Vi holdt vores sølvbryllup på Pejsegaarden den 27.06.2026. Vi havde en rigtig god og positiv dialog med Benjamin, der var ansvarlig for arrangementet. Benjamin var meget løsningsorienteret. Det levede... Mehr ansehen
Super nemt. Holdte min 60 års fødselsdag. Alt var bare perfekt. Bordpynt, velkomstdrink, mad, dessert, lagkage, chips og drinks, musik anlæg samt venlig og imødekommende personale, alt spillede b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde den mest fantastiske fest på Pejsegården …mad og vin var udsøgt. Opdækning og blomster pynt etc…var meget smukt og lagde op til en rigtig feststemning. Betjeningen var perfekt…søde tjenere... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan ikke anbefale nogen at afholde noget større selskab på Pejsegaarden i Brønshøj. Var gæst som del af et større selskab på +200 pers. Forret var tradionel juleplatte. Der var ingen smør til brød... Mehr ansehen
- Veranstaltungsraum
- Vermietung von Konferenz- und Besprechungsräumen
- Kongresszentrum
- Eventmanagement-Firma
- Partyplaner
- Hochzeitsservice
Vom Unternehmen geschrieben
Pejsegaarden er en smuk historisk bygning med i alt 6 sale, som alle fremstår nyrenoverede med samme storhed og stemning, som da stedet åbnede i 1945. Elegante og med smukke detaljer, som enhver der besøger stedet falder for. Her kan du holde dit næste kursus, konference eller fest – om det er dåb, fødselsdag, konfirmation, bryllup eller begravelse.
Frederikssundsvej 345, 2700, København, Dänemark
- +45 2060 4073
- info@pejsegaarden.com
- www.pejsegaarden.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
40 gæster i forskellige aldre kan IKKE…
40 gæster i forskellige aldre kan IKKE tage fejl..!!
Det var et storslået festarrangement ..Fuldendt service...både i planlægningfasen og véd festen.
Den mest delikate menu som vakte stor begejstring..skønne vine.
Lokalerne er så man føler sig "lidt kongelig"..
Flot pyntet op med fine blomster..lækre stofservietter stivede så det var en fornøjelse.
Vi følte os forkælede og taget hånd om.
Tusinde tak fra alle til Nikolai og de søde servicepiger som gjorde det så let at være "vært".
Vi holdt Sølvbryllup og rund fødselsdag...Pejsegården får vores varmeste anbefalinger..
Jens og Birgit

Antwort von Pejsegaarden
En varm anbefaling af Pejsegården,tak…
En varm anbefaling af Pejsegården,tak til kokken fra os og vores gæster for perfekt tilberedt og smukt anrettet 3 retters menu,og gode vine
Tak til Nikolai og personalet der serverede, for jeres varme imødekommenhed og samtidig meget professionelle planlægning/afholdelse af min 60 års fødselsdag,jeg følte mig i trygge hænder og kunne derfor slappe af og nyde festen.
Vi nød en velkomstdrink i Pejsestuen og derefter var der smukt dækket op med levende lys i den hyggelige Søjlesal,hvor den gamle elegante stil er bevaret.
Et 5 stjernet arrangement,som jeg vil mindes med stor glæde

40 års fødselsdag
Holdte min 40 års fødselsdag på Pejsegaarden. Bestemt en beslutning jeg er glad for :)
De skønneste lokaler med alt hvad det indebær af service. Ikke svært at dække op til en fantastisk aften
Jeg valgte at stå for det meste selv hvilket også er muligt på Pejsegaarden. Men fik stadig fantastisk vejledning fra Nikolai så min fest have alle de elementer der skulle til.
Skønt med den slags som giver ro i maven
Kan på det varmeste anbefale andre at holde fest i de helt fantastisk rammer Pejsegaarden har at tilbyde!!

Antwort von Pejsegaarden
Super service og dygtige…
Super service og dygtige medarbejdere..!
Kan ikke andet end sige vi har ikke holdt vores sideste fest på pejsegåeden..
Vi havde en så fantastisk aften og alle vores gæster var super imponeret over pejsegåeden. Og deres dygtige service piger.. 5 (☆☆☆☆☆) stjerner all the way :-)
Barbara og Peter Lund ♡

Fantastisk sted!
Fantastisk sted!! Vi holdt en fantastisk fest hvor alt spillede. Søjlesalen var smukt dækket op med stilfulde borde, maden var udsøgt og tilsatte vine perfekte. Vi havde booket Ronnie til at lave lidt dansesjov med gæsterne, det var et mega hit og rystede gæsterne sammen på tværs af alt. Tak for en skøn aften og tak til det skønne personale. Morten og Annelise

Antwort von Pejsegaarden
Vi havde en fantastisk fest på…
Vi havde en fantastisk fest på Pejsegården, hvor vi havde inviteret over 80 gæster for at fejre vores bryllup og min 60 års fødselsdag. Pejsegården var den smukkeste ramme for vores specielle aften, og vi følte os hele vejen igennem i trygge hænder hos Nikolai Handskemager, som både hjalp os med at planlægge aftenen og under hele forløbet sørgede for, at alting klappede. Tak for en skøn fest med minimum stress for os som værtspar! Mange hilsner fra Hr og Fru Bartlett

Antwort von Pejsegaarden
Kæmpe tak & stor anbefaling til Pejsegaarden.
Dejlig oplevelse på Pejsegaarden.. Holdte mandens 30 års fødselsdag, vi var omkring 30 gæster, og vi havde masser af plads til at brede hos, og folde os ud i dans og leg. 👍
Personalet er helt fantastiske og utrolig hjælpsomme. 😊 Man mangler bestemt ikke noget. De er utrolige fleksible & det gode er at de tillader man må komme med egen drikkevare og mad, så man kan få lige præcis det man ønsker til ens fest.
Alt i alt kan man kun give 5 stjerne til Pejsegaarden.. Kæmpe anbefaling herfra.. Vi kommer bestemt igen hvis/når vi skal bruge et lokale til en festlig lejlighed.
Fantastisk sted - og det mest engagerede og dygtige team!
Jeg havde den store fornøjelse at holde min 50 års fødsesldagsfest på Pejsegaarden og det blev en kæmpe succes. Rammerne vi havde i spejlsalen var så fantastiske og smukke, borddækningen var overdådigt smuk og smagfuld, tjenerne søde, gode, engagerede og hurtige og maden var helt og aldeles fantastisk. Så lækkert og så endda helt økologisk. Ronnie startede, med sin fantastiske energi, dansegulvet med fælles danseundervisning, hvorefter byens absolut bedste DJ Bebse tog over. Hun formåede at læse og styre et dansegulv som jeg aldrig har oplevet det før. Og så var hun absolut dressed up for the occasion! Alt klappede simpelthen. Nikolai havde knoklet med at styre det hele af, koordinere med alt og alle og med at komme med fantastiske input. Alle mine ønsker blev tilgodeset og mine i forvejen høje forventninger mere end indfriet. Alle har simpelthen gjort så meget og ydet deres allerbedste og gjort det til den bedste fest jeg kunne ønske mig. Da vi som de sidste forlod stedet kl. 4 om morgenen knoklede hele crewet stadig på.
Jeg kan ikke takke jer nok og vil om overhovedet muligt aldrig holde fest andre steder end hos jer!
Det bedste og flotteste sted til alle former for fester, receptioner og meget andet .
Jeg holdt min store fødselsdag på Pejsegaarden i Brønshøj, der er simpelthen så flot, alt spillede, lige fra de to ejere til de to søde runnere, der sørgede for rene glas til de to drinksfyre, der var lys ude og inde, det var så lækkert. Jeg har via venner været til en del fester på Pejsegaarden igen igen, og det har bare været helt fantastisk. Det er så flotte lokaler og der er en helt speciel hyggelig stemning, man føler sig tilpas og får en stor feststemning i kroppen. Min næste fest skal klart foregå på Pejsegaarden.
Vi holdt vores guldbryllup lørdag den …
Vi holdt vores guldbryllup lørdag den 25 november, og er meget tilfreds med det hele, flotte lokaler, dejlig mad og meget meget fin betjening, alt i alt en fantastisk fest, kan varmt anbefale til andre

Overraskende flotte lokaler
Royale omgivelser midt i Brønshøj/Husum og enormt serviceminded personale. Jeg har netop afholdt et helaftensarrangement for 130 personer i spejlsalen og udover mine gæsters positive tilkendegivelser over lokalerne, så havde vi en fantastisk fest!
Jeg kan varmt anbefale stedet.

Antwort von Pejsegaarden
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.