonehospitalet.
Flink betjening
Flink betjening, var hurtig til at tage telefonen og tjekke om de havde det batteri jeg skulle bruge
iPhone kamera
Det er første gang, jeg har fået ordnet min iPhone. Kameralinsen skulle renses for snavs. Det gik hurtigt og upåklageligt, og personalet virker til at vide, hvad de snakker om.
Fremragende!
Hurtig rep af iPhone til overkommelig pris. Venlig og god betjening.
Skøn service!
PhoneHospitalet yder ekstremt god service, og er ekstremt hurtige til at ordne hvad der nu er galt med din telefon. Jeg anbefaler det 100 %! Hvis din telefon er i stykker, så tag den med ind til PhoneHospitalet i Odense!!!
Kanon service
Hej jeg kan kun anbefale at handle der.
Hilsen Jørgen
ipad 2 glas
Nyt glas i min ipad 2.. tog mindre end 2 timer så kunne jeg hente den igen.. meget tilfreds
Ubehagelig behandling
Aldrig har jeg oplevet en så arrogant og nedladende betjening.
Kunne aldrig drømme om at bruge det sted igen.
Usammenhængende forklaring af problemet.
Gør jer selv en tjeneste og brug et andet sted. [ekstern reference fjernet] i Ringsted f.eks.

Antwort von PhoneHospitalet
Virkelig god betjening
Fik skiftet skærmen på en Iphone, og fik ikke lov til at gå før de var sikre på at det virkede!
Altid venligt personale. Rimelige priser. Hurtig reparation.
Yderst troværdig og mega hurtig
Jeg har lige fået helbredt en iphone 4s som wifi funktionen var gået død
Jeg valgte phonehospitalet som reperatør da deres forklaring på reperationen der skulle foretages var yderst god og er super forklaring samt en vildt god garanti på reperationen og så får man telefonen med hjem samme dag . Det kan ikke gøres bedre så jeg kan kun sige at jeg skal ikke have andre til at reperere mine mobiler eller tablets
Tilfreds
syns at phone hospitalet yder en rigtig god servivce og er altid gode og flinke til at hjælpe.
Er meget tilfreds
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.