Virkelig dårlig oplevelse. Har fået lavet det hele om af en anden murer. Kostbar bekendtskab og noget så frustrerende og tidsslugende.....
Hämtade en Rais Viva 120 med sidofönster och täljstenslagring. Det var inga problem med att få den demonstrerad. Säjaren var verkligen proffesionell, och mycket kunnig. Är 100 procent nöjd. Kaminen... Mehr ansehen
Vi fant vår drømmepejs på tur til København, og de var hjelpsomme og serviceinnstilt fra vårt første besøk, frem til bestillingen fra Oslo, oversendelse av riktige mål og ved henting. Vi anbefaler Pej... Mehr ansehen
I den svære proces det er at købe en brændeovn bliver du fra først til sidst mødt med venlig og imødekommende ekspertise i Pejseforum....alt kan lade sig gøre og det er kunden der bestemmer tempoet.... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god service
Søde mennesker, god service. Kan ikke sætte en finger på noget
Glimrende betjening!
Brændeovnen er blevet monteret som ønsket, skorstensfejeren har godkendt arbejdet, og ilden buldrer allerede lystigt inde bag lågen.
Jeg fik en "afbudstid" - bestilte mandag, fik monteret tirsdag. Det lykkedes på trods af kort varsel, og selvom de afventede brændeovnsmodellen fra leverandøren tirsdag.
Mange tak til Pejseforum for deres venlige og fleksible håndtering af sagen. Også en stor tak til de to professionelle og behagelige montører. Det var en fornøjelse at have dem på besøg!
Alt i alt en meget tilfreds kunde i denne ende.
handel med Pejsecenter, Åboulevarden
Det har været en god oplevelse at handle med Pejsecenter. God information om min nye brændeovn. Installatørerne mødte op på præcis det aftalte tidspunkt og ryddede pænt op efter sig.
fantasisk service
jeg kan kun anbefale alle der skal have ny ovn at tage her forbi, inden du køber et andet sted
Alt gik fint og som aftalt
Jeg har ingen forbehold i forbindelse med denne handel.
Service og rådgivning har været upåklagelig og yderst venlig.
eksperter på deres felt
Jeg kan sagtens anbefale pejseforum, som har ydet god vejledning og behandling
Kompetent og venlig vejledning
Vi besøgte forretningen et par gange inden vi gjorde det endelige valg på vores nye brændeovn. Vi blev i en høflig, frisk og venlig tone vejledt til så ledes at vores valg var velkvalificeret.
På leveringsdagen kom montøren til tiden og resultatet var ganske tilfredsstillende.
Vi vil klart anbefale Pejseforum til andre!
Fantastisk god og vidende betjening
Var forbi flere gange før jeg besluttede mig og fik hver gang en rigtig god og saglig betjening. Selvom noget kan findes billigere på nettet er rådgivningen meget mere værd.
Alt gik fint
God rådgivning, fleksibel levering, faglig entusiasme. Alt var som det skulle være.
En varm oplevelse
Stor faglighed, tryghed og behagelig vejledning går hånd i hånd.
Ser med tilfredshed tilbage på et afslappet forløb, der hele vejen formede sig fuldstændig som aftalt.
Hos Pejseforum blev det ikke blot en nyanskaffelse men tillige en stor fornøjelse.
Kompetent rådgivning og fair pris
Pejsecenteret gav god information og tilbød en fornuftig pris
God rådgivning
God rådgivning og levering/montering efter aftale. Mindre uhensigtsmæssigheder rettet hurtigt.
Udskiftning af stålskorsten
To fantastiske og dedikerede montører som satte en ære i at levere et godt stykke arbejde.
Skæv opsætning af væghængt brændeovn
Lækker og velfungerende brændeovn som dog blev sat skævt op og efterfølgende var det umuligt at få kontakt med sælger for at få det rettet. Først efter personligt besøg i butiken, hvor vi først måtte høre 'hvorfor gør du det ikke bare selv, når du er så klog', fik vi ovnen rettet til.
Den gamle ovn stod cirka en måned på vores fortov inden den blev hentet, efter ny henvendelse.
Dårlig kommunikation, langsommelig sagsbehandling og mistillid
Ved køb og montering af en Morsø brændeovn havde vi en rigtig dårlig oplevelse med Pejseforum. I salgsprocessen var samarbejdet fint, men processen endte med at blive meget langtrukken uden initiativ fra Pejseforums side til at få sagen afsluttet. Vi oplevede rigtig dårlig service, meget ringe kommunikation, og at Pejseforum forsøgte at løbe fra en aftale.
Problemet opstod i forbindelse med brandsikring af en væg. Brandsikringen krævede besøg af en murer. Det aftalte besøg blev forsinket, hvilket i sig selv var uheldigt, da vi havde taget en fridag for at være hjemme. Første udbedring af muren gik dog herefter fint. Vi havde en skriftlig aftale med Pejseforum om, at de skulle stå for hele brandsikringen, så muren kun skulle males. Pejseforum leverede dog ikke et slutresultat, som kunne males. Pejseforum forsøgte at fremsende dokumentation, hvor de mente at kunne påvise, at vi havde bedt om ikke at få en færdigbehandlet væg. De misbrugte tidligere mails med indledende spørgsmål til sagen og havde ingen faktisk argumenter for deres sag. De var samtidig meget svære at komme i kontakt med, selvom vi henvendte os fysisk i butikken, ringede og skrev. Vi forsøgte at indgå adskillige kompromisser, og vi ville meget gerne stå for selv at kontakte maler mv. for at få sagen lukket. Pejseforum udviste ingen kundeservice eller forståelse. Vi måtte derfor kontakte en maler, som har givet os ekstra udgifter ifm. projektet. Vi endte med at have en brændeovn stående på gulvet og en ufærdig mur i vores stue i 1-1,5 måned. Vi er glade for ovnen, men vil ikke anbefale andre at handle ved Pejseforum.
God oplevelse
God og professionel service, alt fungerede som aftalt.
Pejseforum
alt incl. information, rådgivning samt opsætning fungerede perfekt
Professionel
Ud over en god pris, var vejledningen vedrørende ophængning, optænding, effekt, sikkerhed og meget andet helt i top, yderst professionel. Det var en fornøjelse at handle med Pejseforum.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.