Ørskov Begravelsesforretning Bewertungen 144

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mødt af et fantastisk team (Birgitte) med empatien på rette sted og samtidig utroligt professionelle, så man følte sig i trygge hænder. Alt forløb så fint. Kan varmt anbefales herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldstændig tryg oplevelse! Vi anvendte Ørskov Holbæk i forbindelse med dødsfald af min mormor, og aldrig har jeg oplevet så rolig og tryg en oplevelse. Vi blev mødt af Signe Vinding som mødte op... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var ukjente med danske forhold da vi fikk et uventet dødsfall i familien i Danmark som vi måtte ta hånd om. Brukte Google for å finne et byrå i nærheten. Fikk meget raskt svar og et godt møte med Ø... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Bestattungsinstitut

Vom Unternehmen geschrieben

Ørskov Begravelsesforretning er en 4. generations bedemandsforretning. Lokal i Odsherred & Holbæk, godkendt af brancheforeningen. Vi har siden 1905 hjulpet familier med at tilrettelægge en personlig og mindeværdig afsked. Økonomisk overblik, bæredygtige produkter, tid til mennesker, ordentlighed, er vores nøgleord. Vi er alle uddannet bedemand, via brancheforeningen og er ISO-certificerede.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor ros og tak til Ørskov

Vi er blevet mødt med en respektfuld, omsorgsfuld og professionel tilgang. Det har gjort en kæmpe forskel i en svær tid og uvant situation. Michael har vejledt, rådgivet og hjulpet os på den bedst tænkelige måde, det har vi sat STOR pris på. Alle medarbejdere vi har været i kontakt med, har været venlige, imødekommende og meget hjælpsomme - så stor tilfredshed herfra -
kan kun anbefales.

3. Februar 2026

Professionalisme med empati

Michael og Heidi driver ikke bare en forretning som ordet beskriver. For det er drevet af empatiske, professionelle, imødekommende og dygtige medarbejdere. De gør alt hvad de kan, for at du bliver hørt og får dine ønsker realiseret. Alt bliver gennemgået stille og roligt, og er der efterfølgende tvivl/spørgsmål, står de klar lige med det samme. Jeg har benyttet dem 2 gange og kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.

5. Januar 2026

Fuldstændig tryg oplevelse

Vi blev mødt af Signe Vinding som mødte op og sørgede for ALT.
Herefter blev vi mødt af de rareste chauffører som afhentede hende med dyb respekt.
Og ved bisættelse blev vi mødt af selv samme chauffør Michael Vinding, som igen gav en følelse af tryghed.
Bare et tusind gange stort tak for jeres respektfulde og professionelle tilgang til mennesker i sorg.

19. Dezember 2025

Kære Sandra
Det må og skal være en tryg oplevelse at henvende sig til en bedemand i den svære situation det er at miste en kær.
At I så også har den fornemmelse, glæder mig meget. Jeg sender dine roser videre til både Signe og Vinding.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den absolut bedste bedemand!

Michael hjalp os med at få sendt min far godt afsted i sommers. Min far var ikke medlem af folkekirken, og vi stod derfor usikre på, hvordan vi skulle gribe bisættelsen an – samtidig med at vi slet ikke havde overskud til selv at stå for det hele. Michael hjalp os med at få sammensat en smuk og værdig ceremoni og sørgede for, at vi ikke behøvede at bekymre os om noget.

Michael var imødekommende, omsorgsfuld og meget empatisk gennem hele forløbet. Ved bisættelsen i kapellet gjorde han et stort indtryk på mine piger, og her fem måneder senere taler de stadig om “ham den søde bedemand”.

Af hjertet tak for hjælpen.

24. Juli 2025

Kære Sara
Det er virkelig dejligt, at familien fik hjælp til at arrangere en borgerlig handling på lige den måde du/I ønskede.
Også selvom I i udgangspunktet ikke vidste hvordan, I skulle gribe sagen an.
Heldigvis er Michael meget rutineret, hvilket I kunne nyde godt af.

En stor og varm tak til Signe Vinding/Ørskov Begravelsesforretning

En stor og varm tak til Signe Vinding, at vi fik min grandfætter sendt godt afsted. Det blev en meget smuk bisættelse. Mvh Lone Kirstine Bach, Nykøbing Sj.

1. November 2025

Kære Torben og Lone
Det var en glæde, at vi kunne hjælpe med at sende grandfætter godt videre med en smuk bisættelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget personlig og professionel hjælp.

Meget personlig og professionel hjælp.
Det gjorde at os familie meget tryg 🙏

17. Oktober 2025

Kære Helle
Der er ikke meget vi værdsætter højere, end at vores pårørende oplever en stor tryghed i deres møde med Ørskov Begravelse. Tak for din anmeldelse.

Varmeste anbefaling

Vi fik den bedste hjælp fra Signe hos Ørskov Begravelsesforretning i forbindelse med min fars bisættelse i april 2025 i Rørvig. Dagen efter min fars død, dukkede vi op uanmeldt hos Ørskov i Nykøbing, og vi blev mødt med varme og professionalisme. Signe sørgede for, at vi følte os trygge i en svær tid og gav os empatisk og personlig vejledning.

Vi havde en god samtale omkring min fars bisættelse, og vi blev ikke presset til at vælge noget, vi ikke havde brug for. Det hele forløb ordentligt, overskueligt og med klar kommunikation hele vejen igennem. Vi havde forskellige komplicerede elementer og ønsker, som også blev opfyldt på bedste vis. Vi blev også kontaktet inden bisættelsen for at sikre, at alt var på plads. Bisættelsen forløb så fint. Alt var godt, og vi havde ro på og kunne koncentrere os om at mindes min far.

En kæmpestor tak til Signe og teamet bag hende for at hjælpe os og arrangere bisættelsen. Det var en rigtig god oplevelse - et fint lyspunkt i en svær tid.

Efterfølgende har bobehandlingen desværre forsinket betalingen væsentligt, hvilket vi er enormt kede af. Men også her er vi blevet mødt med forståelse og venlighed. Mange tak for jer!

Vi kan på det varmeste anbefale Ørskov Begravelsesforretning.

25. April 2025

Kære Gitte
Det varmer, at du har taget dig tid til at skrive en så omfattende anmeldelse af dit møde med Ørskov Begravelse personificeret ved Signe. Jeg skal nok give hende besked om dine roser af hendes arbejde.

Tryg

Tryg, imødekommende, hjælpsom og ikke mindst en empatisk tilgang, til samtale og ønsker omkring min mors død og bisættelse. Stor tak til Birgitte, og til de to mænd der omsorgsfuldt lage min mor i kisten. Midt i det hele var det en god oplevelse.

9. September 2025

Kære Grethe
Det lyder godt at du har følt dig tryg, imødekommet og hjulpet af især Birgitte, men også af de to kolleger som hjalp ved ilægningen af din mor. Tak for din anmeldelse.

De er meget professionelle

En rigtig god oplevelse i en trist situation.
En stor tak til Caroline hos Ørskov Begravelsesforretning. Vi havde en rigtig god samtale om min fars begravelse og vi blev ikke presset noget på, vi ikke havde brug for. Vi fik også en masse informationer og blev kontaktet inden begravelsen så der var styr på det hele.
Caroline kom og var med i kirken indtil begravelsen gik i gang.
Vi kan varmt anbefale Ørskov Begravelsesforretning.

16. Juli 2025

Kære Bente
Vi gør altid hvad vi kan for at I pårørende møder 'jeres' bedemand hele vejen igennem forløbet. At det også lykkedes i jeres tilfælde glæder os meget.
Jeg takker Caroline på jeres vegne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev hjulpet rigtig godt igennem…

Jeg blev hjulpet rigtig godt igennem processen i en svær tid

14. August 2025

Kære Jakob
Det har været en meget svær tid du/I har oplevet og det glæder os derfor, at du har følelsen af at være blevet hjulpet godt på vej.

Kan kun anbefales

Alle, jeg var i kontakt, var venlige, ordentlige, rolige og respektfulde.

21. Juli 2025

Kære Tanja
Tak for at du har taget dig tid til at skrive en venlig anbefaling af Ørskov Begravelsesforretning.

Forløbet hos Ørskov…

Forløbet hos Ørskov Begravelsesforretning var en rolig og behagelig hjælp i forbindelse med vores Mors død.
Vi blev fra start til slut mødt med omsorgsfuldhed og hjælp og svar på alle vore spørgsmål. Vi havde kontakten med Signe, en super behagelig person
Vh Flemming

30. Juni 2025

Kære Flemming
At du har oplevet en behagelig ro i forbindelse med bisættelsen af din mor, glæder os meget. Tak for de venlige ord om Signe.

God og tryg oplevelse

Tak for en virkelig tryg, god, behagelig og yderst professionel hjælp fra Ørskov Begravelsesforretning.

En personlig tak til Signe Vinding, for en yderst empatisk, værdig og menneskelig tilgang til situationen og opgaven, hjemme hos os.
Signe formåede at kommunikere en masse vigtige informationer og samle alle tråde i de svære dage efter min mors pludselige bortgang.
Alt blev fulgt til dørs og alt gik derfor som det skulle. En helt igennem god og tryg oplevelse. Tak ❤️

Vi kan varmt anbefale Ørskov Begravelsesforretning til andre.

8. Juli 2025

Kære Michael
Tak for de pæne ord om Ørskov Begravelsesforretning, men i særdeleshed den personlige tak til Signe.
Det er dejligt at høre, at hun har været med til at give dig/jer en god og tryg oplevelse i en svær tid.

Vi havde en god

Vi havde en god, tryg og yderst professionel oplevelse med Ørskov og kan varmt anbefale dem til andre.

1. Juli 2025

Kære Monica
Det glæder os, at du har følt tryghed ved at vælge os som bedemand.

Empati og professionalisme

Birgitte Poulsen tog på empatisk og professionel vis hånd om opgaverne i forbindelse med min mands bisættelse m.v.
Alt blev udført værdigt og hensynsfuldt, ved fremvisning i kapellet, i kirken og ved kørsel med rustvogn.
Jeg kan kun anbefale Ørskov Begravelsesforretning.

30. Juni 2025

Kære Ingrid
Jeg vil sørge for, at give Birgitte besked om de pæne ord, du har skrevet om hende.
Det har stor betydning for os, at få roser fra jer pårørende.

Ørskov Begravelsesforretning kan varmt anbefales

Ørskov Begravelsesforretning har givet os meget stor hjælp i forbindelse med vores mors dødsfald. Vi kan varmt anbefale Ørskov Begravelsesforretning.
Mogens Abildgaard

10. Juli 2025

Kære Mogens
Tak for de varme anbefalinger du har givet os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De var meget præcise og informerende

De var meget præcise og informerende. Jeg føler mig mødt af venlighed og tålmodighed.

10. März 2025

Kære Anne
Tak for de pæne ord. At befinde sig i den proces du/I har været kræver stor tålmodighed fra både os og jer pårørende.

Med venlig hilsen Rikke fra Ørskov

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr