Havde booket 3 dage i en søbreds hytte, mine to drenge og mig skulle prøve noget nyt, så vi tog fra Langeland til Ørsted, da en fiske hytte ved søen lød spændende. Vi blev taget godt imod da vi ankom,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hyggeligt sted med masser af muligheder at blive væk fra hverdags rutine... Naturen, hyggelig omgivelse og et fiskestang kan noget helt specielt... også til familier med børn med børnefiskesø- læ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Søerne er fyldt med alger, fisk er sjældne, vejene er ekstremt våde og beskidte. Samlet set er dette sted blevet værre og værste af fortiden. Det var desværre mit sidste besøg her. PS. selv taxachauff... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi var nede på et hytte ophold og skulle have haft en overnatning. Vi fangede absolut ingenting og det virkede fuldstændig dødt i den sydlige ende hvor vi stod. Det flød med Line rester. Tomme flasker... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har skiftet navn fra Ørsted Ørredvand til Ørsted Outdoor. Alt er som det plejer, men nyt navn og hjemmeside. Ørsted Outdoor - udendørs aktiviteter Put and Take Fiskesø med ørred og stør fiskeri. Søbredshytter direkte til vandet. Børnesø med fiskeri for børn under 12 år. Stor 18 huls Fodboldgolf bane i kuperet terræn. Naturcampingplads. Familiebane med Krolf og Junior fodboldgolf. Grejbutik med salg og udlejning og kiosk med mad og drikkevare. Midt på Sjælland - Tæt på Roskilde og Køge.
Åbakkevej 13, 4130, Viby Sj, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Vi var 2 der har været ude fra kl. 17 til 21 og det ser pænt og ordentligt ud samt faciliteterne ser ud til at være gode, men fisk fangede vi absolut ingen af, på trods flere forskellige typer powerbait samt en del andre fangstmetoder samt god tålmodighed. Så jeg tænker ikke der er grund til at tage derud og fiske i sommer månederne.

Antwort von Ørsted Outdoor
Godt nok nogle små fisk det er blevet til.
Har været ved søen før og fanget rimelige størrelser, men dem her var vi helt usikre på om vi måtte tage op så små de var.
Snakkede også med andre der fiskede som fortalte det samme, at det var meget små fisk der bliver sat ud nu.
Om vi fanger noget er MEGET op og ned, men vi har flest 0-dage end gode, og det er jo ikke ligefrem billigt når man kommer 3-4 stykker i bare nogle timer, og man så enten ikke får ét eneste bid eller fanger nogle som er så små at det næsten er synd.
Ydermere er jeg ikke stor fan af ham den lidt ældre selvudnævnte politimand der køre rundt på sin el-scooter og fisker mens han skal rette på hvad alle andre må.
Ved ikke helt om han overhovedet er ansat på nogen måde eller om han bare suser lidt rundt som det passer ham og styre søen som han lige ser og synes den dag.
Det var sgu noget mærkeligt noget synes vi, og vi er stødt på ham et par gange dernede.

Antwort von Ørsted Outdoor
Rigtigt hyggeligt sted at komme når man har brug for at slappe af, mega meget plus at der altid er godt personale der altid har et smil på læben☺️

Hygge og god natur.
Fantastisk og god fangst.
Altid søde og god service.

Antwort von Ørsted Outdoor
der er altid masser af fisk, go stemning. Go mulighed for at købe mad og drikke og udstyr.bedste anbefalinger herfra.

Antwort von Ørsted Outdoor
Lækkert sted men igen fisk på krogen, vi var 4 gutter på tur der allesammen kom hjem uden fisk, de andre omkring søerne fik heller ikke nogen fisk på krogen trods vi var der i 5 timer :-(

Antwort von Ørsted Outdoor
Super sted. Hyggeligt i naturskønne omgivelser. Dejligt at kunne gå og spille fodboldgolf og tale med andre fiskene gæster der hiver flotte fisk op i alle søerne. Det giver det hele en meget speciel stemning hvor hygge bedst beskriver oplevelsen.

Antwort von Ørsted Outdoor
Ærgeligt at der var så få fisk, og at de var så små.
Snakkende med andre gæster der havde samme oplevelse.
Ellers er det et super dejligt sted

Antwort von Ørsted Outdoor
Super god dag med fangster i søen. Vi fangede 3 fisk, mellem 1-3 kilo. Altid en god oplevelse at komme til Ørsted i de dejlige omgivelser.

Antwort von Ørsted Outdoor
Ørsted Ørredvang fisk og golf har den fedeste 18 hullers og 9 hullers fodboldgolf bane på Sjælland. Banerne er sjove og udfordrende og de ligger i de smukkeste omgivelser med fiskesøer og hytter. Det er et fantastisk sted som man skal tage ud og opleve⚽️⛳️ 5 store stjerner herfra.

Antwort von Ørsted Outdoor
NU ER DET OFFECIELT,ØRSTED ØRREDVAND ER NU BØRNESØEN!! Har lige været 3 dage sammen med nogle venner, i det jeg vil kalde for børnesøen,jeg har kun oplevet så små fisk i en børnesø og aldrig i de store søer,det er lige før at det bedre kan betale sig at fange Skaller,der er mere mad på,fiskene i søen er på Ca.1 kg så hvis man kommer og tror at der en chance for fange en pæn fisk så skal man nok finde en anden sø,.Jeg har kommer i ørsted ørredevand i 15 år dette er det værste jeg har oplevet og jeg er skuffet.
MADS.

Antwort von Ørsted Outdoor
Dejlig natur, gode faciliteter og altid gode værter. Her er daglige udsætninger så der er altid fisk i søerne. Børnevenligt og gode oplevelser til både nybegyndere og øvede. 2 baner med fodboldgolf som er sjove og udfordrende for hele famillien.

Antwort von Ørsted Outdoor
Bruger meget tid på fodboldgolf i hele Danmark og europa, mens 90 procent af min træning foregår i Ørsted, elsker alle 18 huller i kuperet terræn hvor man bliver udfordret med masse forskellige udfordringer korte som lange spark, igennem skov , over sø, vulkan samt massere sjove forhindringer. Banen tiltrak også DFGF så der blev afholdt DM 2022 i Ørsted, en fantastisk dag hvor spillere fra hele landet dystede om det danske mesterskab. Vi har også spillet en del på deres 9 hullers fodboldgolfbane som også står flot og er mega sjov. Omgivelserne er i særklasse med en kæmpe put and take sø, hytter du kan leje og en god kiosk hvor du kan købe en masse udstyr til dit fiskeri, kolde drikke, slik og varm mad. Dette sted skal bare opleves, de største anbefalinger herfra. Steffen Vahlkvis

Antwort von Ørsted Outdoor
Dejlig natur og en super god fodboldgolf bane for alle aldrer. En oplevelse for livet.

Antwort von Ørsted Outdoor
Elsker at komme til Ørsted og spille fodboldgolf og nyde den smukke natur. Jeg spiller en del fodboldgolf i både dk og Europa og må bare sige “ude godt… hjemme bedst” ❤️Hos Allan og Iben bliver man altid mødt med smil og et “Hvordan har du det” ☺️De er lydhør ift forbedringer af banen og de gør virkelig alt hvad de kan for at tilfredsstille os spillere ☺️
Når jeg har været på job ved jeg seriøst ikke noget bedre end at komme til Ørsted og spille, nyde fuglefløjt og kigge på de flotte fiskesøer og hyggelige hytter direkte til vandet ❤️Tak for alt hvad i gør !!! 🙏🏻

Antwort von Ørsted Outdoor
Har været på fisketur sammen med 8 gutter i tre dage. Sikke et skønt vejr vi havde. Lige så godt vejret var. Var fiskene så små at vi troede at alt var lavet om til en børne sø med fangst garanti. En gang hver morgen blev der sat nogle få fisk ud. DER VAR IKKE en fisk over 0,8 kg 😉. Fik den besked at det ikke var til at få fat i store fisk hmmm. De andre søer kan sagtens fremskaffe dem. De er så gode til historie i Ørsted 🥱. Vi fik ca 16 gubbier 🤕 til 9000 kr. Godt vejret var godt. De må tage sig sammen i Ørsted. Så kald det en sø med små ørreder max 1,5 kg. Eller vis hvad i sætter ud fremover. Så man ved hvad i tilbyder af størrelse på jeres gubbier 🤕. Venlig hilsen Brian

Antwort von Ørsted Outdoor
Har været i en af jeres hytter i weekenden og haft en super tur med 3 gode venner og nyt omgivelserne, og så lige den dårlige oplevelse. Læser på jeres hjemmeside at i sætter fisk ud flere
gange om dagen i weekenden men ikke rigtigt 1 udsætning lørdag og kun små fisk, og fangede kun 8 fisk på under kiloet og en på 1.7 kg
Dette er en ommer, hvis det er standarden for fiskene i søen er der sidste gang jeg bruger så mange penge på at leje en hytte hos jer, trist da i ellers har et rigtigt hyggeligt og godt sted der bare spiller med alt andet i har at tilbyde
🫢

Antwort von Ørsted Outdoor
jeg var afsted med min far og hans 2 venner hele weekenden,rigtig god selvskab og mega hyggeligt sted,med café og bad,men fiskene var rigtig små i størrelse og der blev kun sat fiske ud 1 gang mens vi var der hele weekenden 😶 og de var også små dem der blev sat ud,til det var ikke godt,vi har ellers været hos jer masser af gange hvor alt var helt tilfreds,men denne gang ikke en god oplevelse med fiskene.
dato 30/4-2023

Antwort von Ørsted Outdoor
En tur med ungerne, til Ørsted Ørredvand.
Vi var afsted en voksen to børn
Fine omgivelser, og et stort udvalg af div. drikkevarer, slik, mad og fiskeudstyr. i butikken
Ungerne syntes det var sjovt at se når der blev sat fisk ud.
Da ungerne var blevet lidt trætte af at fiske, tog vi en runde på Krolf banen, dette kan varmt anbefales, super sjovt, og alle kan være med.

Antwort von Ørsted Outdoor
Vi er 9 gutter afsted på forlænget weekend her i weekenden 9-11 september 2022. Vi har lejet 2 hytter hed søerne, dejlige hytter 😎
Vi har et godt fiskeri, der er super god service oppe i butikken.
Rigtigt dejligt sted og derfor 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von Ørsted Outdoor
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.