Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb mijn bestelling altijd op tijd binnen en best vaak een leuke gift naar keuze erbij gratis, het is nog maar een keer gebeurt dat het pakketje niet op tijd kwam en dat had te maken met een cadeau... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service! Mijn eerste bestelling was zoek maar Parfumado heeft opnieuw het pakketje naar me verstuurd. Hele snelle en fijne klantenservice. Bedankt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tevreden!! Goede snelle service. Passend oplossing ontvangen. Ook toen het door de Pasen iets langer duurde netjes bericht ontvangen dat er iemand mee bezig was. Geen heen en weer moeten mailen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik gebruik het met periodes en ben altijd erg tevreden over het uitgebreide aanbod en snelle leveringen. Afgelopen week heb ik voor de eerste keer een levering niet ontvangen. Nadat ik dit met de kl... Mehr ansehen

4.8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Erg tevreden

Altijd leuk en fijn om verschillende geurtjes te kunnen proberen voor weinig. Altijd netjes optijd bezorgd en de geurtjes blijven ook goed hangen.

Hi Amanda,
Dankjewel voor je fijne review. Wat leuk dat je zo geniet van het ontdekken en dat alles altijd netjes op tijd aankomt. En extra fijn dat de geuren goed blijven hangen. 🩵

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gemakkelijke website en leuke manier om…

Gemakkelijke website en leuke manier om parfum te testen

Hi Lisa,
Dankjewel voor je review. Wat fijn dat je de website zo makkelijk vindt en dat je het een leuke manier vindt om parfums te testen. 🩵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is makkelijk om een parfum uit te…

Het is makkelijk om een parfum uit te proberen. De omschrijving is heel duidelijk

Hi Anna,
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je de omschrijvingen duidelijk vindt en dat het makkelijk is om een parfum uit te proberen. 🩵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betaalbare kans om verschillende geuren…

Betaalbare kans om verschillende geuren te proberen.
Goede betrouwbare service. Handig formaat om mee te nemen.

Hi GS,
Dankjewel voor je review! Fijn dat je het betaalbaar vindt om verschillende geuren te proberen en dat de service en het formaat goed bevallen. 🩵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betrouwbaar kwaliteit en een mooie…

Betrouwbaar kwaliteit en een mooie betaalbare manier op je parfum keuzen te verbreden

Hi Rudi,
Dankjewel voor je review! Fijn dat je Parfumado als betrouwbaar ervaart en het een mooie, betaalbare manier vindt om je parfumkeuzes te verbreden. 🩵

Top abonnement

Parfumado is zo fijn ik heb in iedere tas en toilettas wel een andere parfum zitten zodat ik altijd wat bij me heb, ik ben al snel uitgekeken op een een parfum dus daarom is het zo fijn dat je iedere maand een andere parfum kunt uitkiezen en zo ontdek je ook weer nieuwe geuren. Dus kortom een aanrader.

Hi Jolanda,
Dankjewel voor je enthousiaste review! Wat fijn dat Parfumado zo goed bij je past en je altijd een geur bij je hebt, waar je ook bent. Het is inderdaad heerlijk om elke maand iets nieuws uit te kiezen en nieuwe geuren te ontdekken. 🩵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Komt altijd op tijd binnen en kan er…

Komt altijd op tijd binnen en kan er lang mee doen, altijd gaat er eentje mee in de tas nieuwe geuren opdoen altijd een verassing wat er binnen komt

Hi Sydney,
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat de bezorging altijd op tijd is en dat je zo geniet van de verrassingen elke maand. Het is inderdaad altijd leuk om nieuwe geuren te ontdekken! 🩵

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik gebruik nu al een tijdje Parfumado…

Ik gebruik nu al een tijdje Parfumado en ik ben echt enthousiast. Een heel leuk kado om te krijgen.

Het concept is super handig: elke maand een nieuw parfum om te proberen zonder meteen een hele fles te hoeven kopen.

De selectie is uitgebreid, met zowel bekende merken als niche geuren. Wat ik vooral fijn vind, is dat je zelf kunt kiezen welke geur je ontvangt en dat het formaat perfect is voor in je tas of op reis.

Ook de levering verloopt altijd soepel en op tijd, en de verpakking voelt luxe aan. Het maakt het elke maand weer een klein cadeautje voor jezelf.

Hi Angie,
Dankjewel voor je uitgebreide en mooie review. Wat fijn dat je al een tijdje zo enthousiast bent en dat het elke maand voelt als een cadeautje.

Leuk dat je het gemak van zelf kiezen, het formaat en het ontdekken zo waardeert. Daar draait het voor ons om. 🩵

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne website met veel keuze en een…

Fijne website met veel keuze en een betrouwbaar abonnement

Hi Danielle,
Dankjewel voor je review. Wat fijn dat je de website en het abonnement zo prettig en betrouwbaar vindt. 🩵

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Voelt heel premium maar assortiment kan groter

Het hele concept van elke maand een andere parfum uitproberen is tof en de travel verstuiver voelt heel premium aan. Het zou van mij 5 sterren hebben gekregen als het assortiment groter was geweest.

Hi parfumliefhebber,
Dankjewel voor je eerlijke review. Wat leuk dat je zo enthousiast bent over het concept en dat de travel verstuiver zo premium aanvoelt.

We snappen ook goed dat je nog meer keuze zou willen zien. We blijven ons assortiment ontwikkelen, dus hopelijk ontdek je binnenkort nog meer waar je blij van wordt. 🩵

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ideaal om iets anders steeds te…

Ideaal om iets anders steeds te proberen ipv een volle fles te kopen, zou ook leuk zijn om meerdere flesjes te bestellen per maand

Hi parfumliefhebber,
Dankjewel voor je review. Wat fijn dat je het zo ideaal vindt om te blijven afwisselen zonder meteen een grote fles te kopen.

En leuk idee ook om meerdere flesjes per maand te kunnen bestellen — dat nemen we zeker mee. 🩵

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leuk om parfums te proberen!

Super leuk om diverse parfums uit te proberen. Ik draag niet dagelijks parfum dus een grote fles heb ik niet nodig. Op deze manier kan ik toch wisselen in parfum maar geen kapitalen kwijt zijn.

Hi Truus,
Dankjewel voor je fijne review. Wat leuk dat het zo goed bij je past en dat je op deze manier kunt blijven afwisselen zonder een grote fles nodig te hebben. 🩵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke manier om nieuwe parfum te testen…

Leuke manier om nieuwe parfum te testen en hele fijne verpakking waardoor ik altijd een luchtje bij me heb😊

Hi Erika,
Dankjewel voor je review! Fijn dat je zo blij bent met het testen van nieuwe parfums en dat de verpakking zo handig is om altijd een luchtje bij je te hebben. 😊🩵

Aanrader

Alles verliep heel soepel, van keuzes maken tot de kalender invullen tot de levering. Heel leuk concept!

Hi Charlotte,
Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles zo soepel verliep, van het kiezen tot de levering. We zijn blij dat je het concept zo leuk vindt! 🩵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De verpakkingen zijn klein en handig

De verpakkingen zijn klein en handig, dus je neemt ze makkelijk mee in je tas, naar werk of op reis. De geuren die ik tot nu toe heb gehad zijn ook echt van goede kwaliteit en blijven lang hangen. Het voelt elke maand een beetje als een cadeautje voor jezelf.

Hi Mieke,
Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat de kleine en handige verpakkingen zo goed van pas komen en dat de geuren van goede kwaliteit zijn. Het klinkt inderdaad als een heerlijk cadeautje voor jezelf elke maand! 🩵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Parfumado is de ideale manier om nieuwe…

Parfumado is de ideale manier om nieuwe niche geuren te leren kennen. DE flacon is stijlvol en praktisch en gaat zo mee in je tas.

20. März 2026

Hi Shirley,
Dankjewel voor je review! Fijn dat je Parfumado de ideale manier vindt om nieuwe niche geuren te ontdekken. De stijlvolle en praktische flacon maakt het natuurlijk nog leuker! 🩵
Liefs, Team Parfumado

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr