PetDK - en del af Petland ApS Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin og hurtig levering dyrene har ikke nået at få så meget af høet endnu men soft cut høet er altid et hit. Den fine lille pose med hø fra Farm land hvori der også er tørrede grønsager kan de også g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varene er på lager, når man skal bruge dem og de bliver afsendt nærmest minutter efter, man har lagt ordren. Jeg bor i Sverige og modtager mine bestillinger enten dagen efter, eller senest inden da... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestiller bl.a. kaninernes ynglings hø (Hubertus hø og pet dk hø) og deres ynglings snack (mælkebøtterødder)ca. hver anden måned. Hurtig levering hver gang og produkterne er som forventet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har benyttet mig af PetDK, lige siden jeg først snublede over dem i 2021, da jeg fik min første frikanin, og jeg har kun brugt dem siden da. De leverer hurtigt, jeg har stort set altid pakken dage... Mehr ansehen

1. Futterhandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Tørrede urter, snack, frugt, hø, Burgess, Profine, Little Garden og meget mere…. - Når kun det bedste er godt nok til din kanin eller gnaver!

Hervorragend

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Lynhurtig ekspedition/levering!

Det er første gang, jeg har bestilt fra denne online-shop, men bestemt ikke sidste!

Lagde ordren i går fredag og vupti - den var til afhentning i dag i pakkeshop!

Og så endda med 15% rabat på alt fordi, jeg er medlem af Kaninværnet. Det er service!

20. Dezember 2024

Antwort von PetDK - en del af Petland ApS

Tak for din dejlige ros og stjerner. Mange hilsner fra os hos PetDK.dk

Kæmpe ros

Nu har jeg bestilt nogle gange hos jer med stor succes.
Det er virkelig noget lækkert hø som min kanin gnasker i sig og det dufter herligt. Min kanin vil nærmest ikke ha andet, efter at ha smagt jeres Alpine hø 😆
Foruden det er det jo bare virkelig hurtigt levering. Fra jeg har bestilt til jeg modtog det sidst, gik der kun 1,5 dag.

På gensyn i det nye år (for jeg skal da helt sikkert bestille igen igen)

Må I få en dejlig jul og et godt nytår 🎄

19. Dezember 2024

Antwort von PetDK - en del af Petland ApS

Mange tak for den flotte ros - den er vi glade for at læse. Og tak for fem stjerner. Mange hilsner fra os hos PetDK.dk

Altid super hurtige

Altid super hurtige, bestilte søndag aften 22.00 modtog hjemmelevering tirsdag morgen kl 7.00 💪🏻 sådan er det ved hver bestilling, det var der mange firmaer der kunne lære noget af 🤗TAK FOR JER 🤩

17. Dezember 2024

Antwort von PetDK - en del af Petland ApS

Og vi siger tak for din flotte ros og stjerner til os - dem er vi glade for. Mange hilsner fra os hos PetDK.dk

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ødelagt emballage i rodet forsendelse

Varerne var i hver fald ikke pakket med nænsom hånd: En pose tørfoder var mystisk nok revet op i siden, så jeg havde 1,5 kg små bitte stykker pellets ud over både alle de andre varer hulter til bulter i kassen og udover hele gulvet ved åbning.
Ufatteligt, at onlinebutikker ikke formår at emballere og pakke varerne bedre!

9. Dezember 2024

Antwort von PetDK - en del af Petland ApS

Hej. Vores lager med de skønneste mennesker gør ellers deres ypperste for at pakke og sende til mange kunders store tilfredshed. Og noget tyder på at GLS også leverer helt ok i de fleste tilfælde. Så ærgerligt at du uheldigvis fik en anden oplevelse. Håber du evt. fik kontaktet os, så vi evt. kunne havde fundet en løsning. Mange hilsner fra os hos PetDK.dk

Fuldt ud tilfreds.

Fuldt ud tilfreds.
Der er et stort udvalg til min elskede kanin, rimelige priser, og lynhurtig levering

2. Dezember 2024

Antwort von PetDK - en del af Petland ApS

Godt at din kanin kan lide udvalget. tak for fem stjerner. Mange hilsner fra os hos PetDK.dk

Fine priser

Fine priser, hurtig levering lige til døren.
Jeg er super tilfreds.

10. Dezember 2024

Antwort von PetDK - en del af Petland ApS

Er kunder tilfredse, så er vi også tilfredse ;-) Mange hilsner fra os hos PetDK.dk

Fantastiske produkter til kaniner

Fantastiske produkter til kaniner
Hurtig og kompetent betjening, hurtig levering. Kan virkelig anbefales

2. Dezember 2024

Antwort von PetDK - en del af Petland ApS

Tusinde tak for din anbefaling og flotte fem stjerner. Mange hilsner fra os hos PetDK.dk

Meget tilfreds

Godt produkt og hurtig levering. Jeg vil fortsætte med at handle hos Petdk :)

29. November 2024

Antwort von PetDK - en del af Petland ApS

Dejligt du vil fortsætte med at handle hos os. Tak for stjerner. Mange hilsner fra os hos PetDK.dk

Altid godt

Altid godt, og hurtig levering:-)

27. November 2024

Glædeligt. Mange hilsner fra os hos PetDK.dk

👍 hurtigt levering

👍 hurtigt levering, god kvalitet, det er i tip, top orden 🐇

18. November 2024

Tak for "tip top". Mange hilsner fra os hos PetDK.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr