Oslotaxi Bewertungen 16

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Idag var andre gang taxi ikke dukker opp.

Idag var andre gang jeg har forhåndsbestilt taxi og den ikke dukker opp. Ingen melding, telefon eller noe - den bare dukket ikke opp. Prøvde å ringe sentralen, men der er det ikke mulig å få kontakt. Min kone måtte derfor kjøre meg. Svært dårlig - har slettet appen og kommer av prinsipp aldri til å bruke Oslo Taxi igjen

14. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Taxi sjøføren tok for mye penger fra…

Taxi sjøføren tok for mye penger fra meg. Når jeg har betalt 171kr egenandel han krevde ekstra fra meg. Han ringte på mobil tlf flere ganger og løy om at jeg ikke har betalt. Jeg er veldig skuffet han løy til meg. han ringte 2 ganger og stoppet bilen ved fortauet. Jeg så skjermen det sto godkjent men allikevel han ga ikke kvittering og mente at vi må sjekke banken om det ble trukket betaling. Det var den verste opplevelsen i oslo taxi aldri mer oslo taxi.

12. März 2026

Digitalt på flyplassen

Bestilte taxi digitalt ved hjelp av en betjent på flyplassen. Forsikret meg flere ganger at adressen var korrekt - både ovenfor betjent og taxisjåfør. Likevel klarte sjåføren å kjøre til samme navne adresse, men helt feil lokasjon.

Når familiemedlemmer ikke høre noe om at de hadde kommet frem trygt, ringte vi sentralbordet. Der ble vi møtt med lite forståelse da vi ytret vår bekymring til at vi ikke viste hvor passasjerene var. De unnskyldte seg med at det er flere i køen og de ikke kunne hjelpe mer, og dersom vi skulle klage måtte vi sende dette skriftlig. Vi nevnte aldri om noe klage, bare ønsket å vite hvor passasjerene ble av og om det ordnet seg med turen.

MAKAN til dårlig kundeservice. Vil på det sterkeste anbefale selskapet å ansette flere på sentralbordet, og helst noen som møter deg med forståelse, vennlighet og respekt. Ikke der man snakker forbi hverandre og ikke interessert i å hverken løse eller hjelpe.

1. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk mann

En fantastisk mann! En kveld i november ble jeg oppringt av en sjåfør i en taxi. Det var mannen i A - 283 som hadde fått min svigerinne på 88 år i bilen. Hun husket ikke adressen sm hun skulle til. Det var en kald novemberkveld. Han kjørte rundt med henne en time og tilslutt fant de hennes notatbok med mitt nummer. Han ringte meg og sammen fant vi adressen. Han forsikret seg om at nøkkelen passet og sørget for at hun kom seg trygt inn. Jeg hadde kontakt med ham den kvelden flere ganger og han var den mest hensynsfulle og snille mannen som min svigerinne kunne møtt. Her har Oslo Taxi en flott sjåfør. Tusen, tusen takk!

26. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forhåndsbestilt taxi kom ikke til avtalt tid

Hadde forhåndsbestilt taxi, kom ikke til avtalt tid. Ringte sentral og fikk beskjed om at det var mange som ønsket taxi og at det ville ta litt tid. Jeg svarte at det var nettopp derfor jeg forhåndsbestilte allerede dagen før. Fikk da som svar at forhåndsbestilte taxier ble lagt ut på systemet sammen med alle direkte bestillinger og at sjåførene bekreftet fortløpende. Altså så gis det ingen prioritet til forhåndsbestillinger hos Oslo taxi, det har derfor ingen hensikt å forhåndsbestille da man havner i samme kø som alle andre som trenger en taxi.

1. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sjåfør viste ikke hvor Oslo rådhus var

La inn bestilling i appen om å bli kjørt i til Oslo rådhus. Taxisjåføren kjørte meg til Høyres hus og insisterte på at det var her jeg skulle. Jeg forklare at det ikke stemte, men han var helt uenig. Sjåføren hadde kjørt taxi i Oslo i 20 år sa ham, men Oslo rådhus viste han ikke hvor var. Utrolig. Ble til slutt kjørt dit, men jeg måtte guide ham til hvor rådhuset var. For han ante ikke hvor det var.

23. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forhåndsbestilte taxi til 06:30,- de…

Forhåndsbestilte taxi til 06:30,- de dukka ikke opp. Ringte gjentatte ganger og etterlyste bil,- tre kvarter seinere fikk jeg beskjed om at de ikke hadde biler i området (jeg bor sentralt på Majorstua), og at man har ingen garanti for å bli henta selv om man bestiller bil dagen før (meldingen går ut til bilene ti minutter før tidspunktet man har bedt om taxi til). Styr unna, jeg rakk ikke fly og måtte betale masse ekstra for ombooking. Styr unna om du har noe du skal rekke i tide!!!!

17. Juni 2024

Helt ræva selskap

Helt ræva selskap! De klarer ikke holde styr på noen ting. Jeg har sendt inn klage gang på gang i sammenheng med skolekjøring. De henter flere når jeg har bedt om alene bil etter kreftbehandling. Makan til firma!

27. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har nå ventet 3 timer på taxi med…

Har nå ventet 3 timer på taxi med trappeklatrer.
Får bare beskjed om å vente, ingen på sentralen vet hvor taxien er.
Respektløs ovenfor gamle og syke!!!
Får vel sjekke om hun kan få lov til å overnatte på Ullevål sykehus.
Skam dere!!!

11. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Anbefales ikke. Elendig kundeservice.

Anbefales ikke!

Forferdelig gammeldags app. Taxisjåførens taximeter allerede viste et beløp på over 200NOK da vi satt oss inn i bilen. Han kunne ikke svare på hvorfor dette er tilfelle. Fastpris til Gardemoen stemte ikke heller. Ifølge nettsiden prisen er 729kr (vi var to stk i bilen), men vi måtte betale 869NOK.
Måtte mase meg fram flere ganger for å få svar på klagen min. Til slutt svarte "saksbehandler" om at prisen er riktig uten å ta stilling til noe som helst innhold i klagen, han rett og slett ignorerte alt som var skrevet der.

5. September 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Stort sett solid

Stort sett solid, men utstrakt bruk av ulisensierte sjafører er bekymringsverdig. Når man setter seg inn i en taxi er det viktig å føle seg trygg. Hvis lommen til sjaførens ID-kort er tom og sjaføren ikke vet hvor helt sentrale steder i hovedstaden ligger hen er det åpenbart at han kjører ulovlig. Jeg har meldt dette til selskapet ved flere anledninger uten at de har fulgt det opp. Jeg kan derfor anta at passasjerenes sikkerhet ikke står i høysetet.

23. November 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr