Restaurant Paafuglen - Tivoli Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig kedeligt mad, bøf med sener, tørre wienerschnitzeler, i det hele taget en kedelig oplevelse og meget dyrt. Men så ved man det og det bliver første og sidste gan vi alle kommer der

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle en tur i Glassalen. Inden da havde vi booke bord på Paafuglen. Vi valgte deres Forårsmenu. Forret : havtasketater, hovedret : lammeculotte og til dessert rabarbertrifli og hertil deres vinme... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her tales dansk! Et særsyn i København: En restaurant hvor der er voksne, professionelle mennesker ansat som tjenere. Og maden er også god.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god og positiv oplevelse i restaurant Paafuglen i Tivoli, lørdag d 29 juli 2023, hvor vi havde bord og nød dejlig mad. Ved ca 21.30 tiden, blev det et forfærdeligt regnvejr. Mange var I Ti... Mehr ansehen

1. Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Paafuglen åbner sig helt ud mod Tivoli med sin store opvarmede og lukkede Terrasse. Havesalen er bragt tilbage som den stod i 1890'erne med sine enestående spejlmalerier, der forestiller alle de kendte figurer fra bl.a. Pantomimeteatret. Tivoli Salonen har foldedøre så salonen ligesom Havesalen kan åbnes op ud mod haven. Den Runde Salon står som altid som den ideelle, lyse glasindrammede salon. Book jeres arrangement til Jul, Nytår og Sommer 2014 allerede nu.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

234 Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Er det ikke muligt at give 6 ******

Er det ikke muligt at give 6 ******

Kære Restaurant Påfuglen i Tivoli.
Det var vores 10 års bryllupsdag og jeg havde været på arbejdet siden kl.03 natten til fredag (4 juli vores bryllupsdag) og vi skulle efter arbejde ind og se Tivolirevyen (Den var ikke så god) og efterfølgende skulle vi finde et sted at spise.

Vi kom forbi Påfuglen og vi fik et bord udenfor (skal lige siges at det regnede meget) under en markise og kunne se plænen /scenen hvor AGUA skulle spille fra 22-23.

Jeg var træt, men jeg må indrømme at vi ente med at sidde der i 4 timer, og blive betjent af den sødeste og opmærksomme tjener, Sophie, hun gjorte alt hvad hun kunne for at hygge om os (og alle andre gæster) med sådan en hyggeligt og kærlig betjening. Tak Sophie for du var der den dag, for du sørgede for os og du var helt sikkert en del af grunden til vi blev så længe, for jeg/vi nyd virkelig aftenen og din betjening og dejlige humør.

Maden og efterfølgende drink, skal vi bestemt heller ikke klage over.

Restaurant Påfuglen, I er så heldige at have en masse dejlige ansatte, og jeg håber I tager jer godt af dem, for ingen tvivl om de virkelig giver sig, når de er på arbejdet.

TAK, min aften blev "reddet" og jeg havde en skøn 10 års bryllupsdag.

Knus og kram og hils Sophie mange gange.

Peter & Søren.

4. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis man kunne give 0 stjerner havde i…

Hvis man kunne give 0 stjerner havde i ikke fået denne ene og meget lille stjerne fra mig og min familie.

16 personer ankommer vi med bestilt bord. Vi bliver sat ved 2 borde, selv om vi har bestilt og der er masser af plads i restauranten , nægter de at sætte os sammen. Det ender med at vi sidder med ryggen til den anden del af familien og selvom vi spørger flere gange bliver der sagt nej, de mener det er det sammen for os lige meget hvordan vi sidder, og vi alligevel ikke kan tale med den anden ende af bordet.
Virkelig ærgerligt når mange af os kun ses en gang om året.

Til maden 🤮
Aldrig har jeg fået så elendighed og samtidig dyr mad. Et stjerneskud hvor de ønsker at putte rejesalat på, glemmer lansen, som derefter bliver delt ud på vores tallerkener, og hvor vi må skærer halvdelen af fiskefileten fra da det kun er rasp, tør som Sahara. ØV en ærgerlig oplevelse.

27. Dezember 2024

God mad

God mad, god service super smilend og hyggelig tjener og nissen var forbi med lidt ekstra.
Her kommer vi gerne igen

16. Dezember 2024

Fortjener alle seks stjerner

Vi - to veninder -nød juleplatten, kaffe, petit fuor mm, og man havde sørget for vores "stambord". Alt var super lækkert. Servicen var i top som sædvanlig. Utrolig rar og opmærksom tjener. Fortjener alle seks stjerner.

3. Dezember 2024

MEGA skuffende oplevelse

MEGA skuffende oplevelse
Vi var 4 veninder , der så frem til en lækker wienersnitzel på restaurant Paafuglen.
Total smagløst oplevelse .. som at stikke tungen ud af vinduet. Prisen svarede som i overhovedet ikke til maden. Tørre kartofler , sovs uden smag . Kødet var tørt
Maden blev serveret knap 10 min efter vi bestilte . Hvilket indikere samlebånds madlavning … kommer der ikke igen.

2. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har idag været på påfuglen og…

Vi har idag været på påfuglen og spise,. Det var så dårlig mad. Vi fik Ande menuen . De hvide kartofler var små glas kartofler og meget mindre en de brune kartofler. Total smagsløg. Sovsen var tynd og det smagte bare af ingenting. Servicen var dårlig og det hele var bare slet ikke pengene værd.
Nul stjerner herfra.

1. Dezember 2024

Elendig service

Var i dag en blandt et selskab på 50 personer, vi var kun lige kommet ind i lokalet hvor vi skulle sidde end ikke fået vores overtøj af før en sur tjener kom for at tage mod vores bestilling af drikkevare, (menuen var bestilling på forhånd), vi havde bordet frem til kl. 19:00, Ca kl. 18:20 er jeg nød til at gå for mig selv og lader både min sodavand og dessert stå, da jeg kommer tilbage Ca 5 min senere er min sodavand blevet fjernet og trods flere ved bordet har bedt, den sure tjener om at lade både maden og drikkevare stå, i det jeg kommer tilbage fjener tjeneren min dessert,og bliver meget fornærmet da jeg beder ham om at lade den stå fordi jeg ikke var færdig med at spise.

30. November 2024

Service i top

Frokostplatten var helt okay, men størst ros skal gives til den belevne, opmærksomme, venlige tjener, Daniel, som gjorde oplevelsen total.

16. Oktober 2024

Øv oplevelse

Vi var på påfuglen og spise tirsdag aften. Vi kom ind 7 personer, ud af dem var der 5 udviklingshæmmede borgere.
Maden var overraskende dårlig. Forretten var rejecocktail, som bestod af salat, der lignede at have lagt et par dage, det var tørt i kanten og noget af det var helt slatten. Der var meget få rejer på retten, så den var meget tør og trist.
Hovedretten var ok, dog heller ikke prangende, da kødet virkede lidt uigennemstegt, og igen med dårlige grøntsager til.
Desserten var ok.
Da vi skulle betale bad vi om at betale hver for sig, pga. borgernes kvitteringer til deres regnskaber.
Tjeneren sagde at dette ikke kunne lade sig gøre, og at vi skulle have meddelt det inden vi spiste.
Vi var nød til at holde fast på vores, og tjeneren blev ved med at sige at det ikke kunne lade sig gøre og at vi skulle betale samlet.
Vi holdte fast på at det “måtte” vi ikke, og så blev han flabet. Han sagde bla. At det kunne han ikke tage sig af og at vi bare skulle se at få betalt den samlet regning nu!!!
Vi holdte fast på vores ret til at betale hver for sig og bad om at tale med “chefen” der så ordnede det for os.

Ærgeligt at de har personale der er flabet i deres tilgang til kunderne.

Jeg kommer der aldrig igen.

10. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Restaurant Paafuglen leverede igen i…

Restaurant Paafuglen leverede igen i år, en gennemført lækker og velsmagende menu, med variationer over et tema, af delikat, stilfærdig, luksus.

Stemningen var endog meget fredelig og hyggelig, med godt med lys fra både side- og tag-vinduer, og et miljø af frisk luft, og åbne lyse lokaler.

Maden var ny og lækkert tilberedt, og kom som små overraskelser på rad og række. Helleflynder Cerviche, med lidt chilli, løg og lidt andet, perfekt afstemt i blanding af sarte, men tydelige smagsnuancer, og særdeles lækker afstemt med salt.

Kalveculotte' i passende antal skiver, (jeg en ekstra skive af min Faster, der gav idag,), med små nye kartofler, og himmelskøn næsten cremet rødvinssauce, der smagte af mer' og mer'.

Desserten, var fløde is med stracciatella, dertil friske brombær og jordbær, en skøn lille hapser', der ikke var alt for mange kalorier i, til at få ned.

Jeg fik to gange små kildevand, og min faster fik et glas af husets hvidvin.

Masser af Stjerner, Kokkehuer, og UG'ger med Kryds og Slanger !!!.

7. Juli 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Elendigt og kedelig og dyrt

Elendigt og kedeligt. stjerneskud

Vi bestilte 2 stjerneskud.
På et stykke kedeligt blødt toastbrød, lå der 2 små meget stegte fiskefiletter.
Der var megwt lidt fisk og meget panering.. ikke bedre end de færdigpanerede man kan købe i supermarkederne…
Ovenpå var lagt en klat dressing og på den var der kastet en lille håndfuld rejer..
En lille klat sorte æg og en kvart citron .

Kvaliteten stod slet ikke mål med prisen.
Betjeningen var heller ikke boget at råbe hurra for
Vi blev på inået tidspunkt kontaktet efter vi havde spist, for st høre om vi ønskede dessert eller noget andet
Så efter en pæn ventetid, måtte vi vinke til tjeneren og bede om regningen.

Vi kunne sagtens have spist mere, men valgte at betale og forlade stedet.
Ikke noget st anbefale

2. Juli 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisk betjening

Silke gjorde vores aften helt fantastisk, for man skal lede længe efter en tjerner der gør sit arbejde som hun gjorde. En anden tjener kom ved et uheld til at tabe vores sovsekande..der skete ikke noget ved det og Silke tog over og gav os en aften vi sent vil glemme med sin smilende og serviceminded attitude. Hende og de andre vi har mødt ved tidligere besøg, ville man elske selv at have ansat

28. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr