PayPal er til og lukke op og skide i, de hjælper på ingen måde når man står og har mistet penge fordi en pakke er forsvundet ved levering fra en udlands sælger.. deres kunde service følger hvad sælger... Mehr ansehen
Efter at have PayPal I 10 år. Vælger de at lukke min konto permanent, da der er foregået "mistænkelige forhold" på min konto. Skal lige siges har aldrig betalt eller modtaget noget som helst på paypal... Mehr ansehen
Havde tvist med firma der ikke ville hjælpe med returnering af vare der ifølge min mening ikke stemte overens med beskrivelse osv på deres hjemmeside. Paypal afviste klage pga varen efter deres mening... Mehr ansehen
Pessimo, ho ricevuto un rimborso da TEMU e invece di essere riaccreditato sulla carta collegata, come tutti gli altri rimborsi ricevuti, lo hanno fatto transitare sul conto Paypal che io non uso. Quan... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Køb trygt på nettet via mobil, pc og tablet. PayPal gør det trygt og nemt at betale på nettet. Vi gemmer og beskytter dine kortoplysninger, så du ikke behøver at indtaste dem, når du handler på nettet. Vi kan også hjælpe dig med at få dine penge tilbage, hvis noget går galt med et køb (vilkår og betingelser gælder).
Dänemark
- www.paypal.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Paypal er et outdated betalingssite
Paypal er et outdated betalingssite. De er ublu i deres måde at drive forretning på. Jeg har foretaget et køb på 2000kr men de har så reserveret købsbeløbet 2 gange, altså 4000kr. Så nu skal jeg til at klage her og der, for at de ikke lænser min konto. Jeg var tvunget til at bruge paypal pga. sælger, og jeg fortryder at jeg ikke fandt et andet sted…. De forventer at kunne løse min sag inden d. 10 juli men min erfaring siger mig, at der går mindst 2 måneder. Jeg har prøvet den her situation før med paypal, deres kundeservice er ikke eksisterende, og de forsøger at svindle sig til flere penge end de skal have, og det er deres forretningsmodel, at de håber at du ikke opdager det.
Man bliver så træt…
Snydt 👎👎
Jeg havde for nylig prøvet at overføre 158 kr via startselect,men pga tekniske problemer igen ved startselect,så prøvede jeg paypal som en mulighed for at overføre,der heller ikke gik igennem.Pengene har de selvfølgelig hævet fra min konto og jeg har indsendt skærmbilleder af transaktionerne,som de bad om og de vil undersøge nærmere.Det er 3 til 4 uger siden og INTET er sket.På kontoen stod der ovenikøbet at pengene var på vej tilbage,men INTET er sket og jeg føler mig simpelthen snydt af paypal og startselect.Dem bruger jeg simpelthen IKKE længere.
Paypal holder på mine penge - kan ikke få lov til at genindlæse mit kontonr.
Jeg kan ikke få lov til at hæve mine penge, da appen konstant fejler, når jeg opretter min bankkonto.
Jeg har gentagende gange været i kontakt med Paypal omkring genoprettelse af min bankkonto. Vent 72 timer og prøv igen.... det gør jeg så og igen fejler den.
Jeg udlejer et par værelser igennem Airbnb og derfor bruger jeg Paypal. Ikke fedt at have flere tusind kroner låst.
I dag fik jeg igen besked på, at der vil gå 72 timer. Jeg blev mødt med, at jeg havde forsøgt at taste kontonumret 6-7 gange og den unge mand var meget påstålig. Jeg forsøgte 2 gange og derefter ringede jeg. Han har lovet at ringe mig op på mandag og hjælpe mig i mål. Har heller ikke kunne overføre penge de sidste mange måneder.
Det vil være på sin plads at sende renter til mig for lån af mine penge !!!
Der er absolut ingen sikkerhed ved at…
Der er absolut ingen sikkerhed ved at bruge PayPal. De tænker kun på deres egen fortjeneste i handlen. Jeg har købt nogle varer via min PayPal-konto, men har hverken modtaget varerne eller fået mine penge tilbage. Jeg kan derfor ikke anbefale at bruge PayPal.
De lyver ved at når de siger at der er køberen har garanti!? DER ER INGEN GARANTI FOR OS BORGER!!
Købt vare men modtog halvdelen og jeg ringet samme dag efter sælgeren løj og løj. Blev lovet af paypal and jeg kommer til at få pengene retur skete intet. Blev lovet flere gang at de ville ringe tilbage med intet! FØJ ET SKIDT SERVICE DE TILBYDER...
ANBEFALER ALDRIG PAYPAL TIL MEDBORGER I DENMARK
Paypal complaint/fraud
I contacted paypal in US as I could not login to my account and the "supporter" said it could be fixed by making a falsch via transfer Western Union to Uganda as they had a cooperation with WU. It did not worked and the bank blocked my card. Then she said I should try Remitly instead. and they took 244 dkk from my account. WU took 2500 dkk and now the "supporter# doesnt answer ny qustions, although she promise to compensate me. Her name is Christine Sanders. I wil make an official complaint to Paypal US. Ater contact with payoal it turns out that it was scam, by other persons, so forget it and take care of this scammer
Magen til dårlig service skal man lede…
Magen til dårlig service skal man lede længe efter har været udsat for databedrageri selvom penge på min konto er hævet via paypal benægter de alt og påstår at jeg lyver selv om jeg har sendt adskillige beviser på det ikke er mig som har brugt pengene et godt råd hold jer langt væk fra paypal hvis jeg kunne give dem -stjerner havde jeg gjort det
Frækhed til potens
På grund af fejl ved levering blev varen send retur og jeg skulle have penge tilbage. Sælger sendte samme beløb til mig, men PayPal har beholdt 158,54 kroner, påstående at det skyldes kursforskel mellem DKK og Euro.
En lektion for mig, nu PayPal konto lukkes.
Nu er jeg sgu træt af at blive…
Nu er jeg sgu træt af at blive ringet op af dem og deres modbydelig automatiske svare for jeg har hemlig nummer og slet ikke paypal så stop med at ringe
Bedste kundeservice
I dag har jeg ringet til paypal for af høre hvor pengne blev af jeg overførte den første fik den bedste kunde service og der nu styr på der hsr desværre været en fejl som nu er blevet fisket :)
Hvorfor modtager jeg ikke alle de penge jeg overføre… hvor er resten af de penge jeg har overført…
"Jeg overførte $14 fra min social media-konto til min PayPal-konto. Der var dog kun registreret omkring 30 kr i min PayPal-saldo, hvilket er væsentligt mindre end de $14, jeg overførte. Efter min første samtale med PayPal-support, ville de ikke godkende hvad jeg oplevede, de sagde der var ændringer i markedet, hvilket overhovedet ikke giver mening i forhold til valutaen og det kunne være årsagen men, problemet så ud til midlertidigt at være løst sig i en tid og transaktionen blev korrekt registreret. Jeg har siden da Taget screenshots hver gang inden jeg har lavet en overførsel for at se om det rigtige beløb bliver registreret eller ej, nogle gange bliver det korrekt registreret men mange gange bliver det ikke korrekt registreret, de benægter alt, og påstår at det ikke har noget med dem at gøre trods der står højt klart og tydeligt at der er rykket 14 dollars ind…. Nu er Problemet begyndt at ske igen. Som nævnt tog jeg skærmbilleder før hver transaktion for at dokumentere hvordan min saldo opførte sig og det ikke var mig der var skør, men tros det vil de ikke godkende problemet. Jeg har eksempler på hvor det er korrekt registreret og jeg har eksempler på når det ikke er korrekt registreret. På trods af disse beviser har supportteamet ikke anerkendt fejlen/ problemet, hvilket jeg synes er meget bekymrende….
Der er absolut ingen sikkerhed ved at…
Elendig kundeservice – uforskammet medarbejder
Jeg havde en virkelig frustrerende oplevelse med PayPals kundeservice. Da jeg ringede for at få en forklaring på, hvorfor modtageren først ville få mine penge om 180 dage, fik jeg intet andet svar end, at "pengene er overført," uden nogen egentlig forklaring.
Da jeg insisterede på at få klarhed over, hvor mine penge var, blev medarbejderen sur, begyndte at råbe og endte med at lægge røret på! Det er fuldstændig uprofessionelt og uacceptabelt at behandle kunder på denne måde.
Og nu, efter samtalen, har de begrænset min konto og meddelt, at saldoen først vil blive tilbagebetalt om 120 dage. Det er fuldstændig uacceptabelt!
Jeg forventer langt bedre service fra en betalingsplatform, der håndterer folks penge. Dette var en virkelig dårlig oplevelse. ALDRIG brug PayPal!
Worst company I’ve ever experienced
Worst company I’ve ever experienced. They claim that there is no fee when transferring money, but they add a HIDDEN fee (starting that’s there’s no fee) and claims this is written in their terms and conditions. Not only this - they also double charged my account and made my account do into overdraft over the weekend with no customer support available. Absolute shit company
Hol jer væk ta Paybal nu er det 3 gang…
Hol jer væk ta Paybal nu er det 3 gang PayBal lukker min konto uden grund til det dig siger jeg har misbrygt paybal jeg har aldrg mist brugt den og nu block dig mig på paybal profil i 120 dage når der er gået 120 dage kan jeg ikke bruge min paybal konto det vil sige dig lukker mig ud i 10 år hol jer væk paybal stjeler dine oplysniger sam dine penge forsvinder også selv om du har noget til gode hold jer væk
Når man betaler via PayPal
Når man betaler via PayPal, er der en vis sikkerhed for, at bankkontoen ikke bliver tømt. Hvis der opstår problemer med sælgeren, kan PayPal dog begrænset hjælpe. PayPal henviser til sælgeren, og man skal selv håndtere eventuelle problemer som modtagelse af forkerte varer, defekte produkter, manglende dele eller dårlig kvalitet. PayPal fungerer primært som en betalingsformidler, der trækker penge fra din konto og overfører til sælgeren, men tilbyder ikke yderligere kundeservice i sådanne tilfælde. Al øvrig håndtering af transaktionen må man selv tage sig af. Det er derfor vigtigt at overveje, om man vil benytte PayPal ved online handel. Jeg har besluttet at lukke min konto hos PayPal og undgå internethandel, medmindre det er absolut nødvendigt.
Unødvendigt tidsforbrug og manglende…
Unødvendigt tidsforbrug og manglende løsning
Jeg kontaktede kundeservice for at få hjælp til at bruge mit kontonummer uden et kreditkort på PayPal. Efter 17 minutters sikkerhedsspørgsmål fik jeg blot at vide, at det ikke kunne lade sig gøre. Det kunne være blevet afklaret på et minut. En frustrerende og ineffektiv oplevelse.
Konto er lukket
Absolut uantagelig “kundeservice”
Absolut uantagelig “kundeservice”. Jeg overførte penge, som de både reserverede på min bankkonto og samtidigt trak. Jeg skrev og ringede til dem. Den sidste medarbejder jeg talte med, var total uforskammet og smed røret på.
Det burde være 0 stjerner, men det mindste man kan give er 1.
Jeg lukker min konto nu, og kan ikke anbefale andre at bruge dem
SVINDEL!!!!!
SVINDEL!!!!!
Jeg fik tilbagebetalt 0,08 øre selvom jeg havde fået bekræftelse på hele beløbet og bagefter kunne de ikke gøre mere.
OPRET ALDRIG ELLER BRUG Paypal!!!!!
PUNKTUM!!!!
Det er uden tvivl den værste…
Det er uden tvivl den værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet,jeg skal bekræfte kontoen og siger til dem at jeg har hverken pas eller hørekort og at jeg ikke ville bruge 900 kr for at få lov til at lukke en konto jeg havde haft i længere tid,hvorefter jeg får at vide at jeg kan bruge de id kort borgerservice udleverer til dem der ingen billed id har og noget hvor de kunne se hvor jeg boede og en dåbsattest,bank kort eller sygesikringskort så ville de orde det uden problemer,lige pludselig skriver de til mig at jeg har brugt min konto på en ufin måde og det eneste den er blevet brugt til er når man får penge feks for at spille eller svare på spørgsmål,så købte jeg noget i usa gennem paypal som kostede omkring 100 dollars efter det blev min konto spærret og jeg skulle som sagt bekræfte,så jeg siger luk,den,men det vil de ikke,de nætter simpelthen at lukke min konto på trods af at jeg har sagt at jeg ikke vil være kunde hos den når de behandler mig som en kriminel,de skulle ganske enkelt ikke have lov til at slippe fra det,og oveni hatten så SKAL JEG LIGE PLUDSELIG BRUGE PAS ELLER KØREKORT ID KORTET ER PLUDSELIG IKKE NOK MERE,fy for pokker en måde at blive behandlet på
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.