in de winkel in Houten werd ik direct netjes door Jorden geholpen. Hij kan duidelijk en goed adviseren bij de aankoop van een padelracket. De tijd die hij voor mij nam met een kopje koffie erbij heb i... Mehr ansehen
Prijzen zijn scherp, er was iets klein met de levering en dit werd enorm snel en klantvriendelijk opgelost, geen chatbox maar met echte mensen. Een site waar ik zeker nog ga bestellen!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Fijne website met dito service
Fijne website met dito service. Zondag besteld, zelf een foutje gemaakt met aflevering maar netjes opgepakt door zowel Padelpatron als DHL; binnen 2 dagen geleverd. Kom zeker terug.

Antwort von Padelpatron
Padelracket snel en netjes geleverd
Padelracket snel en netjes geleverd. Direct en duidelijk antwoord op mijn vragen

Dikke 0 voor klantenservice
Sturen defecte items op en weigeren deze dan te vervangen.
De geboden oplossing was retourneren en dan opnieuw bestellen aan de nieuwe prijs en opnieuw verzendkosten betalen, hetgeen €25 extra zou kosten.
Oplossing is er pas gekomen na interventie en oordeel van het ECC en nog probeert het bedrijf de review offline te laten halen als laster. Na aanleveren van bewijs staat deze gelukkig weer online om anderen te waarschuwen voor hun oneerlijke praktijken!

Antwort von Padelpatron
Goede prijs en snel geleverd!
Nieuw racket besteld voor een goede prijs. Werd snel geleverd en zat keurig verpakt, kan niet anders dan 5 sterren geven! Enige opmerking is dat het aanbod tassen/hoesen op de site wat klein is. Ik wilde er eigelijk een simpele hoes voor alleen 1 racket bij bestellen, zat helaas niet iets voor mij tussen

Mooi padel racket
De klantenservice is snel en de levering was erg vlot (binnen 2 werkdagen). Het racket ziet er van goede kwaliteit uit en komt overeen met de foto. Als extraatje zat er zelfs een lief berichtje onderin de doos. Positief verrast en zal hier in de toekomst zeker vaker bestellen
Supersnelle bezorging!
Ik kreeg de volgende dag pas antwoord op mijn chatvraag. Maar dat hebben ze ruimschoots goedgemaakt door mijn geplaatste bestelling ongeveer 2 uur later aan de deur te bezorgen. Top gedaan padelpatron!!
Snelle en goede service
Nieuwe Head Padeltas op woensdag bestelt, vrijdag al geleverd, mooie tas netjes verpakt,topservice én leuke boodschap en kortingscode erbovenop👍👍
Slechte klantenservice bij een kapot racket
In november een padelracket gekocht. Snelle levering en een persoonlijk kaartje erbij. Tot zover niets aan de hand.
Na een aantal keer spelen begon de bovenlaag van het racket af te brokkelen. "Komt door spelen in de regen" was de reactie. Een tegemoetkoming van 10% korting op een volgende aankoop of 15% van het bestelbedrag terug gestort krijgen was de oplossing. Na doorvragen wat er meer mogelijk was, kon men het racket terugsturen naar de leverancier en duurt minimaal 3 weken. Dan ben ik dus 3 weken m'n racket kwijt. Al met al, geen goede en empathische klantenservice. Ik wil graag tot een goede oplossing komen, maar dan wordt er niet meer gereageerd.
Het kan en mag natuurlijk niet dat je jezelf "Dé Padel Specialist" noemt en zulke slechte kwaliteit levert.
Graag zie ik alsnog een passende oplossing tegemoet.
Vriendelijk service & snelle verzending!
Ik had een racket besteld, maar die ging na de eerste keer spelen stuk. Retourneren was snel gegereld, en kreeg m'n geld terug. Vervolgens een nieuw racket besteld, en die bevalt heel goed!
Vriendelijk service & snelle verzending!
Prima levering, factuur duurde even
De (2) rackets zijn prima geleverd, geen probleem. Duurde even voor de factuur, maar uiteindelijk gelukt. Dank je!
Fantastique
Om 02.00 besteld, diezelfde dag nog in huis. Geen schade, goed racket met een gymtas van adidas erbij. Fantastique
Makkelijk bestellen
Makkelijk bestellen
Snel geleverd!
Communicatie via whatsapp
Product voldoet aan omschrijving/verwachting
Zeer tevreden
2 rackets besteld. Super snel geleverd. Ook weer racket retour gestuurd. Super snel geld op de rekening. Snelle en goede service!
Snelle verzending, goed advies, goede communicatie
Snelle verzending, goed advies, goede communicatie.
Nadat ik via de chat duidelijk advies en antwoorden gekregen had op mijn vragen, heb ik een racket aangeschaft dat ook nog een prima prijs had in vergelijking met andere sites. Het werd dezelfde middag verzonden en de volgende dag had ik het meteen in huis.
Snelle levering + Top kwaliteit
Snelle levering, top kwaliteit artikelen.
Correcte prijs; geleverd binnen de 2 werkdagen
Geleverd binnen de 2 werkdagen. Er zat een handgeschreven tekstje bij in de doos met de boodschap veel succes. Ook een gratis overgripje werd meegeleverd. Bovendien een zeer correcte prijs.
Super service bij Padelpatron!
Ontzettend tevreden over Padelpatron. Voor de verjaardag van mijn vriendin een racket gekocht, die ik helaas moest omruilen omdat die beschadigd bleek te zijn. Hier werd absoluut niet moeilijk over gedaan. Ik kon hem met een opgestuurd retourlabel terugsturen en ik heb binnen 4 dagen een andere ontvangen, met een set padelballen erbij voor het ongemak.
Ik raad Padelpatron zeker aan! Hele goede service.
Good rackets (Head + BullPadel).
Good rackets (Head + BullPadel).
Very fastdelivery.
Recommended seller !
Snelle levering , goede prijs en gratis extra grip
Top Racket
Top Racket
Top Service
Fast delivery
Viva Padel Patron!
Thanks from Germany:)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.