Snabbt svar och snabb leverans
Snabb återkoppling på frågor i min beställning och mycket snabb leverans.
Snabb återkoppling på frågor i min beställning och mycket snabb leverans.
Ingen kundtjänst, leveransförfrågningar ignoreras helt, trots att en orderbekräftelse har funnits tillgänglig i 4 veckor.
Fullständigt oproffesionella, de kan inte ens kontrollera rätt artikelnr på en produkt innan de skickar det. Skickar fel produkt. Kraftigt försenat projekt pga detta. Rekommenderar ej.
Snabb leverans, beställde reservdelar till min s1x. Allt var med och bra packat.
Utlovar leverans på 1-3 dagar. Fick vänta två månader på min skorstensstos, utan återkoppling. Då produkten väl kom stämde inte dimensionen med uppgiften på hemsidan. Pbs menade att jag skulle förstått det. Då jag vill returnera produkten som inte passar mitt behov svarar dom inte på mina mejl längre. Undvik denna firma!
Beställde pelletskamin på nätet det finns i lager o h skickas omgående stod det vilken bluff.Ringde och frågade när dom kunde skicka kunde inte lova någonting hade ingen hemma.Frågade varför dom skriver så vi skriver så på alla våra varor sa han.Det var inte mycket att lita på
Beställde en kamin i Augusti med leverans 22-11-01, i mitten på november mailar vi dem och de svarar efter 2 dagar att den är ca 2-veckor försenad. Nu 22-12-26 har vi varken fått den eller fått nån form av återkoppling så nu har jag begärt att häva köpet.
Förstår att det kan vara leveranstid men man återkopplar till sina kunder.
Kan bara uppmana andra att inte beställa av dem då det känns oehört oseriöst.
Jag beställde en reservdel torsdag eftermiddag strax före 15.30. Paketet låg i min brevlåda innan lunch på fredagen. (postnord har levererat lite oväntat!)
Men stort tack för snabb service av PBS.
Köpt pelletsbrännare i mars-20. Slutade att fungera i nov. Fick rådet att begär service av en utsedd elektriker men den kunde inte få igång den. De betalade frakten, till slut, och reparerade brännare fick åka till Postnord central för att hämta i och med de betalade fel porto. De vill inte heller betala för elektrikern besöket eller vill svara på e-mail. Dessutom kostade oss 3 veckor med el uppvärmning. Totalt har kostat oss 5000 kr extra för något som skulle täckas av garantin!!!