Outdoor Cooking Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PostNord har mistet pakken, på mystisk vis og ansvaret ligger hos Outdoor Cooking. De er ikke kontaktbar, hverken på mail eller telefon. Så udestående kan jeg ikke få tilbage, hverken købet eller ret... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på! Havde en underlig købsoplevelse, hvor jeg fik en bekræftelse på købet og pengene blev reserveret. Undrede mig over, hvor varen blev af og prøvede forgæves at kontakte dem flere gange på mail,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde bestilt en pande. Da jeg modtog den viste det sig at den var defekt i håndtaget. Har skrevet direkte til deres email og via deres formular. De svare aldrig tilbage, og de tager heller ikke tele... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voldsomt utilfreds! Har ringet, skrevet mails, besked via Instagram og hjemmesiden - INGEN svar. Varen er returneret for mere end 3 uger og har intet hørt. Forsøgte at annullere inden afsendelse... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Fachgeschäft für Grillgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

Med passion for udendørs mad, godt grej og fornuftige priser finder du hos Outdoor Cooking et stort udvalg af produkter tilpasset det nordiske friluftsliv. Vi sælger med stor passion alt indenfor båludstyr, grille, røgeovne etc. samt det bedste tilbehør inden for gear og grej – vores sortiment favner bredt- og vi har over 100 forskellige varer, fordelt på mere end 10 valide og banebrydende brands indenfor friluftsliv og madlavning.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hurtig og fleksibel levering

Hurtig og fleksibel levering, lækre produkter og reklamation ordnet hurtigt og problemfrit - kan kun anbefales 👍

10. September 2018

Kære Lene
Mange tak for din anmeldelse.
God fornøjelse med dit nye udstyr.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtig levering

Kan klart anbefales. Produkt lever op til mine forventninger.

7. September 2018

Hej Claes.
Tusind tak for roserne.
Rigtig god fornøjelse med dit udstyr.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale at handle hos…

Kan varmt anbefale at handle hos Outdoor Cooking.. Det er en meget personlig, professionel betjening jeg har oplevet. Jeg fik min pakke til tiden, den var leveres som aftalt i sort indpakning, da det var en gave. Der er stor tilfredshed med selve produktet , den lever op til at pris og kvalitet hænger sammen. Nu ser vi kun frem til kolde nætter, så vi kan bruge vores bålsæt og nyde ude livet. Det er bestemt ikke sidste gang jeg hander her. Og vil kun anbefale andre at gøre det samme, hvis man ønsker gode produkter...

2. September 2018

Hej Maja.
Tusind tak for din flotte anmeldelse og tak fordi vi også fik lov at høre om din oplevelse med produktet.

God fornøjelse i det fri.

Til tiden

Til tiden, ingen problemer

2. September 2018

Kære John.
Tusind tak skal du have.
Pøj pøj med udstyret.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hurtig levering og det er jo en god…

Hurtig levering og det er jo en god ting. Lidt dyr fragt. Desuden var mit produkt dårligt indpakket og derfor var den originale kasse som bålgryden var i ødelagt (ret træls, når den skulle bruges til gave).

30. August 2018

Kære Gitte.
Det er vi kede af at høre. Vil vil fremover sikre os at kasserne er bedre sikret mod skader under fragten.
Du er velkommen til at kontakte os så vi kan finde en løsning.

Fremragende.

21. August 2018

Hej Rune.

Tusind tak for roserne. Det sætter vi pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig,Ærlig og God Service!

Jeg henvendte mig til Outdoor Cooking med spørgsmål om en pizzaovn jeg var interesseret i - og fik svar tilbage at den nok ikke ville leve op til mine forventninger. De pegede så på en anden ovn som ovenikøbet var billigere.

Der var flere spørgsmål og så selvfølglig lidt forhandling - jeg kan ikke sætte en finger på den service jeg har modtaget og kommer helt sikkert til at handle der igen.

15. August 2018

Hej Mikkel.
Tusind tak for din meget fine anmeldelse.
Jeg håber du er kommet godt i gang med pizzabagningen.

Med venlig hilsen Jonathan fra Outdoor Cooking

Helt fin og OK handel !

29. Juli 2018

Hej Olaf.
Du skal have tusind tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på.

Hurtig og korrekt ekspedition

Hurtig og korrekt ekspedition. Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente varen mandag i GLS Shop.

22. Juli 2018

Hej Kent.
Det er vi rigtig glade for. Så tak for det. Og god sommer👍
Mvh Jonathan fra Outdoor Cooking

Lyn hurtig levering

17. Juli 2018

Hej Claus.
Tusind tak for din anmeldelse.
Rigtig god sommer. Mvh Jonathan fra Outdoor Cooking

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

fint

fint med det hele

15. Juli 2018

Hej Frank.
Tusind tak for dine ord. Det sætter vi stor pris på! Med ønsket om en god sommer.
Mvh Jonathan fra Outdoor Cooking

Hurtigt

Hurtigt, perfekt, billigt, seriøst..... jeg kan uforbeholdent anbefale dette servicemindede sted

14. Juli 2018

Antwort von Outdoor Cooking

Hej Mikael. Tusind tak for din ordre og de pæne ord. Vi vil ønske dig god sommer. Mvh Jonathan fra Outdoor Cooking

Fantastisk service

Fantastisk service. Havde allerede varerne dagen efter vi bestilte.

2. Juli 2018

Hej Anja,

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at dine varer kom hurtigt frem.
God fornøjelse med produkterne.

Mange hilsner Jonathan & Tobias
Outdoor Cooking

Super☺

Super☺☺☺☺☺☺

20. Juni 2018

Kære Jane.
Det glæder os at alt er som det skal være. Mange hilsner Jonathan & Tobias Outdoor Cooking

God personlig service

20. Juni 2018

Kære Lars & Kirsten.
Hvor det i den grad glæder os at læse. Så er vi kommet et skridt videre i den rigtige retning. God fornøjelse med erhvervelsen. Mange hilsner Jonathan & Tobias Outdoor Cooking

Hurtig respons på bestilling

13. Juni 2018

Hej Linda.
Mange tak for dine pæne ord. Det er værdsat! Mange hilsner Jonathan & Tobias Outdoor Cooking

God service

God service. Hurtig levering.

27. Mai 2018

Kære Brian.
Det glæder os at du bed mærke i begge dele. Rigtig god sommer til dig! Mvh Jonathan & Tobias Outdoor Cooking

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr