OnlineParfume.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

5.0

Jeg søgte på en specifik parfume og fandt tilbud andre steder der var en anelse billigere. Disse andre steder havde enten ingen lager, hvilket gør det nemt at tilbyde lavere pris, eller der manglend... Mehr ansehen

Stor ros. Nem og overskuelig hjemmeside. Førstegangs handlende på onlineparfume.dk. Hurtig levering og god løbende information under behandling af ordre. Det er én af de butikker der var andre de... Mehr ansehen

Jeg kan varmt anbefale OnlineParfume.dk til andre. Jeg ville gerne ændre min ordre, efter den allerede var blevet afsendt, og kundeservice var rigtig søde til at hjælpe mig med at få pakken retur, ænd... Mehr ansehen

1. Parfümerie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Online Parfume er din online forhandler af parfume. Bestil din parfume i dag - modtag i morgen! Vi har et bredt udvalg med attraktive priser. Køb din billige parfume her!

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Det er første gang jeg har haft den gode service.

Jeg ønskede Chanel nr 5, men I havde den ikke på lager, så nu prøver jeg den anden I sendte, som jeg bestilte. Det er den bedste service fra bestilling til modtagelse, samt sendte Post Danmark en mail om levering. Det er første gang jeg har haft den gode service.

15. April 2013

Kan anbefales. God service

Det var første gang jeg handlede hos OnlineParfume.dk. Jeg havde bestilt lidt forskelligt fra hjemmesiden, og blev ringet op senere den dag af en flink dame, fordi en vare var udsolgt og ikke kunne skaffes. Det syns jeg er god service! Jeg kunne så vælge at annullere resten af ordren, hvilket jeg ikke gjorde.
Måske lidt lang leveringstid, men det har muligvis været pga. Påsken. De produkter jeg havde købt var godt og forsvarligt pakket ind, og alt var som forventet.
Jeg handler gerne hos OnlineParfume igen.

12. April 2013

Fantastisk oplevelse

Jeg bestilte to produkter, hvoraf det ene produkt var en fødselsdagsgave til min mor.
Produkterne var bestilt i påsken og jeg frygtede derfor at de ikke ville ankomme til tiden. Til min overraskelse ankom produkterne dagen før de skulle bruges. Bedre kan det ikke gøres!

Tak for en god oplevelse OnlineParfume!

6. April 2013

Perfekt

God hjemmeside, hurtig levering, sparede over 200 kr på en parfume. Vil helt sikkert købe derfra igen :)

3. April 2013

Absolut god service & pris.

Super service & levering, intet mindre.Som ekstra bonus fik jeg tilsendt mails af Post.dk under hele forsendelses forløbet. Har jeg aldrig oplevet før, men en absolut service.

17. Februar 2013

Høj service

Er yderst tilfreds. Meget hurtig ekspedition, bestilte klokken 14:30 og fik varene næste formiddag leveret med post Danmark . Så kan jo kun være tilfreds..

17. Februar 2013

Nemt og bekvemt

Det var første gang jeg handlede hos OnlineParfume.dk. Alt gik som forventet og der var god information undervejs i processen. Kunne ikke være bedre.

8. Februar 2013

Tilfreds og hurtig levering!

Jeg bestilte en parfume, som ikke kun var billigere end alle andre steder, men som også blev leveret hurtigt! Er intet andet end tilfreds, det er nok ikke sidste gang jeg handler her. Og hvor er det sødt der en lille pose slik med i pakken, gør det lidt personligt som man fik en gave :)

5. Februar 2013