Fantastisk god kundeservice og enormt smukke produkter!!! :D Jeg har købt for over 2.000 kr, blandt andet deres opbevaringsglas (en masse) med det smukke mørke akacie træ-låg. Det er endnu smukkere i... Mehr ansehen
Virkelig hurtig levering og flotte poser til institutionspakke. Vi tænkte, at det ville være mere overskueligt at finde ud af om der manglede tøj og vi kunne se hvad der skulle være i den. Efter to... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har handlet her før og kommer altid tilbage. Malene svarer altid når jeg stiller mine nogen gange lidt dumme spørgsmål, så får jeg altid en smiley tilbage. Jeg er blevet guidet i hvordan de fo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lidt træls oplevelse. Modtog en vare der skrammet i folien. Da det sidder på bagsiden af en gennemsigtig glasplade er det også tydeligt på forsiden. Efter flere billeder frem og tilbage er sælger s... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Organiserings produkter og løsninger der passer til dine behov. Vi skræddersyr gerne de etiketter du måtte have brug for, og har erfaring med organisering og oprydning i alle typer af rum.
Ved skellet 7, 6400, Sønderborg, Dänemark
- +4528356250
- kontakt@organiseringogoprydning.dk
- www.organiseringogoprydning.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
God og hurtig service
Hurtig pakning af ordre, og hurtig modtagelse, samt god kvalitet på produkterne.

Super hurtig levering
Super hurtig levering. Mega Nice opfindelse til lange kjoler på bøjle

Antwort von Organiseringogoprydning
Styr på hverdagen og ro i hovedet
Gode produkter der hjælper med at få styr på hverdagen. Hurtig levering og dejlige hverdagstips på SOME.

Antwort von Organiseringogoprydning
Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering!
Ville ønske at billederne for condibøtterne bedre viste størrelsen, f.eks. ved siden af et produkt man kender størrelsen af (en liter mælk, en pakke smør, en pose pasta, whatever) - det ville give et bedre visuelt overblik for dem der, som mig, ikke kigger så meget på målene, men mere på hvad jeg ser. Ville også give et bedre overblik hvis de, på billederne med flere bøtter, tydeligt viste hvilken bøtte der var den mam var ved at kigge på. Det er blot et ønske, og på ingen måde noget negativt om virksomheden, har allerede bestilt flere gange, blot lidt konstruktiv kritik :) køb køb køb!

Bare rigtig rigtig godt ☺️
Malene er sød og gør sit arbejde godt. Det er nogle rigtig gode produkter der fungere i stort set alle hjem. Hun gør noget ud af forsendelsen, feks bruger genbrugskasser at pakke i, og man føler at hun nærmest selv har leveret den personligt til dig. Jeg nyder at følge med i hendes verden, ideer og sjove/søde indslag og støtter med glæde.

God kundeservice!
Jeg modtog en gave med klistermærker der desværre var blevet beskadiget. Jeg kontaktede kundeservice og indenfor kort tid havde de uden problemer eller spørgsmålstegn sendt nye til mig, som er så fine.
Rigtig god kundeservice ☺️

Antwort von Organiseringogoprydning
Overskueligt at finde det jeg skulle…
Overskueligt at finde det jeg skulle bruge og hurtig bestilling og levering.

Antwort von Organiseringogoprydning
Jeg havde set flere af produkterne…
Jeg havde set flere af produkterne online og var nervøs for, om de ville lev op til mine forventninger. Det gjorde de 100%. Jeg købte drejefadet til køleskabet og olie/eddikeflasker. Kan klart anbefale produkterne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von Organiseringogoprydning
Gode produkter og fremragende service
Til trods for at der var nogle fejl på min ordre var jeg ovenud tilfreds med min oplevelse. Hurtig respons da jeg kontaktede kundeservice, selv på en lørdag aften, hvilket var helt mod forventning. Nem og hurtig erstatning af de ting, der var fejl på og i det hele taget bare god service.

Antwort von Organiseringogoprydning
Super god og hurtig betjening
Super god og hurtig betjening. Inden længe flytter vi ind i vores nybyg, og jeg glæder mig til at få organiseret.

Antwort von Organiseringogoprydning
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.