Das sagen Bewerter
Vi fik helstegt pattegris til knap 50 pers. Grillmester ankom som planlagt og var en yderst behagelig fyr 👌 Grisen og tilbehøret var lækkert og der var rigeligt til alle plus leftovers til de efte... Mehr ansehen
Overgik langt mine forventninger. Lige fra bestillingsprocessen som er utrolig nem og overskuelig til selve oplevelsen. Kokken Simon kom og satte grillen op i god tid, og sørgede for det lækreste... Mehr ansehen
Vildsvinet og betjeningen vi fik hos Pattegrise.dk var fantastisk. Kødet smagte dejlig og var meget mørt. Vi fik også nogle dejlige lammekøller, som dog efter vores smag skulle være stegt lidt længere... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Server helstegt pattegris til din fest eller arrangement. Dine gæster vil elske det, og det er faktisk ret nemt at grille selv. Duften af grill og velstegt kød er altid en fornøjelse, og kødet ender altid med at være meget velsmagende og lækkert til stor fornøjelse og glæde for dine gæster.
Kontaktinformationen
Lundevej 9, 4030, Tune, Dänemark
- info@pattegris.dk
- www.pattegris.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
2 x fødselsdag med pattegris
I lørdags den 18/4 kom grillmester Frans og tilberedte en perfekt grillet pattegris. Vi var ca. 40 prs. inkl. 6 børn. Der var god stemning fra starten. Frans er meget imødekommende og var helt klar på børnenes nysgerrighed og kommentarer om grisen. Den har haft et godt liv for der er nemlig tale om frilandsgris.
Med menuen var 2 slags salater, flødekartofler, lækre pølser, bearnaisesauce og hjemmebagt brød. Alt var der tænkt på - også sennep, ketchup og smør. Og der var rigeligt af det hele så oprydningsholdet kunne få igen dagen efter.
Det levede fuldt ud op til forventningerne og der var meget ros fra gæsterne.
Så en klar anbefaling herfra og tak til Frans og pattegris.dk for dejlig mad.
Perfekt
Grisen og resten af maden var bare perfekt tilberedt. Grisen var færdig til aftalt tid.
Grillmesteren var meget hjælpsom, og stillede kølevognen til rådighed, så vin, øl mm af mine indkøb kunne stå der, fra han kom om morgenen og til vi skulle spise.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.
Vi fin helstegt pattegris til knap 50…
Grisen og tilbehøret var lækkert og der var rigeligt til alle plus leftovers til de efterfølgende dage.
Eneste minus var, at grillens varme svitsede græsset fuldstændigt, så nu må vi se om det bliver grønt igen eller om der skal eftersås. En anbefaling herfra kunne være, at pattegrise.dk kunne medbringe en brandsikker grillmåtte for at skåne underlaget.
Alle pengene værd!
Til mit svendegilde bestilte jeg 1 stk pattegris til 40 voksne og 10 børn.
Der var mad til mindst 50% flere gæster og kvaliteten af maden var fuldstændig outstanding! Flotte og velsmagende salater og kartoffelretter. Lækkert brød og gode dressinger. Kæmpe pose af grillpølser som røg på ingen tid samt flere skåle af ketchup og sennup.
Og selvfølgelig var selve svinet da noget af det bedste jeg længe har smagt.
Vi fulgte anvisningerne for hvordan den skulle steges og hvor lang tid. Aldrig har jeg smagt så god en pattegris - ever. SÅ mør og saftig! Kødet gled af benene og det var stegt til perfektion. Alle gæsterne gav maden kæmpe ros og den ros kan jeg kun give videre til Pattegris.dk
Det var den bedste fest længe :D
Tak Pattegris.dk
Grillet pattegris og lam
Bestilte forret, gris, lam, salater, sauser etc. for lang tid siden. Ændrede antallet en uge før.
Grilmester Brian kom som aftalt timer før gæsterne og begryndte at grille. Gæsterne ankom, og Brian afleverede kød i en lind strøm. Gæsterne roste højlydt al mad, som der var rigeligt af.
Jeg kan varmt anbefale Pattegris.dk.
Tusind tak for en fantastisk dinner
Tusind tak for en fantastisk oplevelse, alt var super lækkert og grilmesteren (Morten) gjorde det til en endnu bedre oplevelse.
Det var dejligt mør og saftigt kød og rigtig lækkert tilbehør. Laksen til vegetarerne var der rift om, for det var også super lækkert med forskellige urter.
Så tusind tak for en fantastisk dinner, som var med til at få festen skudt i gang.
Super lækker gris
I forbindelse med min fødselsdag valgt jeg helstegt pattegris samt buffet menu. Det var supper nemt og dejligt. Alt spillede fra dejligt mørt kød til den professionelle grillmester.
Jeg bestilte en pattegris og kølevogn…
Jeg bestilte en pattegris og kølevogn super godt koncept alt følger med til prisen grill salt handsker viskestykke bord og spækbræt og da den bliver leveret fik jeg lige en forklaring på hvordan det skulle gøres super nemt og fik en meget vellykket fest Jeg vil anbefale andre at prøve det og jeg vil helt sikkert prøve igen
Fantastisk mad og super service
Fantastisk mad, og rigeligt af det.
Utrolig godt og imødekommende personale. Tak til Rene for store smil, super mad og kæmpe hjælpsomhed. Absolut ikke sidste gang vi bestiller mad hos pattegris.dk.
Alt var lækert og lige som det skulle…
Alt var lækert og lige som det skulle være.
Vi fik grisen og to slags kartofler og to slags salater og brød.
Vi var 40 og det passede meget perfekt. Det var nemt at Varme og salater var pænt anrettet lige til at servere.
Jeg holder gerne fest mere, med mad herfra
Brianne
Overgik langt mine forventninger
Overgik langt mine forventninger.
Lige fra bestillingsprocessen som er utrolig nem og overskuelig til selve oplevelsen. Kokken Simon kom og satte grillen op i god tid, og sørgede for det lækreste kød som blev skåret til gæsterne.
Derudover lækkert tilbehør og ikke det normale icebergsalat m.v når man bestiller en pattegris.
Fik lam, gris og kylling som alt sammen var perfekt, 3 forskellige salater, 2 slags kartofter samt dejlig dessert.
Kan varmt anbefale pattegris .dk
Endnu engang leverede Pattegris.dk …
Endnu engang leverede Pattegris.dk varen.
Lækkert, professionelt og til tiden. Venligt personale der betjente 75 glade mennesker på den helt rigtige måde. Tak
Fantastisk gris
Fantastisk gris - men alt andet lige fungerede det gamle koncept hvor I afhentede lånegrillen bedre end engangsgrillen.
Fuldt tilfreds
Jeg har lige fejret min 40-års fødselsdag for 40 mennesker og vi er supertilfredse med alt der vedører maden, både bestilling, levering og ikke mindst smag. Vi vender helt sikkert tilbage!!
For lidt tilbehør.
Vi var her i weekenden til et Opel træf hvor i leverede maden, kødet var super godt. Der var bestilt til 90 mennesker og da de 40-45 mennesker havde fået var der ikke flere kartofler/ flødekartofler det syntes jeg var meget meget dårligt især fordi det all you can eat :( :( Til gengæld var der masser af grøntfoder til dem der vil have det. :)
Det var virkelig godt
Kraftigt anbefalet herfra. God kvalitet og smag. Alt spillede.
SUPER
2+65 FØDSELSDAG OG SØLVBRYLLUP MED 37 GÆSTER HERAF 5 BØRN.DER VAR LIDT MISFORSTÅELSE OMKRING LEVERINGS TID,MEN DET BLEV RETTET OP MED EN MEGET FIN SERVICE OG HJÆLP TIL AT SÆTTE GRISEN IGANG PÅ GRILL.DET BLEV EN MEGET FIN GRIS SOM BLEV ROST AF ALLE OG TILBEHØRET VAR OGSÅ ANDERLEDES MEN GODT SÅ JEG KAN OG VIL VARMT ANBEFALE DET TIL ALLE DER SKAL HOLDE FEST. HILSEN ANNETTE I NYRUP
Kanon betjening, fantastiks mad!
Skulle have mad til min 30 års fødselsdag - ca 40 personer.
Bestilte via nettet, fik alt den information jeg havde behov for som betaling, faktura løbene kontakt via mail med opfølgning mv. Virkelig god betjening.
På selve dagen prøvede jeg at ringe for at høre til levering mv. og her blev også telefonen besvaret i venlig tone trods travlhed. Og alt var i skønneste orden.
Jeg har ikke en finger at sætte på Pattegris.dk - maden var vidunderlig og alt fra salater, kartofler til kød og pølser smagter pragtfuldt. Stor Tak for lækker middag!
Kunne ikke finde på bedre mad til 25år fødselsdag :-)
Jeg har lige holdt 25 årsfødselsdag, vi spiste helt stegt pattegris til aftensmad og resterne røg til natmaden, alle var begejstrede og spurte til pris og sagde at det var billigt6 og at de også ville benytte sig af det på et tidspunkt :-) Så kun roseen ord fra gæster og fødselaren.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.