Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb mijn bestelling altijd op tijd binnen en best vaak een leuke gift naar keuze erbij gratis, het is nog maar een keer gebeurt dat het pakketje niet op tijd kwam en dat had te maken met een cadeau... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service! Mijn eerste bestelling was zoek maar Parfumado heeft opnieuw het pakketje naar me verstuurd. Hele snelle en fijne klantenservice. Bedankt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tevreden!! Goede snelle service. Passend oplossing ontvangen. Ook toen het door de Pasen iets langer duurde netjes bericht ontvangen dat er iemand mee bezig was. Geen heen en weer moeten mailen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik gebruik het met periodes en ben altijd erg tevreden over het uitgebreide aanbod en snelle leveringen. Afgelopen week heb ik voor de eerste keer een levering niet ontvangen. Nadat ik dit met de kl... Mehr ansehen

4.8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Goede parfum

Je kunt kiezen uit veel parfums. Er is een kalender die je vantevoren kunt invullen zodat je niet elke keer een nieuwe parfum moet uitzoeken. Ben er blij mee.

Hi Bijstra,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent! Leuk dat je de ruime keuze en de kalender zo handig vindt — dat maakt het ontdekken van nieuwe geuren net wat makkelijker.

Veel plezier met je parfums!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tot nu toe zijn alle parfums het beste…

Tot nu toe zijn alle parfums het beste die ik bestelde deze parfum bedrijf is zeker een aanrader

Hi Michel,

Wat geweldig om te horen dat al je parfums tot nu toe zo goed bevallen! Dank je wel voor het aanraden — dat waarderen we enorm.

Super fijn!

Super fijn! Hele maand voorzien van een nieuw en lekker luchtje. Altijd optijd verzonden en ontvangen.

Hi Jasmijn,

Wat fijn om te horen! Heerlijk dat je elke maand kunt genieten van een nieuw parfum en dat alles steeds op tijd aankomt. Precies zoals het hoort!

Parfumado is fijn

Parfumado is fijn, Elke maand een favoriet geurtje in de brievenbus, Elke maand iets wat vertrouw is omdat ik kan kiezen tussen verschillende geuren die ik lekker vind. Ik kan pauzeren als ik er even geen nodig heb, of een maand een geurtje kies voor mijn partner
De geurtjes komen Elke maand op tijd door de brievenbus. Nog nooit problemen gehad.
Ik ben fan

Hi Natasja,
Wat leuk om te lezen, dankjewel. Fijn dat je elke maand iets kunt kiezen dat echt bij je past en dat alles zo soepel verloopt. En hoe leuk dat je af en toe ook iets voor je partner kiest. 🩵

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het is een hele fijne manier om…

Het is een hele fijne manier om verschillende parfums te proberen. En je parfum af te stemmen op het seizoen.ze zijn betrouwbaar goede klantenservice.

Hi Kamilla,
Dankjewel voor je mooie review. Wat fijn dat je op deze manier verschillende parfums kunt ontdekken en ze afstemt op het seizoen. En extra leuk dat je onze service zo ervaart. 🩵

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leuke manier om elke maand een ander…

Leuke manier om elke maand een ander parfum te proberen.

Hi Petra,
Dankjewel voor je review. Wat leuk dat je elke maand weer iets nieuws kunt proberen en zo blijft ontdekken wat bij je past. 🩵

Breed assortiment

Breed assortiment, vlotte bezorging en steeds mooi verpakt.

Hi Eve,

Wat fijn om te horen! Geweldig dat je zo tevreden bent over het brede assortiment, de vlotte bezorging en de mooie verpakking. Daar worden we blij van!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfect om nieuwe geuren te ontdekken op een betaalbare manier

Al zoveel nieuwe heerlijke geuren ontdekt die echt goed bij me passen, ik raad het al mijn vriendinnen aan :)

Hi Aude,

Wat leuk om te horen dat je al zoveel geuren hebt ontdekt die echt bij je passen! En super dat je ons aanbeveelt aan je vriendinnen — dat waarderen we enorm.

Veel plezier met al je volgende ontdekkingen!

Ik ben erg tevreden

Ik ben erg tevreden. Leuk om nieuwe geuren te ontdekken. Ik vind de flacon voor in de tas heel makkelijk en fijn om mee te nemen.

Hi Anke,
Dankjewel voor je fijne review. Wat leuk dat je zo geniet van het ontdekken van nieuwe geuren. En die travel flacon is inderdaad ideaal om overal mee naartoe te nemen. 🩵

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leuke manier om nieuwe parfum te…

Leuke manier om nieuwe parfum te ontdekken. Leuke site met vragen om je favoriete geurstijl te vinden en goede aanbevelingen. Daarnaast ben ikzelf erg tevreden over de manier waarop het abonnement is vormgegeven door de keuze om het te kunnen pauzeren. Daar maak ik best wel eens gebruik van door vakantie of andere dingen.

Hi Myrte,
Dankjewel voor je mooie review. Wat fijn dat je zo geniet van het ontdekken én dat de aanbevelingen je helpen om nieuwe favorieten te vinden. En helemaal goed dat je het abonnement af en toe pauzeert wanneer het jou uitkomt — zo blijft het precies passen bij jouw ritme. 🩵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elke maand een cadeautje voor mezelf

Elke maand een cadeautje voor mezelf! Goede prijs kwaliteit verhouding.

Hi Nicole,

Wat leuk om te horen dat het elke maand als een cadeautje voor jezelf voelt! Fijn dat je ook zo tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vind het heerlijk om iedere maand een…

Vind het heerlijk om iedere maand een nieuw Parfum uit te proberen

Hi parfumliefhebber,

Wat leuk om te horen dat je het heerlijk vindt om elke maand een nieuw parfum uit te proberen! Dat is precies waar het om draait: ontdekken en genieten.

Veel plezier met je volgende geur!

Heel erg blij

Heel erg blij! Er was en pakketje niet goed geleverd kreeg de zelfde dag toch nog een opgestuurd. Super fijn. Vorige week m’n nieuwe weer gehad het is gwn prettig om elke maand wat nieuws te mogen en kunnen proberen!

20. März 2026

Hi Sem,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent! Goed dat we het meteen voor je konden oplossen toen je pakketje niet goed geleverd werd. En heerlijk dat je elke maand weer iets nieuws kunt proberen — dat maakt het extra leuk!

Goed en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar

22. März 2026

Hi Carla,
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je ons goed en betrouwbaar vindt. 🩵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijke geuren voor een mooie prijs

Ik vindt het een hele fijne website. Het is fijn om elke maand een nieuwe geur te ontdekken. Zelf vindt ik het heel heerlijk om naast mijn eigen geuren ook nieuwe geuren te ontdekken voor een mooie prijs. Ik zal hier voorlopige lid blijven

Hi Anja,
Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo geniet van het ontdekken van nieuwe geuren en dat je het een mooie prijs vindt. We zijn blij dat je voorlopig lid blijft! 🩵

Fun!

Fun! Cute! Easy!

Hi Frederique,
Dankjewel voor je leuke review! Fijn dat je het zo fun, cute en easy vindt. 🩵

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Parfumado is uniek in zijn soort

Parfumado zorgt ervoor dat je altijd wat nieuws te kiezen hebt, ze hebben een ruim assortiment aan parfums en met het parfum abonnement heb ik persoonlijk een stuk minder keuze stress. Let er wel op de bekende merken zoals Jean Paul Gaultier of Valentino zitten er niet tussen

Hi Mart,
Dankjewel voor je review. Fijn dat het ruime assortiment je helpt om makkelijker te kiezen en nieuwe dingen te ontdekken. En goed dat je het benoemt — we blijven ons aanbod ontwikkelen, dus wie weet spot je binnenkort ook nog meer bekende namen. 🩵

Leuke parfums te ontdekken

Leuke parfums te ontdekken, netjes thuis geleverd. Enkel de prijs is wat hoog…of de hoeveelheid zou wat meer moeten zijn…

Hi Olivier,
Dankjewel voor je eerlijke review. Fijn dat je zo geniet van het ontdekken en dat alles netjes bij je thuis wordt geleverd.

We snappen ook goed dat je het gevoel hebt dat het wat prijzig kan zijn. Juist daarom proberen we het ontdekken zo waardevol en leuk mogelijk te maken. 🩵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dankzij Parfumado heb ik de meest…

Dankzij Parfumado heb ik de meest lekkere geuren ontdekt via de quiz hartstikke bedankt.

Hi Miriam,
Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je dankzij de quiz de lekkerste geuren hebt ontdekt. We hopen dat je nog veel meer favorieten vindt! 🩵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede manier om nieuwe parfums re…

Goede manier om nieuwe parfums re proberen en meteen handig formaat voor op reis

Hi Paula,
Dankjewel voor je review! Fijn dat je het zo'n goede manier vindt om nieuwe parfums uit te proberen en dat het formaat ideaal is voor op reis. 🩵
Liefs, Team Parfumado

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr